توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ساخت اکانت whm
mehrshad13and11
August 23rd, 2013, 20:47
سلام و خسته نباشید به همه
میخوام برای یه دامین اکانت بسازم در whm ولی نمیدونم چرا ارور میده وقتی رو گزینه create کلیک میکنم ارور زیر میاد دوستان بگید مشکل کجاست؟
Account Creation Status: failed
Sorry, a passwd entry for that username already exists.
p30cloud
August 23rd, 2013, 20:54
سلام
سلامت باشید
میگه که این یوزر از قبل وجود داشته
mehrshad13and11
August 23rd, 2013, 21:09
خب اصلا قبلا یه بار زدم ساخته نشد چجوری باید بفهمم هست یا نه؟
sh3
August 23rd, 2013, 21:13
سلام
احتمالا دامنه ای که دارید متصل می کنید در نمایندگی دیگه ای ثبت شده . یعنی از یک سرویس دهنده مشترک دامنه یک بار ثبت شده .
p30cloud
August 23rd, 2013, 21:23
سلام
احتمالا دامنه ای که دارید متصل می کنید در نمایندگی دیگه ای ثبت شده . یعنی از یک سرویس دهنده مشترک دامنه یک بار ثبت شده .
چنین چیزی وجود نداره دوست عزیز
خب اصلا قبلا یه بار زدم ساخته نشد چجوری باید بفهمم هست یا نه؟
در سمت چپ بر روی list account کلیک کنید
mehrshad13and11
August 23rd, 2013, 21:25
نه دیدم تو لیست اکانت نبود
ممکنه دامنه در جای دیگه ای وصل باشه ساخته نشه؟
sh3
August 23rd, 2013, 21:32
دامنه در یک سروس دهنده مشترک از یک سرور به ثبت رسیده . بررسی کنید در خواست حذف بدید
mehrshad13and11
August 24th, 2013, 01:19
سلام مشکل رو فهمیدم در قسمت
DNS Functions »
Park a Domain
دامنه پارک شده بعد نوشته پریماری ولی نمیتونم حذفش کنم باید چیکار کنم؟
mehrshad13and11
August 24th, 2013, 01:21
این برای دی ان اس است درسته؟
ولی نمیدونم چرا براش نمیسازه همه جاش رو چک کردم
majid.a
August 24th, 2013, 05:58
این دامین قبلا پارک شده بخاطر همین نمیتونه بسازه .شما ببین داخل کدوم یک از هاست هاتون این دامنه پارک شده پاک کن بعد ازاون اکانت جدید رو بسازید
Parked Domains
رو بزنید و آدرس سایت رو unpark کنید
webpayamk
September 5th, 2013, 12:10
ميگه اين يوزي وجود داره يا خودتون يا توسط يك نمايندگي ديگر در سرور اصلي ساخته شده شما يوزرتون تغير بدين و از پسور هاي انتخابي خودشون استفاده كنيد درست ميشه
webpayamk
September 5th, 2013, 12:11
ميگه اين يوزي وجود داره يا خودتون يا توسط يك نمايندگي ديگر در سرور اصلي ساخته شده شما يوزرتون تغير بدين و از پسور هاي انتخابي خودشون استفاده كنيد درست ميشه و نياز به حذف پارك دامين نيست
amirali1367
January 6th, 2014, 20:05
سلام من این دامینم ساسپند شده بود و حذفش کردم الان که دوباره دارم میسازم این ارور رو میده لطفا کمکم کنید.
Sorry, a DNS entry for sabzdata.com already exists, please delete it first (from all servers in the DNS cluster).
Mohsen.b
January 6th, 2014, 21:01
شما باید این دامین رو از Addon یا Park پاک کنید. بعد با دستور زیر چک کنید:
userdel username
بعد از قسمت DNS توی WHM اگر DNS این دامین وجود داشت اونو پاک کنید و در نهایت دستور زیر را اجرا کنید تا این دامین کلا پاک شود.
/usr/local/cpanel/bin/build_apache_conf
یک مشکل توی سی پنل هست که وقتی Addon یا Park رو حذف میکنید کاملا پاک نمیشه. فکر کنم باید به سی پنل گزارش داد.
irangate
January 7th, 2014, 13:59
با سلام شما بريد داخل قسمت webhostmanager يا همون پورت 2087 , و از اونجا park domain را search كنيد بعد از توي اون ليست به راحتي unpark كنيد