توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست برای سایت مانیتورینگ اخبار
p3ym4n
August 18th, 2013, 22:32
سلام ، به دنبال سرویسی هستم که اذیتم نکنه ، از میزبانی ایران و مشکلاتش خسته شدم ،
نیازمند سرویسی هستم با این مشخصات :
سی پی یو 3 هسته 3 گیگ رم و پهنای باند ماهیانه حدود 25 گیگ و فضای 3 گیگ به بالا در ضمن پشتیبانی و آپ تایم و بکاپ هم مهم هستند.
پورت هم 1 گیگ کمتر نباشه. خریدم هم ماهیانه هست.
در ضمن امکان داره که منابع مورد نیازم بیشتر بشه و نمی خوام بعداً به این علت مشکلی واسم پیش بیاد قبلش اعلام بشه تا ارتقا بدم.
هزینه هم ماهیانه حدود 40 تومن می تونم بدم.
BestRun
August 18th, 2013, 22:56
با سلام
از سایت لوکس وب در خدمت شما هستیم.
فضای دلخواه+پهنای باند نا محدود از سرور آلمان+پشتیبانی مطلوب
Intel(R) Xeon(R) CPU X3440 @ 2.53GHz
Speed
2526.961 MHz
Cache
8192 KB
24 Gb DDR3 ram
CLOUDLINUX
Entry process: 20 % az 100 %
port : 1GB
قابل استفاده برای سایت های پربازدید و چت روم ها.
مقدار فضا : 10 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
تعداد دیتابیس : نامحدود
حداکثر بازدید در لحظه : 1000 بازدید
بقیه امکانات نامحدود
کنترل پنل قدرتمند cPanel
قیمت : 5 هزار تومان ماهانه
p3ym4n
August 18th, 2013, 23:08
من حرفی از موقعیت سرور نزدم فکر کردم اعلام می کنید ، دیتا سنتر و پینگ تایم رو هم ذکر کنید.
sarinoo
August 18th, 2013, 23:12
سلام .
در خدمت شما هستیم .
مقدار فضا : 10 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
تعداد دیتابیس : نامحدود
حداکثر بازدید در لحظه : 1000 بازدید
بقیه امکانات نامحدود
کنترل پنل قدرتمند cPanel
قیمت : 5 هزار تومان ماهانه
سلام
پهنای باند کل سرور شما نامحدود نیست.چطور به این بنده خدا نامحدود می دهید؟
اگر 20 ترابایت مصرف داشت باز هم سرویس می دهید؟
اگر می دهید ، بنده خودم هم از شما خریدارم...!!!!!
ittab
August 18th, 2013, 23:16
سلام
پهنای باند کل سرور شما نامحدود نیست.چطور به این بنده خدا نامحدود می دهید؟
اگر 20 ترابایت مصرف داشت باز هم سرویس می دهید؟
اگر می دهید ، بنده خودم هم از شما خریدارم...!!!!!
این هاست ها متعلق به سرور های دیتا سنتر king data آلمان همکار شرکت بزرگ فیس بوک می باشد . این دیتاسنتر متعلق به یک فرد ایرانی است و هاست پد هم به عنوان نماینده رسمی آن در ایران فعالیت می کند . همانطور که عرض کردم پهنای باند نا محدود می باشد . اگر خواستید در خدمت شما هستم . هر پلانی که مد نظر داشته باشید .
با تشکر
p3ym4n
August 18th, 2013, 23:19
این هاست ها متعلق به سرور های دیتا سنتر king data آلمان همکار شرکت بزرگ فیس بوک می باشد . این دیتاسنتر متعلق به یک فرد ایرانی است و هاست پد هم به عنوان نماینده رسمی آن در ایران فعالیت می کند . همانطور که عرض کردم پهنای باند نا محدود می باشد . اگر خواستید در خدمت شما هستم . هر پلانی که مد نظر داشته باشید .
با تشکر
سایت دارید ؟ آدرس بدید برم یکم تحقیق کنم ، گرچه اصلاً برام فرقی نمی کنه که مدیریتش با کی باشه ، برام کیفیت مهمه.
ittab
August 18th, 2013, 23:30
سایت دارید ؟ آدرس بدید برم یکم تحقیق کنم ، گرچه اصلاً برام فرقی نمی کنه که مدیریتش با کی باشه ، برام کیفیت مهمه.
سلام .
سایت ما : hostpad.ir
ULTRAWEB
August 19th, 2013, 01:28
میتونم ماهانه با 29تومن و بهترین کیفیت بهتون سرویس بدم پشیمون نخواهید شد درخدمتیم
فقط کمترین پلن ما 10 گیگ هست
سی پنل هستیم ودیگر هیچ
سایت پرمصرفم روی سرور داریم
TARIMEHR
August 19th, 2013, 01:50
اگر سایتتون پربازدید نیست میتونید از پلن های معمولی هنترز استفاده کنید
در صورتی که پربازدید هست ، پلان های پربازدید هم وجود دارند
شرح سرویس پربازدید :
Plan VIP C
فضا : 10,000 مگابایت
پهنای باند : 300,000 مگابایت ماهانه
قدرت پردازنده : 3 گیگاهرتز
میزان رم : 512 مگابایت
45,000 تومان ماهانه
450,000 تومان سالانه
سرویس های با توان پردازنده 1 و 2 گیگاهرتز + رم 192 و 256 هم موجود هستند
چنانچه سرویس های معمولی تری نیاز دارید بفرمایید تا پیشنهاد ها را ارسال کنم
با تشکر
بعد اونوقت شما از دیتاسنتری که فیس بوک رو سرویس میده ، شما 10 گیگ رو میدی 5000 تومان؟؟؟؟؟!!!!
دوستان و همکاران نظر دهید و جلوی این افراد سوء استفاده کننده از فضای هاستینگ را بگیرید....
ittab
August 19th, 2013, 13:10
بعد اونوقت شما از دیتاسنتری که فیس بوک رو سرویس میده ، شما 10 گیگ رو میدی 5000 تومان؟؟؟؟؟!!!!
دوستان و همکاران نظر دهید و جلوی این افراد سوء استفاده کننده از فضای هاستینگ را بگیرید....
چرا بی خودی شلوغ می کنی ؟ بله ما ایرانی ها جنبه نداریم . وقتی یکی گرون میده میگن که مگه سر گردنه است وقتی هم که یکی ارزون میده میگن جلوی این افراد سو استفاده کننده رو بگیرید ! تقصیر منه که ارزون میدم ! باید عین بقیه بقیه بفروشم بگن که به به چه هاستینگی !
وقت بخیر
p3ym4n
August 19th, 2013, 13:16
سرویس مورد نظر خریده شد با تشکر از دوستان من همیشه سرویس هام رو 1 ماه میگیرم تا فرصت برای برگشت وجود داشته باشه چون به این راحتی نمیشه پول رو پس گرفت .
سرویس رو هم از مهر هاست گرفتم.
ittab
August 19th, 2013, 13:19
سرویس مورد نظر خریده شد با تشکر از دوستان من همیشه سرویس هام رو 1 ماه میگیرم تا فرصت برای برگشت وجود داشته باشه چون به این راحتی نمیشه پول رو پس گرفت .
سرویس رو هم از مهر هاست گرفتم.
دوست عزیز موفق باشید . ممنون از اطلاعتون .
iran_data
August 19th, 2013, 13:22
هاست 100% تضمين شده ايران ديتا گستر با قيمت باور نکردني
پهناي باند براي تمام پلن ها نامحدود
تضمين اپ تايم
نارضايتي=برگشت پول
توجه: قيمت پايين نشانه بي کيفيتي سرور نيست بلکه سود پايين است و ما بر روي بهترين سرور ها هستيم
مشخصات سرور:
پهناي باند(Bandwidth) وسيع
استفاده از هارد هاي SSD جهت بالا بردن سرعت پاسخ گويي سرور و از بين نرفتن اطلاعات
محل قرار گيري کشور المان
استفاده از سيستم عامل لينوكس ابري و آخرين نسخه كنترل پنل cPanel
وب سرور لايت اسپيد که هفت برابر سرعت بيشتر را نسبت به آپاچي به ارمغان مي آورد
تهيه نسخه پشتيبان از كليه اطلاعات بصورت mirror اتوماتيك و روزانه بر روي سرورهاي مجزا
ضمانت UpTime نزديك به صددرصد ( %99.9)
پشتيباني كامل از phpMyAdmin، PHP5 with PHP4، Perl / CGI Support
ارائهي نامحدود سرويس هاي ايميل POP3، SMTP/IMAP/Webmail، همراه با تكنولوژي جلوگيري از ارسال اسپم
تعداد FTP Account نامحدود و File Manager قدرتمند
به همراه AWStats، Cron Jobs، IP Deny Manager
و...
amin1taheri@yahoo.com
هاست ایران دیتا گستر (http://www.3host.ir)
royalhost
August 19th, 2013, 14:35
سلام با من تماس بگیرید
yahoo:royal_host
dertgtr
August 19th, 2013, 17:12
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
برای تست می تونید پلان 100 مگ رایگان را اختیار و کیفیت رو بررسی کنید
پلان 100 مگ اقتصادی رایگان هست فقط لطفا اطلاعات صحیح زمان سفارش وارد کنید چون برای اطلاعات ناصحیح هاست فعال نخوهد شد
اگر سایت شما حداکثر 2000 بازدید در روز دارد پیشنهاد ما :
میزبانی وب سایتهای پربازدید -منابع نسبتا زیاد شروع قیمت از ماهانه 22 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=36 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=36)
میزبانی وب سایتهای پربازدید - منابع زیاد شروع قیمت از ماهانه 37 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=37 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=37)
میزبانی وب سایتهای پربازدید - منابع بسیار زیاد شروع قیمت از ماهانه 68 هزار تومان
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=38 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=38)