توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شماره liveserver
aloy
August 19th, 2013, 21:28
دوستان کسی شماره همراه liveserver رو داره؟
http://liveserver.ir/
Ja3er TVHost
August 19th, 2013, 21:30
ایشون نزدیک 3 هفته هست کلا از اینترنت رفته..
rezaonline.net
August 20th, 2013, 00:37
من از ایشون سرور دارم و بدون مشکل کار میکنه .
شما دلیلی برای اثبات حرفتون دارید ؟
تازه یه سرور جدید کلو کردن ، خیلی هم پیگیر کارهای سرور بودن ، اینی که میگید رفته ، یه دلیلی ، اثباتی چیزی بیارید .
ممنون
پ ن : الان توی یاهو آنلاین هستن
Ja3er TVHost
August 20th, 2013, 00:44
من از ایشون سرور دارم و بدون مشکل کار میکنه .
شما دلیلی برای اثبات حرفتون دارید ؟
تازه یه سرور جدید کلو کردن ، خیلی هم پیگیر کارهای سرور بودن ، البته دو سه شبه آن نمیشن من منکرش نمیشم اما اینی که میگید رفته ، یه دلیلی ، اثباتی چیزی بیارید .
ممنون
سایتشون که نزدیک یک هفته هست باز نمیشه
سر شراکت هم یه طوری منو پیچوندن و دیگه جواب ندادن. تلفن هم جواب نمیدن. شما هم اگر سرور دارید یک بک آپ بگیرید حتما که به مشکل نخورید
rezaonline.net
August 20th, 2013, 00:49
سایتشون که نزدیک یک هفته هست باز نمیشه
سر شراکت هم یه طوری منو پیچوندن و دیگه جواب ندادن. تلفن هم جواب نمیدن. شما هم اگر سرور دارید یک بک آپ بگیرید حتما که به مشکل نخورید
همین الان توی یاهو باهاشون چت کردم .
سایتشون رو دارن منتقل میکنن به سرور جدید .
عین متن یاهوشون رو خطاب به شما اینجا مینویسم.
liveserver@att.net: aziz
liveserver@att.net: ino beheshon begid
liveserver@att.net: دوست عزیز
liveserver@att.net: شما چرا داری این حرف رو میزنی ؟ یوزر من فردا باز میشه تمامی دوستانی که آبرو مارو تو این چند روز بردند برخورد جدی باهاشون میشه
reza sh: OK.
liveserver@att.net: شما اصلآ از قضایا خبر داری که میگی 3هفته هست از نت رفتن ؟
liveserver@att.net: برای من
liveserver@att.net: دلیل بیاز
liveserver@att.net: بیار
liveserver@att.net: شماره تماس هم
liveserver@att.net: 09197796843
liveserver@att.net: 09368818849
liveserver@att.net: هست
liveserver@att.net: یاهو هم آنلاین هستم
liveserver@att.net: daghighan ina ro barash benvis
rezaonline.net
August 20th, 2013, 00:56
همچنین
liveserver@att.net: behesh begoo
liveserver@att.net: dar zemn
liveserver@att.net: site
liveserver@att.net: 2 rooz hast ke off hat
liveserver@att.net: hast
Ja3er TVHost
August 20th, 2013, 00:59
میدونم اسپم هست اما اگر میشه بگید اینارو آیدی sir.aref گفته اگر میشه الان جواب پی ام مارو بده
ایشون یک شماره 938 با این آیدی داد به من : liveserver_inc
rezaonline.net
August 20th, 2013, 02:31
اون آی دیشون ظاهرا مشکل براش پیش اومده ، خودشون s2a کردن آی دی جدیدشون
liveserver@att.net
kiarashus
August 20th, 2013, 14:42
دوست عزیز ایشون هیچ جا نرفته و به این دلیل که سرور ovh ایشون را بسته اند و هاست سایت خودش هم روی سرور او وی اچ بوده این مشکل بوجود امده من خودم با ایشون صحبت کردم و امروز تا چند ساعت دیگه روی سرور های قدرتمند تری سرویس ارائه خواهند کرد
kiarashus
August 20th, 2013, 14:46
دوستان دیگه همه مشکلات تا چند ساعت دیگه حل می شود سرورهای لایو سرور انتقال پیدا کرده و تا چند ساعت دیگه بالا می آید
با تشکر
کیارش
:73::74::53:
aloy
August 21st, 2013, 10:59
سرور من که 4 روز خراب بهشونم گفتم میگن درست میکنیم ولی خبری نشد
از اعتبار خودشون دارن کم میکنن...
a.R.a.sh
September 14th, 2013, 16:32
بالا اومدن این تایپیک به این معنی هست که داداش من اگه نمیتونین سرویس خوب تهیه کنید کار نکنید
توی 1ماه بالای 10بار قطعی دارم
خوش باشید
takide
September 22nd, 2013, 14:41
معلوم نیست این بنده خد اصلا چیکارست فک کنم از این 17 الی 18 ساله ها باشه که یکی دو رو زی میخاد خودشو سرگرم کنه من احمقم ازش سرور خریدم الانم 2 روزه نه شماه جواب میده نه سرور بالا میاد از ما که گذشت مشتریای خودمونم جوابشون رو دادیم ولی کلا آدم بی مسئولیتیه شما ازش سرویس نگیرید
multiuser
September 22nd, 2013, 14:51
من از redstation گرفتم ازشون کلا منفجر شد
فرانسه گرفتم ازشون کلا ترکید
کوانتینیوم گرفتم ازشون ماهی دوبار هر بار یک تا دو روز کلا از دسترس خارج میشه.
هر وقت هم زنگ میزنم یا جواب نمیدن یا خارج از شهر هستن و یه اینترنت دسترسی ندارن.
آدم های خوبی هستناااااااااا ولی سرویسشون اصلا خوب نیست اصلا اصلا
takide
September 22nd, 2013, 14:55
جواب بده تکلیف آدم روشن شه سرور مال خودش بک آپ بده کاربرای ما سرویسمون کردن . انگار جواب بده مییخایم از پشت تلفن گازش بگیریم
multiuser
September 22nd, 2013, 15:07
انگار جواب بده مییخایم از پشت تلفن گازش بگیریم=))
a.R.a.sh
September 22nd, 2013, 15:19
:))))))))))))))
خیلی ادم بی خیالی هست . بیخیال ارزش بحث نداره برید دنبال کار و بارتون و بزارید در عشق و حال خودش غوطه ور شه
takide
September 22nd, 2013, 15:34
برادر من بی خیال کدومه . بک آپ بده بره دنبال بازیش . خیلی زشته یه نفر انقدر دل نداشته باشه که جواب تلفن رو بده بگه سرور فلان مشکل رو داره مثل زنا قایم شده.
البته مشکل خودمونم هستیم از یک سایت بی نام و نشون نه آدرسی نه شماره ثابتی نه اعتباری داره خرید میکنیم . حماقت از خودمونه . نه از این آقای به ظاهر محترم
aloy
September 22nd, 2013, 17:21
من 5 سرور دارم ازشون اصلا جواب نمیدن 2 روزه قعطه
spark3r
September 22nd, 2013, 21:11
سلام
من هم ازشون سرویس دارم الان دو روزه قطع هست و سایتشون باز نمیشه.
kiarashus
September 22nd, 2013, 22:12
دوستان من ادرس خونه امیر مهران فر و دانشگاهی که درس می خونه رو دارم البته شماره ثابت خونشم دارم ولی برای تالش هست و من نتونستم بگیرم
ادرسشم برای تالش هست هر کسی خواست پی ام خصوصی بده من براش بفرستم
takide
September 23rd, 2013, 14:07
متاسفانه مسئولین این سایت راه کلاه برداری رو یاد گرفتن و پاک کردن پست های اعتراضی هم کمکشون میکنه که به کلاه بردایشون ادامه بدن
من نظزم شکایت هستش
کاربرانی که موافقند اعلام کنن که برای شکایت یک شکوایه بنویسیم بنده برادرم رئیس دادگستری مازندران شهر این آقای مهرانفر هستش
ظرف 24 ساعت حکم جلبش رو میگیرم
aloy
September 23rd, 2013, 14:46
الان جکار کنیم من 5 تا سرور داشتم
peymanch
September 23rd, 2013, 16:20
پول ما رو هم liveserver حروم خور خوردو رفت...!!
خدارو شکر اون پیش فاکتور لعنتی را برای ماه بعد پرداخت نکردم!!!
NarvanData
September 23rd, 2013, 16:57
متاسفانه مسئولین این سایت راه کلاه برداری رو یاد گرفتن و پاک کردن پست های اعتراضی هم کمکشون میکنه که به کلاه بردایشون ادامه بدن
من نظزم شکایت هستش
کاربرانی که موافقند اعلام کنن که برای شکایت یک شکوایه بنویسیم بنده برادرم رئیس دادگستری مازندران شهر این آقای مهرانفر هستش
ظرف 24 ساعت حکم جلبش رو میگیرم
تالش یکی از شهرهای گیلان و در غرب گیلان هست و مازندران استان همسایه که در شرق گیلان قرار داره ...
kiarashus
September 23rd, 2013, 20:48
تالش یکی از شهرهای گیلان و در غرب گیلان هست و مازندران استان همسایه که در شرق گیلان قرار داره ...
من موافقم
فاکتورهایش هم دارم
amirpub
September 23rd, 2013, 23:07
من همین الان با آقای امینی تماس گرفتم (شماره 09197796843)
فرمودند شماره حساب بفرمایید تا مانده حسابتون رو عودت بدم.
عرض کردم که اطلاعات روی وی پی اس برام خیلی مهمتر هست.
فرمودند به آقای صادقی (شماره 09368818849) آی پی وی پی اس رو اس ام اس کنم که بک آپ اطلاعات رو در اختیارم بذارند (من اس ام اس زدم و انشاالله منتظر پیگیری ایشون و بک آپ اطلاعاتم هستم).
و همچنین فرمودند که اینجا بگم که هر کس مبلغ باقیموندشو میخواد بهشون شماره حسابشو اس ام اس کنه که بهش عودت بدند. هر کس هم واقعا اطلاعاتش حساس و ضروری هست آی پی وی پی اسش رو به آقای صادقی اس ام اس کنه که بک آپ در اختیارشون بذارند.
نظر من این هست که ایشون (با توجه به لحن صحبت کردنشون) صادقانه صحبت کردند، و جایی برای بدبینی برای من باقی نذاشتند.
پبشنهاد میکنم شما هم کمی صبر و طاقت بخرج بدید، و اجازه بدید مسائل دوستانه حل بشه.
نظر شخصی : شکایت و تخریب و داد و قال راه حل مناسبی نیست.
عاقبت بخیر باشید
kiarashus
September 23rd, 2013, 23:23
عزیز من این حرفها چیه اگه اقای امیر مهرانفر این کاره بود تا ساعت 4 صبح من بدبختو بیدار نگر نمی داشت وقتی زنگ هم می زدم با صدای خوابالو می گفت تا 15 دقیقه دیگه اوکی می شه ریستارت دادم بیاد بالا من خودم به شخصه اگه وقت داشتم می رفتم دم محلشون به جای اینکه فقط شیشه خونه خودشو بیارم پایین از سر خیابونشون تا ته خیابونشون با یه اتوبوس ادم کل شیشه ها محلشونو می اوردم پایین فقط به خاطره اینکه مردم آزاری رو نشون ایشون بدم چی جوری است هیچ کاری نداره ولی وقت نمی کنم از تهران برم بیرون اگر هم ببینمش مثل یک خون اشام خونشو می خورم تا پول منو پس بده :-w/:)
amirpub
September 23rd, 2013, 23:36
عزیز من این حرفها چیه اگه اقای امیر مهرانفر این کاره بود تا ساعت 4 صبح من بدبختو بیدار نگر نمی داشت وقتی زنگ هم می زدم با صدای خوابالو می گفت تا 15 دقیقه دیگه اوکی می شه ریستارت دادم بیاد بالا من خودم به شخصه اگه وقت داشتم می رفتم دم محلشون به جای اینکه فقط شیشه خونه خودشو بیارم پایین از سر خیابونشون تا ته خیابونشون با یه اتوبوس ادم کل شیشه ها محلشونو می اوردم پایین فقط به خاطره اینکه مردم آزاری رو نشون ایشون بدم چی جوری است هیچ کاری نداره ولی وقت نمی کنم از تهران برم بیرون اگر هم ببینمش مثل یک خون اشام خونشو می خورم تا پول منو پس بده :-w/:)
چه خبره آقا؟!! مگه آدم کشته؟!
2تا پست بالا تر روشن گری کردم.
ما همه مون ناراحتیم و از این مساله آسیب دیدیم، اما دلیل نمیشه که شما با این لحن صحبت کنید و خط و نشون بکشید.
شماره حسابتون رو به شمارشون اس ام اس کنید تا مابقی پولتون رو عودت بدند (بدون درد و خونریزی)
اگر پولی ازشون طلب داشتید و عودت ندادند، اونوقت فرصت واسه شاخ و شونه کشیدن هست!
kiarashus
September 23rd, 2013, 23:41
اگه برنگردوندن چی شما هزینه من رو بر می گردونید ؟
amirpub
September 26th, 2013, 17:00
من دو روز پیش آی پی سرور و آدرس ایمیلمو به آقای صادقی ایمیل کردم، اما تا الان خبری ازشون نیست!
کسی هست که جواب گرفته باشه؟!
amirpub
October 28th, 2013, 10:03
آخر و عاقبت اعتماد به یک تازه کار:
شماره liveserver (http://www.webhostingtalk.ir/f158/89586)
وضعیت مبهم liveserver و پاسخگویی مسئولش (http://www.webhostingtalk.ir/f41/92817/)
اطلاعیه در مورد لایو سرور - آقایان صادقی و مهرانفر (http://www.webhostingtalk.ir/f41/93117/)
ایشون نه تنها هیچ پولی برگشت نزدند، بلکه (علیرقم تمام پیگیریها و تماسها) حتی بکاپی که قولش رو دادند رو هم برام ارسال نکردند!!