توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در همه درگاه های پرداخت در freer
fadaiy
August 22nd, 2013, 05:01
سلام من اسکریپfreer رو نصب کردم ولی یک مشکل دارم موقع خرید میزنه خطای سیستم
در اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهید
Array
من با پارپال و شارژ ایران امتحان کردم هر دو همین ارور رو میده کسی میتونه کمک کنه
viasky
August 22nd, 2013, 05:06
درگاه مستقیم؟
samansystems
August 22nd, 2013, 12:31
زرين پال رو تست کنيد اگر مشکلی هم باشه همکاران به صورت مرحله به مرحله برسی و مشکل رو مرتفع ميکنن :)
paradis
August 22nd, 2013, 14:18
سلام
منم ۲ ماهه که همین مشکل رو با زرین پال دارم
افزونه فریر تو سایت زرین پال برای دانلود موجود نیست,این یعنی اینکه فریر رو دیگه پشتیبانی نمیکنن؟
n4ser
August 22nd, 2013, 14:51
اشکال از فریر هست فایله gateway.php باید چک بشه اصلاح بشه
samansystems
August 22nd, 2013, 15:18
سلام
منم ۲ ماهه که همین مشکل رو با زرین پال دارم
افزونه فریر تو سایت زرین پال برای دانلود موجود نیست,این یعنی اینکه فریر رو دیگه پشتیبانی نمیکنن؟
زرين پال به صورت پيش فرض روی فريری که در سايت رسمی فرير دانلود ميکنيد قرار داره.
fadaiy
August 22nd, 2013, 16:56
بله هم مستقیم و غیر مستقیم شارژ ایران و هم غیر مستقیم پارس پال البته چون همش خطا میداد به اینکه باید شماره حساب و رمز حساب رو کجا جایگذاری کنم شک کردم مطمئن نیستم درست باشه ولی همه جوره تست کردم نشد
fadaiy
August 22nd, 2013, 17:04
اشکال از فریر هست فایله gateway.php باید چک بشه اصلاح بشه
بنظر شما الان من چه کار کنم ؟ این فایل ثابته ؟
ali2k
August 22nd, 2013, 22:05
احتمالا سرور شما مشکل host lookup داره که به هیچ کدام نتونستید وصل بشید یا فایروال اجازه اتصال به خارج سرور رو نمیده :) باید خطای پی اچ پی رو باز کنید تا دقیقا مشخص بشه مشکل از چی هست ولی قطعا مشکل اتصال هست.
fadaiy
August 25th, 2013, 19:09
کسی میتونه کمکم کنه و بگه که من باید برای پرداخت انلاین شناسه درگاه و پسورد رو در پارس پال کجا جایگزین کنم در کد php ؟؟
البته میخوام مطمئن بشم که درست وارد میکنم گفتم شاید این مشکل برای اشتباه وارد کردن شناسه و رمز عبور درگاه یاشه
luxshoping
September 11th, 2015, 19:13
با سلام
برای رفع اشکال با بنده تماس بگیرید
kappitann@yahoo.com
با تشکر از سایت وب هاستینگ
- - - Updated - - -
در هنگام برگشت به سایت پذیرنده این موارد ممکن است بجود بیاد
عکس گذاشتم دقت کنید
اگر به هر ترتیب نوانستید رفع کنید با من تماس بگیرید
kappitann@yahoo.com
28086