توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : متصل نشدن به Vcenter
viasky
August 20th, 2013, 10:57
باسلام
دوستان مدتی هست که به دلیل در زمان اتصال به Vcenter با پیغام زیر رو به رو میشم بنده
البته جا داره که عرض کنم هیچ تغییری روی سیستم عامل ایجاد نشده و این اتفاق خودبه خود رخ داده
همچنین منابع سرور مجازی نیست - رم 10 گیگ و پردازنده 8 هسته تعریف شده
در صورتی که راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
15063
MagicVps.Com
August 20th, 2013, 11:17
توی سوریسهای ویندوز چک کنید ببینید کدوم یکیاز سوریسهای ران نشده ویسنرت باری راتن شدن به یک سری سرویس نیاز داره که چنانچه هرکدومشون ران نشه دیگه وی سنتر اجرا نیمشه
یک سوال: ایا ایپی ویسنترتون را تغیر دادین ایپی ویندزوی که وی سنتر روش نصب شده هست
مایل بودینن مشخصات بفرستید چک میکنم چندی سری بوده بار یهمکارن مشکل اینطوری بوده دادن یکسریشون درست شدن و دوباره اوی شده یکسری هم دیگه درست نشد و دیگه مجبور شدن نصب مجدد کنند
توی این 5 سال که کار فروش سرور انجام میدم هیچ زمان وی سنتر خودم به این مشکل برنخورد ول ی جالبه هر از گاهی میبنم همکارن با این مورد برخورد میکنند
viasky
August 20th, 2013, 11:21
حتی ارسال میشه مشخصات
چون مشکل بنده هم دقیقا اینکه که اون سرویس ها فعال نمیشه
ممنونم از شما
smargenius
August 21st, 2013, 11:00
سرور آدرس رو چی میزنید؟!
viasky
August 21st, 2013, 11:08
سرور آدرس رو چی میزنید؟!
localhost
IP e Vps
127.0.0.1
bluecloud
August 21st, 2013, 15:42
سلام
روی ویندوزتون این دستور رو بزنید :
netstat -na
این دستور پروت های روی سیستم شما رو نشون میده، بعد از زدن، ببینید که روی پورت 443 سیستم شما بسته میگیره؟ یعنی توی این لیست باید یک ردیف ببینید که پورت 443 آخرش نوشته شده باشد، تقریبا به این شکل :
TCP 0.0.0.0:443 0.0.0.0:0 LISTENING
اگر این شکل بود احتمالا سرویس Vcenter رو ریستارت کنید درست میشه، اگر هم نبود یعنی سرویس Vcenter شما استاپ شده و باید استارت بشه