ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لایسنس و سرور برای آپلود سنتر

ffaariidd
August 20th, 2013, 22:54
با سلام
دوستان عزیز من درخواست خرید لایسنس اسکریپت xfilesharing pro 2.1 به همراه یک هاست دانلود یا سرور مجازی برای شروع کار هستم.
در ابتدا فقط قصد خرید لایسنس اصلی اسکریپت به همراه یک هاست 50 گیگ رو دارم. و دوستان باید دو نکته رو در نظر داشته باشند :

1- توسط کاربرای با تجربه این انجمن تائید بشن و 2- هاست و یا سرور مجازی قابلیت ارتقاع داشته باشه و انتقال اطلاعات به عهده فروشنده باشه.

قیمت پیشنهادی برای لایسنس و سرور رو پیم خصوصی کنید.

با تشکر

ra3ou1
August 20th, 2013, 23:52
سلام

اسکریپت و سرور رو می توانیم برای شما تهیه کنیم

اطلاعات لازم ارسال شد

mosili
August 21st, 2013, 00:12
با سلام
دوستان عزیز من درخواست خرید لایسنس اسکریپت xfilesharing pro 2.1 به همراه یک هاست دانلود یا سرور مجازی برای شروع کار هستم.
در ابتدا فقط قصد خرید لایسنس اصلی اسکریپت به همراه یک هاست 50 گیگ رو دارم. و دوستان باید دو نکته رو در نظر داشته باشند :

1- توسط کاربرای با تجربه این انجمن تائید بشن و 2- هاست و یا سرور مجازی قابلیت ارتقاع داشته باشه و انتقال اطلاعات به عهده فروشنده باشه.

قیمت پیشنهادی برای لایسنس و سرور رو پیم خصوصی کنید.

با تشکر

سلام .
این اسکریپت که توسط سایتهایی مثل آپلودباز ، rapidgator و ... استفاده میشه لایسنسش به صورت دیفالت و بدون هیچگونه اضافات 150 دلار هست .
اگر بخواید لایسنس این اسکریپت رو با نرخ روز دلار براتون خریداری میکنیم . بدون کارمزد .
همچنین شما نیاز به یک هاست دارید که از زبان Perl پشتیبانی کنه چون این اسکریپت با این زبان نوشته شده .
هاست دانلود به تنهایی جوابگوی نیاز شما نیست .
میتوانید یک سرور مجازی تهیه کنید و سپس لایسنس یک کنترل پنل مثل دایرکت ادمین رو تهیه کنید و سپس این اسکریپت رو نصب کنید .
آفرهای ما برای سرورهای مجازی :
VPS3 :
RAM 4GB
HDD 1TB
1Dedicated IP
Port 1Gbit
Price : 100,000 Toman

VPS4 :
RAM 6GB
HDD 1.5TB
1Dedicated IP
Port 1Gbit
Price : 145,000 Toman

VPS5 :
RAM 8GB
HDD 2TB
1Dedicated IP
Port 1Gbit
Price : 180,000 Toman

کنترل پنل دایرکت ادمین ماهانه 20 هزار تومان هست . هزینه وی پی اس ها هم به شرح بالاست .
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین به رایگان انجام میشه .
نصب و تنظیم و بهینه سازی اسکریپت Xfilesharing با هزینه 50 هزار تومان انجام میشه .
پس در کل هزینه های شما به این شرح شد :
1 - هزینه خرید لایسنس اسکریپت
2 - هزینه خرید وی پی اس
3 - هزینه خرید لایسنس دایرکت ادمین
4 - هزینه نصب و کانفیگ اسکریپت
سوالی بود در خدمتم .
با تشکر .

ffaariidd
August 21st, 2013, 10:17
سلام .
این اسکریپت که توسط سایتهایی مثل آپلودباز ، rapidgator و ... استفاده میشه لایسنسش به صورت دیفالت و بدون هیچگونه اضافات 150 دلار هست .
اگر بخواید لایسنس این اسکریپت رو با نرخ روز دلار براتون خریداری میکنیم . بدون کارمزد .
همچنین شما نیاز به یک هاست دارید که از زبان Perl پشتیبانی کنه چون این اسکریپت با این زبان نوشته شده .
هاست دانلود به تنهایی جوابگوی نیاز شما نیست .
میتوانید یک سرور مجازی تهیه کنید و سپس لایسنس یک کنترل پنل مثل دایرکت ادمین رو تهیه کنید و سپس این اسکریپت رو نصب کنید .
آفرهای ما برای سرورهای مجازی :
VPS3 :
RAM 4GB
HDD 1TB
1Dedicated IP
Port 1Gbit
Price : 100,000 Toman

VPS4 :
RAM 6GB
HDD 1.5TB
1Dedicated IP
Port 1Gbit
Price : 145,000 Toman

VPS5 :
RAM 8GB
HDD 2TB
1Dedicated IP
Port 1Gbit
Price : 180,000 Toman

کنترل پنل دایرکت ادمین ماهانه 20 هزار تومان هست . هزینه وی پی اس ها هم به شرح بالاست .
نصب و کانفیگ دایرکت ادمین به رایگان انجام میشه .
نصب و تنظیم و بهینه سازی اسکریپت Xfilesharing با هزینه 50 هزار تومان انجام میشه .
پس در کل هزینه های شما به این شرح شد :
1 - هزینه خرید لایسنس اسکریپت
2 - هزینه خرید وی پی اس
3 - هزینه خرید لایسنس دایرکت ادمین
4 - هزینه نصب و کانفیگ اسکریپت
سوالی بود در خدمتم .
با تشکر .

با تشکر از وقتی که گذاشتید.
1- در مورد قیمت لایسنس حق با شماست و توافق داریم.
2- در مورد لایسنس دایرکت ادمین : بنده لایسنس مادام العمر دایرکت ادمین رو دارم. فقط باید آی پی لایسنس را تغییر دهم.
3- در مورد سرور مجازی : ما برای شروع کار نیاز داریم که هزینه کمتری رو برای سرور خرج کنم و در صورت رسیدن به پیش بینی 3 ماهه از سرورهای مجازی قدرتمند در دیسک و پردازنده و حافظه بالا استفاده کنم.
(اگر روش دیگری برای شروع پیشنهاد میدهید من سراپا گوش هستم) برای مثال : شروع کار با هاست دانلودی که دسترسی پرل و پیشفرض های این سیستم را داشته باشد به چه صورت است.
4- مشکلی در نصب و کانفیگ اسکریپت نداریم و طراحی به عهده خودمان است.

mosili
August 21st, 2013, 23:40
با تشکر از وقتی که گذاشتید.
1- در مورد قیمت لایسنس حق با شماست و توافق داریم.
2- در مورد لایسنس دایرکت ادمین : بنده لایسنس مادام العمر دایرکت ادمین رو دارم. فقط باید آی پی لایسنس را تغییر دهم.
3- در مورد سرور مجازی : ما برای شروع کار نیاز داریم که هزینه کمتری رو برای سرور خرج کنم و در صورت رسیدن به پیش بینی 3 ماهه از سرورهای مجازی قدرتمند در دیسک و پردازنده و حافظه بالا استفاده کنم.
(اگر روش دیگری برای شروع پیشنهاد میدهید من سراپا گوش هستم) برای مثال : شروع کار با هاست دانلودی که دسترسی پرل و پیشفرض های این سیستم را داشته باشد به چه صورت است.
4- مشکلی در نصب و کانفیگ اسکریپت نداریم و طراحی به عهده خودمان است.

سلام .
در مورد لایسنس اسکریپت که فکر نمیکنم مشکلی باشه . خریداری میشه ...
در مورد دایرکت ادمین هم که مشکلی نیست اگر شما لایسنس مادام العمر دارید .
در مورد سرور مجازی هم شما خودتون یکی از آفرهای ما رو انتخاب کنید و یا خودتون نیازهای خودتون رو بگید تا براتون آماده کنیم .
فکر نمیکنم هاست دانلود با کیفیتی وجود داشته باشه که به شما دسترسی پرل هم بده ! اگر هم باشه مطمئنا بی کیفیت هست و پورتش شما رو اذیت میکنه . و اگر هم با کیفیتش رو پیدا کنید که دسترسی نصب اسکریپت های پرل رو بده بهتون هزینه اش بدون شک خیلی بالا میشه .