توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بستن whmcs برای IP غیر ایران
loyalti
August 22nd, 2013, 16:36
سلام
من میخوام whmcs را برای IP غیر ایران مسدود کنم هر کسی با آی پی غیر ایران اومد یه صفحه بهش نمایش بده که باید با آی پی ایران وارد شود.
کسی میدونه باید چیکار کرد؟
parsa53
August 22nd, 2013, 16:54
سلام
باید یک ماژول نصب کنید، ما این ماژول را داریم و هزینه آن هم 20 هزار تومان است
smargenius
August 22nd, 2013, 17:02
اگر تخفیف بدید من هم میخوام
loyalti
August 22nd, 2013, 17:15
سلام
دمو میتونید بدید روی whmcs نصب شده؟
parsa53
August 22nd, 2013, 19:23
متاسفانه امکان تخفیف وجود نداره دوست عزیز
دمو : http://parsaserver.ir/cpanel/
Azarin Web
August 22nd, 2013, 19:50
یعنی چی پلاگین هست 20 تومان قیمت؟؟!! مگه این کارو با htaccess نمیکنید؟ لطفا توضیحات لازم را به من پ.خ کنید بررسی کنم
parsa53
August 22nd, 2013, 19:57
یعنی چی پلاگین هست 20 تومان قیمت؟؟!! مگه این کارو با htaccess نمیکنید؟ لطفا توضیحات لازم را به من پ.خ کنید بررسی کنم
نه دوست عزیز یک ماژول هست که روی whmcs نصب میشه و توضیح خاصی نداره
Azarin Web
August 22nd, 2013, 20:13
این ماژول رو میشه تنظیم کرد که چه صفحه ای و چه آدرسی باز بشه وقتی طرف با آی پی غیر ایران میاد؟
و سوال بعدی این که این ماژول باعث نمیشه که ریسلرکلاب و غیره... نتونن خودکار کار کنن؟ کلا مشکلی توی کارای خودکار ایجاد نمیکنه؟
parsa53
August 22nd, 2013, 20:16
این ماژول رو میشه تنظیم کرد که چه صفحه ای و چه آدرسی باز بشه وقتی طرف با آی پی غیر ایران میاد؟
و سوال بعدی این که این ماژول باعث نمیشه که ریسلرکلاب و غیره... نتونن خودکار کار کنن؟ کلا مشکلی توی کارای خودکار ایجاد نمیکنه؟
بله میتونید لینک رو وارد کنید.
و همچنین مشکلی در سایت به وجود نمیاد و ماژول فقط بریا بازدید کنندگان عمل میکند
loyalti
August 22nd, 2013, 20:31
اسپایدرهای گوگل و موتورهای جستجوی دیگر به سایت دسترسی دارند یا اونها رو هم بلاک کردید؟
parsa53
August 22nd, 2013, 23:29
اسپایدرهای گوگل و موتورهای جستجوی دیگر به سایت دسترسی دارند یا اونها رو هم بلاک کردید؟
با این ماژول فقط زمانی که کاربر با ای پی غیر ایرانی وارد سایت بشه به صفحه جدید منتقل میشه و به هیچ چیز دیگه از جمله سیستم داخلی whmcs - رسیلر کلاب - ربات های گوگل و ... ربطی نداره و باعث ایجاد مشکل نمیشه
shahab-f
August 22nd, 2013, 23:33
سلام
ایشون کارشون تائید میشه
itsecure
August 23rd, 2013, 00:18
این کارو براحتی میتونید انجام بدین
فقط نیاز به چند خط کد نویسی داره
تو گوگل جستجو کنید راهش هست
saeed.spore
August 23rd, 2013, 00:25
می تونید از این قسمت کمک بگیرید عزیز
Security/Ban Control - WHMCS Documentation (http://docs.whmcs.com/Security/Ban_Control)
یا اگه پنل هاست شما دایرکت ادمین
این را در گوگل سرچ کنید ip deny on directadmin
با تشکر