توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان کسی مشخصات تماس رومینا هاست رو داره
rominahost
August 20th, 2013, 20:18
با سلام دوستان اینجا کسی مشخصات مدیریت یا تلفن یا ایمیلی از سایت رومینا هاست rominahost.irداره اگر داره ممنون میشم بهم بدن . بتونم خریدمو پیگیری کنم . چند وقت پیش ازشون هاست خریدم اما الان نمیتونم وارد هاستم بشم . 3 روزه دارم باهاشون تماس میگیرم با مشخصاتی که توی سایتشون زدن . اما پاسخ نمیدن ... بهتر بگم ای کاش پاسخ نمیدادن . دوباره به تیکت هام پاسخ دادن و گفتن مشخصات هاستتون رو بدید و منم دادم و دیگه جوابی ازشون نمیاد بیرون . مثل اینکه فقط میخواستن پول از مردم بگیرن اما حالا که من سرویسمو میخوام سکوت کردن . دوستان اگر میتونن مشخصاتی ازشون بهم بدن که باهاشون تماس بگیرم ممنون میشم . و با این توصیف من باشم پشت دستمو داغ کنم از اینا نه دیگه سرویس بگیرم و نه وتمدید کنم . متاسفانه حاضر بودم قید هاست و ... رو هم بزنم اما چیکار کنم که اطلاعاتی روی هاستم دارم و پولشو دادم اونم بدبختانه یک ساله . میدونید ازکجا بیشتر اعصابم خورد میکنن از اینجا که وقتی قرار بود پول بدم بلافاصله اون تیکتا رو جواب میدادن اما توی مواردی که سرویس میخواستم پاسخ نمیدن ... برای اینکه فکرم نکنید اسپم دادم فاکتور پرداخت و تیکت آخر رو برایتون میزام اما مشخصاتمو ***** میکنم . فقط اگر دوستا مشخصات تماسی غیر از اونچیزایی که توی سایت گذاشتن دارن ممنون میشم بهم بدن . به شماره هایپشتيباني :09359200907مديريت :09372892277 پيامك 30002666000474خاموش و بی پاسخ هستن من از هرطرقی بوده نتونستم هاستمو بگیرم . اگر دوستان رهنمایی کن چطور من هاستمو بگیرم ممنون میشم .یا اگر میشناسیدشون بهشون بگید یه فکری به حال این سویس من بکن . من سرویسمو میخوام . نه اونا صندوق صدقات بودن و نه من خیریه و صداقه پول دادم . پول دادم سرویسمو میخوام . http://upload7.ir/images/28833426254787627246.jpg (http://upload7.ir/)http://upload7.ir/images/20280313605162200506.jpg (http://upload7.ir/)
tik
August 22nd, 2013, 14:26
با هر کی کار می کنید فقط با رومینا کار نکنید داخل گوگل ببنید بعد خریداری نمایید من یک نمایندگی و یک دمین و یک هاست ایران از شون گرفتم تمامی پول دادم هنوز که هنوز یوز رمز هاست تحویل نداده .... بهترین کار از این رومینا هاست متقلب خریداری نکنید .
RoobinaServer
August 22nd, 2013, 14:37
عجب بدبختی داریم ما با این رومینا قدیم هم یک تاپیک دیگه از رومینا بود در انجمن ربطش دادن به ما.!!!!!!!!!!!!!! این بار دومه در همین انجمن.
الان یکی یاهو آدرس اینجا را داد گفت دارن پشت سر ما حرف میزنن.
دوستان دقت کنید رومینا هاست با روبینا سرور فرق داره.
ما روبینا هستیم نه رومینا.
رومینا بعد ما که روبینا بودیم امده.
یه کم دقت کنید. [-(
یا حق
mizbanwebhost
August 22nd, 2013, 14:47
اول رومینا = کلاه بردار درجه یک هست دو بار 100 تومن از من گرفتن پشمک هم دستم ندادن
دوم روبینا = بهترین کیفیت پشتیبانی و سرور های قدرتنمند واقعا یک هست
به اسم سایت ها دقت کنید من از دو تاشونم خرید داشتم !
sardarn
August 22nd, 2013, 15:06
سلام
این رومینا دست ابوذر مهدوی آذر *** هست.
این همه پول من و بقیه را خوردند.استاد پول جمع کردن و فرار هستند.چند ماه پیش من هاست داشتم ازش همین جور اطلاعات یک دفعه کلا پاک کردن تلفن هم جواب ندادند.
مینا-صیفی
August 22nd, 2013, 15:15
سلام ببخشید کسی میشناسه اینو چطوره هاست لینوکس شون Irpowerweb.com نظر بدید...
saeed.spore
August 22nd, 2013, 15:16
دوستان بهتون بر نخوره اول خوب تحقیق کنید بعد تاپیک آبرو ریزی یکی را بسازید دوستان
پشتیبانی هاستین یعنی شاخ قول شکستن
شرمنده اگه کسی با این حرف من نارحت شد
ولی خوب تحقیق کنید شاد طرف کسی خدا نکرده طوری شده یا .....
با تشکر از همه
paradiseserver
August 22nd, 2013, 15:17
سلام ببخشید کسی میشناسه اینو چطوره هاست لینوکس شون Irpowerweb.com نظر بدید...
دوستان بهتون بر نخوره اول خوب تحقیق کنید بعد تاپیک آبرو ریزی یکی را بسازید دوستان
پشتیبانی هاستین یعنی شاخ قول شکستن
شرمنده اگه کسی با این حرف من نارحت شد
ولی خوب تحقیق کنید شاد طرف کسی خدا نکرده طوری شده یا .....
با تشکر از همه
سلام
اگر تاپیک های آقای مهدوی دنبال کنید می فهمید چه سابقه بلندی دارند.یعنی ایشون یک سال مشکلی دارن و نمی تونن جواب بدهند اما موقع فروش هستش؟
الکی از چنین کلاهبرداری دفاع نکنید.الان یک ساله که پول های من و بقیه رو خورده
tik
August 23rd, 2013, 01:54
والا من نمی دونم چطوری پلیس فتا این طور آدما رو نمی گیره . به جای که سایت ها رو ف . ی . ل. ت . ر . می کنید برید این مجرمان و کلاهبرداران بگیرید دوستان عزیز داخل گوگل سرچ کنید خریداری کنید همین طوری خریداری نکنید
اسم سایت بزنید داخل گوگل همه چیز میاد داخل وب انجمن بیاد بگید آقا این سایت خوب مدیران و شرکت ها تایید می کنن یا نه بعد خریداری کنید .
هر کی پول داده مازیار مهدوی آذری دیگه تموم پولش رفته که رفته .
phptarh
August 23rd, 2013, 02:31
رومینا هاست کلاه بردار می باشد خرید نکنید ازشون
100 تومنم مال منو خورده
saeed.spore
August 23rd, 2013, 02:52
سلام
اگر تاپیک های آقای مهدوی دنبال کنید می فهمید چه سابقه بلندی دارند.یعنی ایشون یک سال مشکلی دارن و نمی تونن جواب بدهند اما موقع فروش هستش؟
الکی از چنین کلاهبرداری دفاع نکنید.الان یک ساله که پول های من و بقیه رو خورده
سلام عزیز من کلی گفتم
دوستان که پول ها شونا این آقا خورده به آگاهی مرکزی استان برند و اونجا درخواست شکایت سایبری کنند ولی قابل به ذکر است مشخصات مدارک و ... لازم در غیر این صورت شما باید به فتا هزینه ای را پرداخت کنید با تشکر
vebc
October 16th, 2013, 16:31
با سلام و احترام
رومینا هاست همون نسیم هاست است سابقه درخشان کلاه برداری ایشون بر همگان آشکار است
nasimhost.ir
چند روز پیش هم که سایتشون ساپسند بود خودم دیدم
اگر کسی مدارک میخواد و یا ازشون کینه ای داره شماره تلفن من هست
09198148958 با تشکر