PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر

gerdo
August 21st, 2013, 23:15
سلام
دوستان چند تا سوال در مورد دیتاسنتر دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم
1-مساحت زمینی که واسه یه دیتاسنتر معمولی لازم هست باید حداقل چقدر باشه؟
2-یک دیتاسنتر معمولی واسه شروع نیاز به چند تا رک و سرور و چیز های دیگه داره؟
3-اینترنتی که لازم هست رو باید از کجا تهیه کرد و آیا امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای وجود داره؟
4-و در کل واسه شروع حداقل سرمایه با شرایط فعلی چقدر هست؟
تشکر از همتون

Ramin
August 21st, 2013, 23:21
شما نیز اگر قصد راه اندازی دیتاسنتر در ایران دارید در همین انجمن سرچ کنید . تاپیک های زیادی وجود دارد که افراد زیادی رویاهای بزرگی داشتند و تاپیک ایجاد کردند !

gerdo
August 21st, 2013, 23:22
اگر پیدا کرده بودم که اینجا نمی آمدم!

Ramin
August 21st, 2013, 23:38
اگر پیدا نکردید یا قصد صرف کردن انرژی نداشته اید و یا سرچ کردن را نمی دانید !
به هر حال همین حالا بنده عبارت >>> راه اندازی دیتاسنتر در ایران
در کادر سرچ موجود در بالای همین تاپیک وارد کرده و دکمه اینتر را فشار دادم . نتایج زیر حاصل شد !:)
https://www.google.com/search?q=%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8% A7%D8%B2%DB%8C+%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%8 6%D8%AA%D8%B1+%D8%AF%D8%B1+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A 7%D9%86&sitesearch=webhostingtalk.ir

gerdo
August 21st, 2013, 23:41
ااااااااااااااااااااااااا چه جالب!!!
مر15=p~*2

HyperServer
August 22nd, 2013, 00:08
برای سوالات 1 و 2 همکاران مانند HugeServer میتونند کامل راهنمایی کنند. البته شرایط خارج ایران رو شناخت دارن.

در مورد سوال 3 پهنای باند به صورت کامل و فقط و فقط میتونید از مخابرات و زیرساخت تهیه کنید. (شاید تراشه سبز و سروش هم بتونید). به هیچ شرکتی در این زمینه مجوز دی+ش و لینک مستقیم به خارج از کشور داده نمیشه! حتی پارس آنلاین

آخرین شرکت شاتل بود که در کرج دی+ش داشت که چند سال پیش اونم جمع آوری شد.

در مورد سوال 4 هم پارس آنلاین بهترین تجربه رو داره ... اما فکر نمیکنم از رقم های 5 تا 10 میلیار تومن کمتر باشه

gerdo
August 22nd, 2013, 00:12
برای سوالات 1 و 2 همکاران مانند HugeServer میتونند کامل راهنمایی کنند. البته شرایط خارج ایران رو شناخت دارن.

در مورد سوال 3 پهنای باند به صورت کامل و فقط و فقط میتونید از مخابرات و زیرساخت تهیه کنید. (شاید تراشه سبز و سروش هم بتونید). به هیچ شرکتی در این زمینه مجوز دی+ش و لینک مستقیم به خارج از کشور داده نمیشه! حتی پارس آنلاین

آخرین شرکت شاتل بود که در کرج دی+ش داشت که چند سال پیش اونم جمع آوری شد.

در مورد سوال 4 هم پارس آنلاین بهترین تجربه رو داره ... اما فکر نمیکنم از رقم های 5 تا 10 میلیار تومن کمتر باشه

ممنون از اینکه بدون اینکه به حاشیه ببری جواب درست رو دادید

gerdo
August 22nd, 2013, 00:29
هایپر سرور جان خب من اگه از مخابرات بگیرم خدایی نکرده قطع بشه اینترنتشون من باید چی کار کنم؟
یعنی نمیتونم از 2تا شرکت جدا نت بگیرم؟

HyperServer
August 22nd, 2013, 11:28
هایپر سرور جان خب من اگه از مخابرات بگیرم خدایی نکرده قطع بشه اینترنتشون من باید چی کار کنم؟
یعنی نمیتونم از 2تا شرکت جدا نت بگیرم؟

با سلام...
شما که یک لینک نمیگیرد که... مثلا 50 لینک STM1 میگیرد...قطعا هم زمان همگی با هم قطع نمیشوند..

اما در کل شرایطی هست که برای تمامی دیتاسنتر ها...کلا اینترنت ایران دست زیرساخت هست و هیچ کاری نمیشه کرد...همون single homed میشه!