PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست با زیر دامنه نامحدود برای سرویس وبلاگ دهی

zhyar
August 21st, 2013, 01:15
درودهای فراوان
میخوام یه سرویس وبلاگ دهی راه اندازی کنم... مشابه بلاگفا
مشخصات هاست باید چی باشه و چه ویژگی هایی داشته باشه؟؟؟
قطعا به تعریف زیر دامنه بصورت آنلاین نیاز داره و این امکان چطوری باید باشه
(شاید جای مناسبی سوالم رو مطرح نکردم ولی ببخشید خلاصه):53:
مچکرم

Parsjoom
August 21st, 2013, 10:53
بستگی به تعداد کاربران داره.ابتدای کار شاید یک هاست اشتراکی مناسب باشه ولی بعد از اون نیاز به وی پی اس و بعد سرور اختصاصی دارید.
در بیشتر هاستینگ ها تعداد زیردامنه یا همون ساب دامنه نامحدود است ولی اینکه اجازه اینکاررو بدهند باید باهاشون صحبت کنید.
اگر کاربرانتون بیش از پانصد یا هزار نفر بشوند فکر میکنم اون موقع باید یک وی پی اس مناسب تهیه کنید.

ourweb
August 21st, 2013, 11:01
درودهای فراوان
میخوام یه سرویس وبلاگ دهی راه اندازی کنم... مشابه بلاگفا
مشخصات هاست باید چی باشه و چه ویژگی هایی داشته باشه؟؟؟
قطعا به تعریف زیر دامنه بصورت آنلاین نیاز داره و این امکان چطوری باید باشه
(شاید جای مناسبی سوالم رو مطرح نکردم ولی ببخشید خلاصه):53:
مچکرم

با سلام برای سرویس وبلاگ دهی باید ویلدکارت دی ان اس رو روشن کنیم براتون که خودش خودکار بتونه ساب دامنه ایجاد کنه الان ما میزبان سرویس سایت ساز تیترفا (http://www.titrfa.ir) هستیم که سرویس وبلاگ دهی میباشد . برای اطلاعات بیشتر میتونید با ایدی من در تماس باشید
milade_m

zhyar
August 21st, 2013, 14:31
با سلام برای سرویس وبلاگ دهی باید ویلدکارت دی ان اس رو روشن کنیم براتون که خودش خودکار بتونه ساب دامنه ایجاد کنه الان ما میزبان سرویس سایت ساز تیترفا (http://www.titrfa.ir) هستیم که سرویس وبلاگ دهی میباشد . برای اطلاعات بیشتر میتونید با ایدی من در تماس باشید
milade_m
لطفا در مورد مشخصات هاست + هزینه ها توضیح بدید
سپاسگزارم

zhyar
August 22nd, 2013, 23:45
درود
سایر دوستان نظر یا پیشنهادی ندارند؟؟؟

itsecure
August 23rd, 2013, 00:14
درمورد هاست و هزینه ها باید تو بخش درخواست سرویس درخواست بدین
تا همکاران پیشنهاد بدهند
برای شروع هاست معمولی هم جواب میده