ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت با موضوع مقایسه قیمت کالا

Hamed360
August 24th, 2013, 16:03
سلام دوستان

من یه سایت انگلیسی نیاز دارم برای مقایسه قیمت کالا . یک سری امکانات ساده نیاز داره و همچنین میخوام که زیبا باشه .

من نظرم این هست که از وردپرس استفاده بشه که هم ارزون تر باشه هم برای سئو بهتر . همچنین بعد از طراحی سایت میخوام که سئو رو هم برام انجام بدین .

من تهران انقلاب هستم اگر کسی یا شرکتی که حضوری هم بتونم برم پیششون برای طراحی باشه خیلی خوبه .

مبلغ خوبی رو براش پرداخت میکنم.

نمونه هم میتونین از این سات کمک بگیرید :

Compare prices on Digital Download like steam cd key (http://www.dlcompare.com/)

fanix
August 24th, 2013, 17:23
با سلام

لطفا جزئیات بیشتر رو برای ارسال کنید

با تشکر

موفق باشید

Hamed360
August 24th, 2013, 20:21
این سایت یک Affiliate هست و اماکانتی که نیاز دارم اینه :
Slideshow-1 صفحه اول
2-زیر Slideshow میخوام چند تا جدول از همین Live tab ها باشه که مثلا یکی کالاهای جدید باشه یکی پرفروش یکی .... بعد تو این جدول بشه عکس کوچیک از کالا رو گذاشت و مثلا بنویسه قیمت از 20 دلار شروع میشه به بالا
3-تو صفحه یکی از اون بازی ها از همون سایتی که دادم برید ببینید قیمت سایت های مختلف رو گذاشته , میخوام همچین قابلیتیو داشته باشم
4-یکی از مهمترین قابلیت ها اینه که یه ماژول برام بزارید (سایت هایی که من Affiliate اون ها میشم یه لینک XLX یا همون اکسل میدن که قیمت ها توش آپدیت میشه و من میخوام اون رو بزارم رو لینک های خودم تا قیمت ها آپدیت بشن)
دیگه چیز خاصی نداره

ECT
August 25th, 2013, 00:45
یعنی اون سایت ها لینک فایل اکسل رو بدن به شما که شامل همه ی محصولاتشه و افزونه اونا رو تفکیک کنه و تو جای مربوط به خودش تو هر پست قرار بده ؟ فکر نکنم بشه و اگر هم بشه هزینه افزونش زیاد میشه
من میتونم براتون طراحی کنم بهتره مورد 4 رو با زمینه دلخواه قرار بدید اگر تو همین سبک باشه ( بازی و ... ) فقط شما یه بار لینک رو وارد میکنید که نیازی به نگاه کردن قیمت جدید و بروزرسانی قیمت نیست