PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره در مورد xlhost یا softlayer

_AF_
August 21st, 2013, 19:53
درود بر شما عزیزان

بنده قصد اجاره سرور برای وب سایتمون دارم

ولی متاسفانه بین این دو دیتا سنتر موندم!

xlhost مدیریت ایرانی ( آقای خرازی )
softlayer دیتاسنتر آمریکایی که سایه ایرانیارو با تیر میزنه

سرور با مشخصات خارج از ایران اجاره میشه

ولی کدوم یکی از این دیتاسنتر بهتره؟
از نظر پورت ، پشتیبانی ، سخت افزاری و تمام موارد

dertgtr
August 21st, 2013, 20:02
مونده به نحوه استفاده شما . softlayer رو می تونید با واسطه غیر ایرانی بخرید در این صورت مشکلی نیست . کیفیت softlayer عالی هست پورت عالی و شبکه بی نظیر و دو لوکیشن مختلف دالاس و سیاتل . xlhost هم خوب هست و با کیفیت و می تونید با واسطه ایرانی هم خرید کنید و این یکی از محسناتش هست . در هر دو حالت شما بهترین ها رو انتخاب کردید

TukaNet
August 21st, 2013, 20:06
خوب اگر فقط بین همین دو دیتاسنتر مردد موندید انتخاب بهتر برای شما xlhost هست

_AF_
August 21st, 2013, 20:08
البته فکر می کنم xlhost قیمت های مناسب تری داره
درسته>؟

p30cloud
August 21st, 2013, 20:09
البته فکر می کنم xlhost قیمت های مناسب تری داره
درسته>؟
بله
اما اگر هزینه برای شما مناسب مهم نیست، softlayer فوق العاده هستش

ra3ou1
August 21st, 2013, 23:15
پیشنهاد بنده softlayer می باشد

البته در صورتی که مشکلی ندارین

کیفیت سرورها عالی می باشد

HyperServer
August 21st, 2013, 23:26
مقایسه softlayer با xlhost مثل مقایسه پیکان با porche می مونه ...

دیتاسنتری که به خاطر قطعی برق سرورهاش خاموش میشه چند ساعت و به دلیل ضعیف بودن زیر ساخت شبکه پورت 100 به عنوان تنها پورت قابل ارائه عرضه میکنه (که البته به تازگی پورت های گیگا هم با قیمت بالا اضافه کرده) و به دلیل ضعف و عدم توانایی در مدیریت abuseها و کنترل کاربران و شبکه اکثر رنج آی پی هاش در بلک لیست ها هستند و تا مرز منع قانونی بابت ارائه سرویس پیش رفتن و از دست دادن شبکه ...فکر نمیکنم در حد یک ژنراتور برق softlayer باشه !!!

موندم یه سری افراد چه جوری xlhost رو پیشنهاد میدن !

farzadho
August 21st, 2013, 23:42
مقایسه softlayer با xlhost مثل مقایسه پیکان با porche می مونه ...

دیتاسنتری که به خاطر قطعی برق سرورهاش خاموش میشه چند ساعت و به دلیل ضعیف بودن زیر ساخت شبکه پورت 100 به عنوان تنها پورت قابل ارائه عرضه میکنه (که البته به تازگی پورت های گیگا هم با قیمت بالا اضافه کرده) و به دلیل ضعف و عدم توانایی در مدیریت abuseها و کنترل کاربران و شبکه اکثر رنج آی پی هاش در بلک لیست ها هستند و تا مرز منع قانونی بابت ارائه سرویس پیش رفتن و از دست دادن شبکه ...فکر نمیکنم در حد یک ژنراتور برق softlayer باشه !!!

موندم یه سری افراد چه جوری xlhost رو پیشنهاد میدن !
در مورد اینکه Softlayer قابل مقایسه با XLhost نیست شکی نیست ولی من موندم شما اصلا در جایگاهی هستید که بخواین اینطوری نظر بدید در مورد دیتاسنتر...!
امیدوارم یاد بگیریم اگر هنر کاری رو نداریم حداقل کار دیگران بی ارزش نکنیم! دیگه مهمتر اونکه ایرانی و هم وطن باشه!

GateFa
August 21st, 2013, 23:44
اگر مشکل ابیوز ندارید و از سرور سوء استفاده نمیکنید، قطعا بهترین انتخاب برای شما XLHost هست.
به جوسازی های بدون پایه و اساس هم توجه نکنید.
از نظر سخت افزار و زیرساخت شبکه کاملا مورد تایید هست و سالهاست پورت 1 هم ارائه میکند.
هیچ موردی نبوده که کسی از کیفیت سرورها یا شبکه یا پورت این دیتاسنتر شکایتی داشته باشه.
تنها مورد شکایت مربوط به ابیوز هست که در اون مورد هم وضعیت کاملا مشخصه.

Mihan-VPS
August 21st, 2013, 23:49
مطمئنن softlayer از نطر پورت و شبکه قویتری داره.
xlhost هم پورت 1 گیگابیت خیلی وقته میده ولی با هزینه ی خیلی سنگین.

GateFa
August 21st, 2013, 23:53
مطمئنن softlayer از نطر پورت و شبکه قویتری داره.
xlhost هم پورت 1 گیگابیت خیلی وقته میده ولی با هزینه ی خیلی سنگین.

20 دلار در ماه خیلی سنگینه؟:)

dertgtr
August 21st, 2013, 23:55
در اینکه softlayer بی نظیره شکی نیست . قدیمی های انجمن شاید دیتاسنتر ThePlanet رو بشناسند و کیفیت بی نظیر ThePlanet رو تجربه کرده باشند البته قیمت نجومی ThePlanet رو هم ! softlayer از زمانیکه ThePlanet رو خرید تبدیل شد به یکی از غول های آمریکا . البته ThePlanet هم با ایران سیاست خصمانه داشت الان هم softlayer میونه ای با ما ایرانی ها نداره ولی کافیه مدتی کیفیت سرورهاش رو تست کنید مطمئن باشید دیگه طرف هیچ دیتاسنتر دیگه ای نمی رید من شخصا الان از دو لوکیشن softlayer سرور دارم چند سالی میشه بی نظیر هست .

Mihan-VPS
August 21st, 2013, 23:56
20 دلار در ماه خیلی سنگینه؟:)

منظورم هزینه ی کلی بود چون روی هر سروری امکان ارتقا پورت نمیدند.
و فقط سرورهای با سخت افزار قویتر در xlhost امکان ارتقا پورت دارند.

HyperServer
August 22nd, 2013, 00:02
در مورد اینکه Softlayer قابل مقایسه با XLhost نیست شکی نیست ولی من موندم شما اصلا در جایگاهی هستید که بخواین اینطوری نظر بدید در مورد دیتاسنتر...!
امیدوارم یاد بگیریم اگر هنر کاری رو نداریم حداقل کار دیگران بی ارزش نکنیم! دیگه مهمتر اونکه ایرانی و هم وطن باشه!

دوست عزیز :) .. بنده نظر ندادم! فقط شرح حال سرویس های این دیتاسنتر رو در 2 خط خلاصه کردم :)

نکته دوم اینکه طرفداری کورکورانه ملیتی هیچ فایده ای نداره ! صحبت شما مصداق حمایت 50 ساله از صنعت خودرو سازی به بهانه حمایت از تولید ملی هست که موندم این کودک چرا بعد از 50 سال بزرگ نشده !
(به خاطر این حمایت کورکورانه سالانه 10 هزار نفر به دلیل گاری هایی که به اسم خودرو به ملت میدن جون خودشون رو از دست میدن... چرا ؟ چون جیب عده ای از جمله دولت و عده ای خاص پر بشه. هم از تعرفه 110 درصدی واردات و هم سهم های خاص روی فروش هر خودرو)

برای بنده ایرانی بودن شخصی اهمیت نداره! منکر زحمات جناب خرازی و همکارانشون نیستم! اما تلاشی برای بزرگ شدن برندشون و ارائه سرویس با کیفیت تر نمیبینم. اولویت هم برای بنده راهنمایی برای تهیه سرویس بهتر برای استارتر هست و نه کمک به واریز وجه به جیب هم وطنی در اون سر دنیا هستند.....اونم به صورت غیر منطقی و جانب دارانه...

اگر ایشون بین دیتاشک و xlhost مونده بودن قطعا پیشنهاد من XL بود !:) ;)

در نهایت !!!! =>> اصلا خود شما در جایگاهی هستی که بخواید تشخیص بدید بنده در جایگاه نظر دادن هستم یا نه :) ؟

P30w.com
August 22nd, 2013, 00:10
با سلام خدمت شما،

هم اکنون با دیتاسنتر سافت لایر گفتگویی داشتم که ظاهرا با ایرانی ها ( خودشون ) مشکلی ندارند

اما قوانین حاکم بر تحریم بودن ایران و عدم سرویس دهی این لینک رو دادند: Iran Sanctions (http://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/Programs/Pages/iran.aspx)

با این حال دیتاسنتر با کیفیتی هست که با واسطه بودن شخص خارج از ایران می تونید تهیه کنید و لذت ببرید

در عین حال اگر امکان فوق رو ندارید ایکس ال هاست انتخاب خوبی خواهد بود.

با احترام :53:

amirlord
August 22nd, 2013, 00:10
عزیز احساسی برخورد نکنید . بحث جایگاه نیست . ایشون به این صورت نوشت که فاصله ی زیاد بین این دو دیتاسنتر رو روشن کنه . به یه کشور هم میشه انتقاد کرد ؛ حالا شما میگید باید ایشون در جایگاهی باشند تا بتونند از یک دیتاسنتر انتقاد کنند ؟!
بحث ایرانی و هم وطن بودن نیست ، بحث سرویس دهی هست . قسمت ایرانی بودنش بی اهمیت ترین بخش هست . چون چهارتا سروری که سنی ازشون گذشته رو میشه با دلار چند صد تومن ارزون تر خرید دلیل نمیشه که ایرانی ها برای ایشون عزیز هستند .
در پاسخ به استارتر هم جای بحث نیست که softlayer گزینه ی حرفه ای تر و بهتری خواهد بود .

GateFa
August 22nd, 2013, 00:23
قیمت هم مهم هست.
شما نمیتونید پراید رو با C5 مقایسه کنید.
E3-1230v2 با 8 گیگ RAM
XLHost میده 99 دلار
SoftLayer میده 259 دلار
همونطور که قبلا گفتم کسی تا حالا در مورد کیفیت پشتیبانی و سرورهای XLHost هم مشکلی نداشه و تنها موردی که کاربرای ایرانی با اون مشکل دارند بحث ابیوز هست.

شما نباید به کسی که کارش با پراید راه میوفته و نمیخواد یا نمیتونه C5 بخره، C5 رو پیشنهاد بدید. حتی اگر طرف مشکل مالی هم نداشته باشه، باز هم منطقی نیست. (وقتی پراید کارش رو راه میندازه)

HyperServer
August 22nd, 2013, 00:27
قیمت هم مهم هست.
شما نمیتونید پراید رو با C5 مقایسه کنید.
E3-1230v2 با 8 گیگ RAM
XLHost میده 99 دلار
SoftLayer میده 259 دلار
همونطور که قبلا گفتم کسی تا حالا در مورد کیفیت پشتیبانی و سرورهای XLHost هم مشکلی نداشه و تنها موردی که کاربرای ایرانی با اون مشکل دارند بحث ابیوز هست.

شما نباید به کسی که کارش با پراید راه میوفته و نمیخواد یا نمیتونه C5 بخره، C5 رو پیشنهاد بدید. حتی اگر طرف مشکل مالی هم نداشته باشه، باز هم منطقی نیست. (وقتی پراید کارش رو راه میندازه)

در بحث سرویس دهی مگر فقط سخت افزار مهم هست ؟ شبکه ... زیر ساخت ... building ... پرسنل ... برند .... کیفیت .... پشتیبانی .... تعهد ....تضمین ..... SLA....این موارد همگی هزینه متفاوت داره !

ایشون صحبتی در مورد قیمت نکردند ...وقتی هم قیمت های سایت رو دیدن و امکان خرید توسط ایرانی خارج از کشور رو هم بررسی کردن قطعا فاکتور قیمت مثل اکثر کاربران اولین و تنها فاکتور انتخابشون نیست!

البته این موارد برداشت بنده بوده...نظر شما هم درست و محترم هست !

farzadho
August 22nd, 2013, 01:07
عزیز احساسی برخورد نکنید . بحث جایگاه نیست . ایشون به این صورت نوشت که فاصله ی زیاد بین این دو دیتاسنتر رو روشن کنه . به یه کشور هم میشه انتقاد کرد ؛ حالا شما میگید باید ایشون در جایگاهی باشند تا بتونند از یک دیتاسنتر انتقاد کنند ؟!
بحث ایرانی و هم وطن بودن نیست ، بحث سرویس دهی هست . قسمت ایرانی بودنش بی اهمیت ترین بخش هست . چون چهارتا سروری که سنی ازشون گذشته رو میشه با دلار چند صد تومن ارزون تر خرید دلیل نمیشه که ایرانی ها برای ایشون عزیز هستند .
در پاسخ به استارتر هم جای بحث نیست که softlayer گزینه ی حرفه ای تر و بهتری خواهد بود .
سلام
بنده احساسی برخورد نکردم و خیلی واضح گفتم SOftlayer قابل مقایسه نیست ولیکن دلیلی هم نمیبینم بخواند دیتاسنتر رو از لحاظ کیفیت به تمسخر بگیرند.
و اصلا هم بحث دلار چند صد تومان ارزونتر نبوده از لحاظ کیفیت نسبت به قیمت بنظرم بی نظیر هست.

farzadho
August 22nd, 2013, 01:23
دوست عزیز :) .. بنده نظر ندادم! فقط شرح حال سرویس های این دیتاسنتر رو در 2 خط خلاصه کردم :)

نکته دوم اینکه طرفداری کورکورانه ملیتی هیچ فایده ای نداره ! صحبت شما مصداق حمایت 50 ساله از صنعت خودرو سازی به بهانه حمایت از تولید ملی هست که موندم این کودک چرا بعد از 50 سال بزرگ نشده !
(به خاطر این حمایت کورکورانه سالانه 10 هزار نفر به دلیل گاری هایی که به اسم خودرو به ملت میدن جون خودشون رو از دست میدن... چرا ؟ چون جیب عده ای از جمله دولت و عده ای خاص پر بشه. هم از تعرفه 110 درصدی واردات و هم سهم های خاص روی فروش هر خودرو)

برای بنده ایرانی بودن شخصی اهمیت نداره! منکر زحمات جناب خرازی و همکارانشون نیستم! اما تلاشی برای بزرگ شدن برندشون و ارائه سرویس با کیفیت تر نمیبینم. اولویت هم برای بنده راهنمایی برای تهیه سرویس بهتر برای استارتر هست و نه کمک به واریز وجه به جیب هم وطنی در اون سر دنیا هستند.....اونم به صورت غیر منطقی و جانب دارانه...

اگر ایشون بین دیتاشک و xlhost مونده بودن قطعا پیشنهاد من XL بود !:) ;)

در نهایت !!!! =>> اصلا خود شما در جایگاهی هستی که بخواید تشخیص بدید بنده در جایگاه نظر دادن هستم یا نه :) ؟

بنده و تمامی دوستان اتفاق نظر داریم که Softlayer بی شک عالی هست ولی خدمتون عرض کنم که طرفداری کورکورانه نبوده و شبکه و کیفیت XLhost در حد اندازه ای هست که شما نخوای با صنعت خودرو سازی ایران مقایسه کنید!
و بنده فکر میکنم تشخیص جایگاه شما برای ابراز نظرتون در رابطه با دیتاسنتر رو دوستان بهتر بتونند تشخیص بدهند.(حداقل اگر بنده در این جایگاه نباشم).

Creepy
August 24th, 2013, 08:58
از دید مقایسه، همین بس که Softlayer رو IBM خریده البته برای جبران عقب موندن تو Cloud.

babelirani
August 24th, 2013, 10:02
با سلام

از دید بنده و خیلی از کاربرا این مقایسه اصلا" درست نیست و کاملا" مطمئن باشید که Softlayer خیلی خیلی سرتر از Xlhost هستش

اگه تحمل جواب دادن به ابیوز های مسخره و کیلوی رو دارید اگه قوانین کپی رایت رو میخواید شدید تر از دولت آمریکا تجربه کنید اگه بهتون 100% توصیه میکنم سمت دیتاسنتر XLhost برید

_AF_
August 24th, 2013, 20:05
ممنون از تمامی شما عزیزان

در نظر داریم برای وب سایت اسپانسر بگیریم اگه اسپانسر جور بشه 100% از softlayer میگیریم
در غیر اینصورت مجبوریم از xlhost بگیریم تا سایت به سود دهی برسه بد میریم رو softlayer

در ضمن سایت از پایه برنامه نویسی و دیزاین شده ( وب سایت خدماتی ) دانلود نیست:53:

mjmafi
August 24th, 2013, 20:33
softlayer بسیار بسیار بهتر از xlhost هست
کیفیت xlhost قابل مقایسه با softlayer نیست
البته xlhost سرور های r720 خوبی داره که باید با دلار پرداخت کنی اما شبکه softlayer خیلی بهتره

_AF_
August 24th, 2013, 21:35
دوستان در مورد سایت زیر نظرتون چیه!
Dedicated Servers - Jacksonville Dedicated Servers // Jacksonville, Linux, Windows, Xeon // Server Complete | Server Complete, LLC (http://servercomplete.com/dedicated)

Mihan-VPS
August 24th, 2013, 21:40
دوستان در مورد سایت زیر نظرتون چیه!
Dedicated Servers - Jacksonville Dedicated Servers // Jacksonville, Linux, Windows, Xeon // Server Complete | Server Complete, LLC (http://servercomplete.com/dedicated)

سوال شما فکر نکنم مربوط به موضوع این تاپیک باشه! :)

ولی 2 سرور داریم اونجا جدیدا پشتیبانی فوق العاده ضعیفی دارند میدند

hpnn.wm
August 24th, 2013, 23:48
اقا کلا سافت لیر رو نمی شه با ایکس ال سنجید
ایکس ال خوبه ولی نسبت به قیمتش
ولی هیچوقت به پای سافت لیر نمی رسه
در مورد Gorack اصلا پیشنهاد نمی شه

_AF_
August 25th, 2013, 00:39
سوال شما فکر نکنم مربوط به موضوع این تاپیک باشه! :)

ولی 2 سرور داریم اونجا جدیدا پشتیبانی فوق العاده ضعیفی دارند میدند

بله اگه توجه بفرمایید آخر حرف علامت تعجب ( ! ) گذاشتم