ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستینگ فایل نامحدود با لینک مستقیم و سرعت دانلود حداقل 3 مگابایت در ثانیه یا سرور مجازی؟

milad4292
August 19th, 2013, 21:08
سلام دوستان
یک فایل هاستینگ مطمئن سراغ دارم که فضا و پهنای نامحدود میده و همچنین اجازه لینک مستقیم رو میده و اخرین تست سرعتی که روی سرورش انجام دادم سرعت دانلود بالای 3 مگابایت در ثانیه بود. سایت خیلی مطمئنه و سرویس نامحدودش تقریبا 100 تومن ماهانه در میاد.
به نظر شما از این هاست استفاده کنم یا وی پی اس؟
فایلهایی که دارم اکثرا کپی رایت دارن و ترفندی که میخوام ازش استفاده کنم فشرده کردن فایل با پسورد هست که در اینصورت نمیتونن بفهمن فایلها چی هستن
نظرتون چیه؟
چندجا برای سرور مجازی سر زدم که اکثرا فضا بالای 2 ترا نمیدادند و باند نامحدود داشتند. برتری این وبسایت فضای نامحدود و پهنای باندش هست. تا اونجایی که من ازشون اطلاعات گرفتم سرورهاشون بیش از 30 پورت 10 گیگابیتی دارند و برای هرکاربر 1 مگابایت راحت میتونن ارائه بدن
روشی رای مخفی کردن لینک های دانلود برای ایبوز احتمالی دارم که اونم......:d

در مورد اعتبار این سایت هم همین بس که همین الان روی سرورش بیشتر از 600 میلیون فایل قرار دارند که حجم متوسط فایلهاشون 3 مگابایت هست. خودتون حساب کنید:d

*تاپیک مشابه به اشتباه در بخش مجازی سازی زده بودم که مدیران لطف کنند حذف کنند. ممنون*

hamedmj
August 19th, 2013, 21:26
عزیز هزار بار گفتم، باز هم میگم:

هیچ چیزی به اسم فضا یا هارد نامحدود وجود نداره!!!! اگه فکر کنید میتونید دلیلش رو بفهمید! شما اگه هارد نامحدود پیدا کردید منم صدا کنید!

milad4292
August 19th, 2013, 21:50
عزیز هزار بار گفتم، باز هم میگم:

هیچ چیزی به اسم فضا یا هارد نامحدود وجود نداره!!!! اگه فکر کنید میتونید دلیلش رو بفهمید! شما اگه هارد نامحدود پیدا کردید منم صدا کنید!

بازهم حرف تكراري! بازهم اسپم!
دوست عزيز به نظرت من نميدونم كه هارد نامحدود نداريم؟؟!
نميدونم تو ايران چرا ساز منفي ميزنن!
دوست عزيز قبل از اينكه پست بديد همه جوانب رو ببينيد بعد!
مسلما اگر شما بهم بگي فضا نامحدود بهت ميدم من نبايد حساب بيشتر از 500 گيگ رو برم! ولي به اين نكته توجه كنيد كه وقتي يك شركت معتبر بهتون ميگه فضا نامحدود ميده مطمئن باشيد حتي شده 10 تا هارد بخرن باز شما رو محدود نميكنن!
ميدوني چرا؟؟
شركت معتبر چيزي داره كه خيلي از شركت هاي ايراني و امثالهم كه 2 روزه مجوز ميگرين و 2 روزه غيب ميشن ندارند! "تعهد"
شركت معتبر قانونش براش از خود خدا هم مهمتره! ميدونه كه اگر به يكي از يوزرهاش اون چيزي رو كه فروخته نده بايد غرامت بده. مثل ايران نيست كه آخرشم بدهكار طرف بشي!
پس وقتي صحبت ممكن يا غيرممكن ميكني لطفا همه جوانب رو ببين

mahdi66
August 19th, 2013, 21:59
من شخصا vps رو ترجیح میدم چون همه چیز دست خودته و میتونی یه vps خوب بگیری
البته باید ببینید واقعا چقدر هارد و پهنای باند نیاز دارید زیاد به فکر هارد نامحدود نباشید شما همون 2 یا 3 ترابایتی که گفتی رو میتونی پر کنی؟ آیا واقعا بیشتر نیازت میشه؟

milad4292
August 19th, 2013, 22:15
من شخصا vps رو ترجیح میدم چون همه چیز دست خودته و میتونی یه vps خوب بگیری
البته باید ببینید واقعا چقدر هارد و پهنای باند نیاز دارید زیاد به فکر هارد نامحدود نباشید شما همون 2 یا 3 ترابایتی که گفتی رو میتونی پر کنی؟ آیا واقعا بیشتر نیازت میشه؟

همين الانش حدود 10ترا مديافاير دارم كه چند ترا پر شده.
با يك گروه بزرگ كار ميكنم و نيازم واقعا بالاست!
سرور مجازي هم دارم و استفاده ميكنم

HKraToS
August 20th, 2013, 02:31
بازهم حرف تكراري! بازهم اسپم!
دوست عزيز به نظرت من نميدونم كه هارد نامحدود نداريم؟؟!
نميدونم تو ايران چرا ساز منفي ميزنن!
دوست عزيز قبل از اينكه پست بديد همه جوانب رو ببينيد بعد!
مسلما اگر شما بهم بگي فضا نامحدود بهت ميدم من نبايد حساب بيشتر از 500 گيگ رو برم! ولي به اين نكته توجه كنيد كه وقتي يك شركت معتبر بهتون ميگه فضا نامحدود ميده مطمئن باشيد حتي شده 10 تا هارد بخرن باز شما رو محدود نميكنن!
ميدوني چرا؟؟
شركت معتبر چيزي داره كه خيلي از شركت هاي ايراني و امثالهم كه 2 روزه مجوز ميگرين و 2 روزه غيب ميشن ندارند! "تعهد"
شركت معتبر قانونش براش از خود خدا هم مهمتره! ميدونه كه اگر به يكي از يوزرهاش اون چيزي رو كه فروخته نده بايد غرامت بده. مثل ايران نيست كه آخرشم بدهكار طرف بشي!
پس وقتي صحبت ممكن يا غيرممكن ميكني لطفا همه جوانب رو ببين

آدرس شرکت احیاناً بلوهاست که نیست ؟ یا از این شرکتهای آمریکایی ؟ اون تعهدی که شما ازش صحبت میکنی برا اینه که شما هم تعهد بدی که قوانینش رو نقض نکنی که کپی رایت هم شاملش میشه
و اینکه اکثر شرکت های آمریکایی با ایران خودتون میدونین بقیه شو
اگه فکر میکنی واقعاً برات خوبه بخر ، ولی اگه چندماه بعد یه ای میل اومد که شما ابیوز داشتی و باید با فایل هات خداحافظی کنی نیا تاپیک بزن که فلان شرکت این کارو کردو ...

milad4292
August 20th, 2013, 08:47
آدرس شرکت احیاناً بلوهاست که نیست ؟ یا از این شرکتهای آمریکایی ؟ اون تعهدی که شما ازش صحبت میکنی برا اینه که شما هم تعهد بدی که قوانینش رو نقض نکنی که کپی رایت هم شاملش میشه
و اینکه اکثر شرکت های آمریکایی با ایران خودتون میدونین بقیه شو
اگه فکر میکنی واقعاً برات خوبه بخر ، ولی اگه چندماه بعد یه ای میل اومد که شما ابیوز داشتی و باید با فایل هات خداحافظی کنی نیا تاپیک بزن که فلان شرکت این کارو کردو ...

نه داداش
بلوهاست جلو اين شركت سوسك هم نيست :d
طرف حرف من اون كسيه كه حرف از غيرممكن ميزنه!
رابط آمريكايي دارم
فايل هارو كاري ميكنم كه كارمند مايكروسافت هم نتونه بفهمه :d

navid2zp
August 20th, 2013, 12:17
اگر میخواید روی سرویس دهنده های خارجی ببرید فایلهاتون رو باید خیلی رو کپی رایت دقت کنید
این که شما میگی مایکروسافت هم نمیفهمه نهایتا یه آدم بیکار امکان داره گزارش بده و همون کلی دردرسر براتون درست کنه
به شخصه وی پی اس رو ترجیه میدم
اگر زمینه کاری شما تو ایران مجاز هست و کاربراتونم ایرانی هستند میتونید حتی از سرور های ایران هم استفاده کنید که هاست دی ال ارائه میده

milad4292
August 20th, 2013, 12:22
اگر میخواید روی سرویس دهنده های خارجی ببرید فایلهاتون رو باید خیلی رو کپی رایت دقت کنید
این که شما میگی مایکروسافت هم نمیفهمه نهایتا یه آدم بیکار امکان داره گزارش بده و همون کلی دردرسر براتون درست کنه
به شخصه وی پی اس رو ترجیه میدم
اگر زمینه کاری شما تو ایران مجاز هست و کاربراتونم ایرانی هستند میتونید حتی از سرور های ایران هم استفاده کنید که هاست دی ال ارائه میده

قیمت ها خیلی بالاست!
همین هاست دی ال 2 ترا رو چند میگه؟
سرویس خوب و قیمت مناسب اگر سراغ دارین بفرمایید

HKraToS
August 20th, 2013, 12:47
قیمت ها خیلی بالاست!
همین هاست دی ال 2 ترا رو چند میگه؟
سرویس خوب و قیمت مناسب اگر سراغ دارین بفرمایید

دوست عزیز به مثلی هست که میگه : گوشت ارزون آبگوشت خوبی نداره

milad4292
August 20th, 2013, 12:59
دوست عزیز به مثلی هست که میگه : گوشت ارزون آبگوشت خوبی نداره

هاست دی ال کجا میفروشه؟
وبسایتشون که پوکیده!

mahdi66
August 20th, 2013, 13:22
من اصلا به اینجور سایتها خوش بین نیستم نمیدونم چرا
نمی گم vps بهتره اما ترجیح میدم اختیار فایلهام دسته خودم باشه
حتی اگه مجبور باشم ماهی یکبار تغییر سرور بدم

milad4292
August 20th, 2013, 13:27
هاست دی ال قیمت نجومی داره!
کسی سرور اختصاصی با هارد بالا و قیمت مناسب سراغ داره؟

viasky
August 20th, 2013, 14:28
CPU: Intel Core i5-3870H

Ram: 16 GB DDR3
Hard disk: 2x2TB SATA3
RAID: Raid / 0
Port: 1 Gb
Bandwidth: 35Tb or 200 Mbps guaranteed Unlimited
IP: 2 Free

-نرخ ثابت ماهیانه سرور: 265 هزار تومان
- همراه با این سرور دو عدد IP رایگان از طرف شرکت به عنوان هدیه داده خواهد شد
- هزینه لایسنس Cpanel برای سرور مجازی 48 هزار تومان
- هزینه لایسنس Cpanel برای سرور اختصاصی 115 هزار تومان
-فایروال سخت افزاری ماهیانه 35 هزار تومان

milad4292
August 20th, 2013, 14:42
CPU: Intel Core i5-3870H

Ram: 16 GB DDR3
Hard disk: 2x2TB SATA3
RAID: Raid / 0
Port: 1 Gb
Bandwidth: 35Tb or 200 Mbps guaranteed Unlimited
IP: 2 Free

-نرخ ثابت ماهیانه سرور: 265 هزار تومان
- همراه با این سرور دو عدد IP رایگان از طرف شرکت به عنوان هدیه داده خواهد شد
- هزینه لایسنس Cpanel برای سرور مجازی 48 هزار تومان
- هزینه لایسنس Cpanel برای سرور اختصاصی 115 هزار تومان
-فایروال سخت افزاری ماهیانه 35 هزار تومان

پیشنهاد میکنم قبل از فعالیت در اینجا و آفر دادن یه دستی به سر سایتتون بکشید که حداقل وقتی کسی از اینجا فرستادین سایت دیگه با این صفحه دست به یقه نشه!

Not Found

The requested URL /uk-servers.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

این فقط یک توصیه بود برای بهبود کارتون

viasky
August 20th, 2013, 14:54
پیشنهاد میکنم قبل از فعالیت در اینجا و آفر دادن یه دستی به سر سایتتون بکشید که حداقل وقتی کسی از اینجا فرستادین سایت دیگه با این صفحه دست به یقه نشه!

Not Found

The requested URL /uk-servers.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

این فقط یک توصیه بود برای بهبود کارتون
ممنون از پیشنهادتون
در حال حاضر در حال تغییر قالب و برخی قسمت های سایت هستیم به همین جهت بعضی از صفحات در دسترس نمی باشند
باز هم تشکر میکنم