ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب درایور کارت شبکه روی esxi(مهم)

mizbanaval
August 20th, 2013, 01:00
سلام خدمت شما دوستان عزیز
یک سرور داریم روش esxi 5.1 نصب شده یک کارت شبکه روش هست و مشکلی نداره اما یک کارت شبکه دیگه INTEL 1000 MT میخواهیم اضافه کنیم
کارت شبکرو وصل کردم و متاسفانه به صورت اتوماتیک شناخته نشد و فکر میکنم از درایور هست
*برای دریافت درایور چه راهی رو پیشنهاد میدید متاسفانه من تو خود ساپورت vmware هرچی گشتم لینک دانلود درایور نبود فقط تونستم چک کنم که سازگار هست با esxi 5 .1
*چگونه درایور رو نصب کنم
متاسفانه چند روزی هست روش وقت گذاشتم و نتیجه ای نداشت
ممنون میشم لطف بفرمایید یک راهنمایی کوچکی بفرمایید خیلی کارم عقب افتاده

PENOIL
August 20th, 2013, 01:42
یک سرور داریم روش esxi 5.1 نصب شده یک کارت شبکه روش هست و مشکلی نداره اما یک کارت شبکه دیگه INTEL 1000 MT میخواهیم اضافه کنیم
کارت شبکرو وصل کردم و متاسفانه به صورت اتوماتیک شناخته نشد و فکر میکنم از درایور هست
*برای دریافت درایور چه راهی رو پیشنهاد میدید متاسفانه من تو خود ساپورت vmware هرچی گشتم لینک دانلود درایور نبود فقط تونستم چک کنم که سازگار هست با esxi 5 .1
*چگونه درایور رو نصب کنم

سلام

از ایمیج شرکت دل استفاده کنید
منم روی یکی از سرور ها این مشکل رو داشتم با نصب ایمیج های دل برطرف شد اگر لینکش رو میخواهید بدم

aligoli
August 20th, 2013, 01:48
*چگونه درایور رو نصب کنم

سرور اختصاصی را سخت افزاری خریده اید یا منظورتان سرور اختصاصی که از خارج خریداری کرده اید را می خواهید ... ؟
اگر سخت افزار سرور اختصاصی را خریداری کرده اید، برند هست ؟ HP - Dell یا ... ؟
هنگامی که ما سرور HP 380 GEN رو خریداری کردیم VMware که باید روش نصب می شد با نسخه vmware معمولی متفاوت بود و دقیقا نسخه معمولی vmware کارت شبکه سرورهای HP رو دقیقا شناسایی نمی کرد .

MagicVps.Com
August 20th, 2013, 02:36
سرور اختصاصی را سخت افزاری خریده اید یا منظورتان سرور اختصاصی که از خارج خریداری کرده اید را می خواهید ... ؟
اگر سخت افزار سرور اختصاصی را خریداری کرده اید، برند هست ؟ HP - Dell یا ... ؟
هنگامی که ما سرور HP 380 GEN رو خریداری کردیم VMware که باید روش نصب می شد با نسخه vmware معمولی متفاوت بود و دقیقا نسخه معمولی vmware کارت شبکه سرورهای HP رو دقیقا شناسایی نمی کرد .
توی نسخهای سری 4 برای برند دل و اپ پی شرکت ویامور نسخهای مجزار بیرون میداد ولی ظاهرا زا سری 5 یا 5.1 دیگه نسخه که میده بیورن با همکه مارکها ظاهرا سازگاره چون توی سایت ویامورگکه برید موقع دانولد دیگه توی سری 5.1 یک نسخه کلی باری همه گزاشته البته ممکنه پیچهاش خود شرکتهای سانزده ارایه بدون توی نسخهای جدید