ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی ایران با کانفینگ pptp

zer-o
August 19th, 2013, 00:53
سلام
دوستان من می خوام روی سرور مجازی ایرانم
یک PPTP نصب کنم و می خوام یک سرور بخرم
برای این کار باید چه سروری بخرم ؟ ویندوز ! لینوکس ! میکروتیک

ممنون میشم راهنمایی کنید

pptp YA HAMON V ان .... خودمون دیگه

ادمین محترم این سرور ایران هست و هیچ ربطی به عبور از ***** نداره 8-| لطفا خواهشا پست را حذف نکیند اخه ما که نمی خوام کاری کنیم که ***** از بین بره تازه به فکر پیشرفت هستم :) :"> :x

mo_mohit1
August 19th, 2013, 01:04
سلام

ممنون میشم راهنمایی کنید

ادمین محترم این سرور ایران هست و هیچ ربطی به عبور از ***** نداره 8-| لطفا خواهشا پست را حذف نکیند اخه ما که نمی خوام کاری کنیم که ***** از بین بره تازه به فکر پیشرفت هستم :) :"> :x

اصل کار معلومه چیه//ولی به هر حال جوابتون میدم

شما باید یه میکروتیک بخرید واون رو کانفیگ pptp کنید//کانفیگ pptp میکروتیک تو گوگل زیاده/آموزشش هم هست
ولی وقتی کانف بشه با کانکشن می تونید وصل بشین ولی فرق نداره/همه سایتای رو باز میکنه جز اونایی که شما میخاین//سرورش کانفیگ شده موجود داریم/ خواستین پ خ بدین

GateFa
August 19th, 2013, 01:05
سلام

ممنون میشم راهنمایی کنید

سرور ویندوز بگیرید و ntt نصب کنید.
برای چه کاری میخواین؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

zer-o
August 19th, 2013, 01:08
ممنون از جوابتون روی سرور ویندوز هم شنیدم میشه نصب کرد
می خواستم طوری باشه که کاربر چیزش پی انش محدود باشه مثلا هر کاربر بهش 4 گیگ ترافیک بدیم و بعد از اون تمام بشه ترافیکش ایا این امکان توی ویندوز هست یا توی لینوکس یا میکرتیک
اخه دیدم هست :ی می خوام بدونم هزینه کانفیگ چنده ؟

parspn1
August 19th, 2013, 01:09
سرور ویندوز بگیرید و ntt نصب کنید.
برای چه کاری میخواین؟

برای پایین آوردن پینگ تایم و لگ برای بازیهای آنلاین.

GateFa
August 19th, 2013, 01:12
برای پایین آوردن پینگ تایم و لگ برای بازیهای آنلاین.

اگر با v p n به سرور ایران وصل بشیم، پینگ کم میشه؟ پینگ کجا کم میشه؟

mo_mohit1
August 19th, 2013, 01:16
روی سرور 2003 پورت ها بسته شدن(به جز سرورای ایران)براحتی میتونید حجم و زمان رو توی ان تی تک مشخص کنیدو حتی تاریخ انقضا
از کسی که سرور میخرید براتون رایگان پس از نصب 2003 خودشون هم کانفیگ انجام میدن.شما فقط آموزششو لازم دارین

zer-o
August 19th, 2013, 01:17
ببین سرور های داخلی بازی های انلاین ما پینگم بالاست توی بازی های کانتر با این که سرور داخلی هست
اقا حالا جواب ما رو ندادی ؟

zer-o
August 19th, 2013, 01:23
دوستان الان سوال اینجاست من چه سرور بخرم و بگم چی رو برام کانفیگ کنن اگه کسه بلده گانفیک کنه بگه خواهشا یا پیام خوصصی بده8-|

zer-o
August 19th, 2013, 15:39
دوستان خواهشا راهنمایی کنید :62:

zer-o
August 19th, 2013, 19:20
دوستان اگه بلد هستید بگید دیگه
یک سرور pptp که تنظیمات خواص باشه یعنی یوزر کاربر سرعتش محدود باشه و ترافیک ( حجم مصرفی) هم محدود باشه چطوری میشه این کارو رو کرد با چه سیستم عاملی :104:

Hostdu
August 19th, 2013, 21:48
دوستان اگه بلد هستید بگید دیگه
یک سرور pptp که تنظیمات خواص باشه یعنی یوزر کاربر سرعتش محدود باشه و ترافیک ( حجم مصرفی) هم محدود باشه چطوری میشه این کارو رو کرد با چه سیستم عاملی :104:

همه این کارها رو میشه با میکروتیک انجام داد ، از یوزرمنیج میکروتیک می تونید limitation بزارید واسش