ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرح آرزوها

RAHMAT29
August 21st, 2013, 11:11
با سلامیک چند روزیه یک طرح فکر من رو سخت مشغول خودش کرده اون طرح که خودم اسمش رو طرح آرزوها گذاشته ام طوریه که ما طی یک ماه کمک های مردمی رو که میتونه هرنفر مثلا ماهی 3000تومن و.... باشه رو جمع میکنیم که این پول اگه به قول معروف قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا گردد میتونه دردی رو از یک فرد دوا کنه خب دوستان توجه کنند این ایده طوریه که ما آرزوهای مردم رو برآورده میکنم اما اگه مثلا کمکهای شما به ما در یک ماه طوری باشه که مثلا آرزوی فردی که طبق قرعه کشی انتخاب شده با 300000تومن راه بیقته اما کمکهای مردمی700000تومن بوده باشه چه اتفاقی برای 400تومن باقی مانده میافتد؟ ما این پول باقی مانده را به دیگر سازمان ها و خیریه ها که از کودکان بی سرپرست و.. ویا بیماران مراقبت میکنند واگذار خواهیم کردلطفا نظرات و پیشنهادات خود را درباره ی این طرح بیان نمایید. از دوستانی که میخواهند در زمینه مختلف به ما یاری رسانند در همین جا اعلام نمایندهمینطور هاستینگ هایی که میتوانند به ما دامنه بین الملی و هاست و طراحی برای کمک به این طرح به عنوان اسپانسر ارائه نیز اعلام آمادگی نمایندباتشکر از وقتی که به ما دادید

aligoli
August 21st, 2013, 11:29
با سلامیک چند روزیه یک طرح فکر من رو سخت مشغول خودش کرده اون طرح که خودم اسمش رو طرح آرزوها گذاشته ام طوریه که ما طی یک ماه کمک های مردمی رو که میتونه هرنفر مثلا ماهی 3000تومن و.... باشه رو جمع میکنیم که این پول اگه به قول معروف قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا گردد میتونه دردی رو از یک فرد دوا کنه خب دوستان توجه کنند این ایده طوریه که ما آرزوهای مردم رو برآورده میکنم اما اگه مثلا کمکهای شما به ما در یک ماه طوری باشه که مثلا آرزوی فردی که طبق قرعه کشی انتخاب شده با 300000تومن راه بیقته اما کمکهای مردمی700000تومن بوده باشه چه اتفاقی برای 400تومن باقی مانده میافتد؟ ما این پول باقی مانده را به دیگر سازمان ها و خیریه ها که از کودکان بی سرپرست و.. ویا بیماران مراقبت میکنند واگذار خواهیم کردلطفا نظرات و پیشنهادات خود را درباره ی این طرح بیان نمایید. از دوستانی که میخواهند در زمینه مختلف به ما یاری رسانند در همین جا اعلام نمایندهمینطور هاستینگ هایی که میتوانند به ما دامنه بین الملی و هاست و طراحی برای کمک به این طرح به عنوان اسپانسر ارائه نیز اعلام آمادگی نمایندباتشکر از وقتی که به ما دادید

شما مجوزها و سازمان یا شرکتی برای این مورد ثبت شده، دارید ؟ در واقع فعالیت شما دارای مجوز از سازمان های مربوطه، هست یا این طرح یک ایده شخصی می باشد ؟

medianet
August 21st, 2013, 11:39
من با طرحتون موافقم اما چه جوری این وسط اعتماد کنیم ؟
میشه بهتر توضیح بدین

RAHMAT29
August 21st, 2013, 11:41
شما مجوزها و سازمان یا شرکتی برای این مورد ثبت شده، دارید ؟ در واقع فعالیت شما دارای مجوز از سازمان های مربوطه، هست یا این طرح یک ایده شخصی می باشد ؟فعلا یک ایده شخصیه

RAHMAT29
August 21st, 2013, 11:46
من با طرحتون موافقم اما چه جوری این وسط اعتماد کنیم ؟ میشه بهتر توضیح بدینبرای اعتماد سازی من از تمام مراحل قرعه کشی کلیپ تهیه میفرماییم در ضمن ما فیش واریز و درصورت اجازه شماره تماس فرد را برای اعتمادسازی خواهیم گذاشت

RAHMAT29
August 21st, 2013, 16:43
آپ

isatis7t
August 24th, 2013, 07:53
طرح خوبیست ولی در وب به علت سو استفاده هایی که قبلا شده باید به صورت رسمی مجوز خیریه و یا به نحوی اعتماد سازی انجام دهید ، از این طرح استقبال می شود.

RAHMAT29
August 28th, 2013, 18:19
آپ

camelian77
August 28th, 2013, 21:29
این رو مشاهده کنید همراه با بیزینس مدل اش:

Kiva - Loans that change lives (http://www.kiva.org/)