ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترمینیت شدن سرور

Sina810
August 18th, 2013, 19:22
سلام ممنون میشم یکم در مورد ترمینیت شدن سرور توضیح بدید .........من سایتم چند روزی هست که داون شده پشتیبان گفته احتمال داره ترمینیت شده باشه

dj_ahmad
August 18th, 2013, 19:24
فیلم teminator نگاه کردی.فارسیش میشه ویرانگر
سرورت terminate شده یعنی از بین رفته..یعنی کاملا پاک شده

Sina810
August 18th, 2013, 19:28
بدون هیچ دلیلی پاک شده یعنی؟.....الان مسئولیت پاک شدن با کیه با پشتیبان؟

dj_ahmad
August 18th, 2013, 19:30
خوب اگه فاکتورتون رو پرداخت کرده باشید و قوانین رو نقض نگرده باشید اونی که ازش خریدید مقصر هست.
و میتونید به استناد ماده نقض حقوق مدنی و یا خیانت در امانت و یا ... شکایت کنید و حقوقتون رو استیفا کنید! که صد البته بازپرس تشخیص میده که کدومه اینها هست

Sina810
August 18th, 2013, 19:35
البته هنوز مشخص نیست پشتیبان گفته سرور اصلی ظاهرا از سمت بخش abuse دیتاسنتر بدلیل عدم رعایت کپی رایت توسط یکی از سرورهای مجازی مسدود شده...
مناسفانه بخش abuse بسیار دیر ایمیل جواب میدن......و گفته منتظر بمونید....من از بابت خودم مطمئن هستم.......پس گفتیدمیشه اقدام کرد خوبه...ولی 5 سال زحمتم دود شد......البته مشخص نیست انشالله که نشده

websazha
August 18th, 2013, 19:39
سلام
کدام دستاسنتر دوست عزیز.

p30cloud
August 18th, 2013, 19:40
البته هنوز مشخص نیست پشتیبان گفته سرور اصلی ظاهرا از سمت بخش abuse دیتاسنتر بدلیل عدم رعایت کپی رایت توسط یکی از سرورهای مجازی مسدود شده...
مناسفانه بخش abuse بسیار دیر ایمیل جواب میدن......و گفته منتظر بمونید....من از بابت خودم مطمئن هستم.......پس گفتیدمیشه اقدام کرد خوبه...ولی 5 سال زحمتم دود شد......البته مشخص نیست انشالله که نشده
با سلام
اگر مشکل از طرف مدیر سرور باشه مسئولتش از شما خارجه و مدیر سرور باید جوابگو باشند

Sina810
August 18th, 2013, 19:42
سلام
کدام دستاسنتر دوست عزیز.

اگه محلش منظورتونه آمریکا........

Sina810
August 18th, 2013, 19:54
با سلام
اگر مشکل از طرف مدیر سرور باشه مسئولتش از شما خارجه و مدیر سرور باید جوابگو باشند
ممنون پس جایه پیگیری هست.....چون تقریبا میشه گفت 7 ملیون ضرر

websazha
August 18th, 2013, 19:55
اگه محلش منظورتونه آمریکا........
دیتاسنتری که سرور هاست شما وجود داشته ؟
بر اساس این سوال می کنم که قوانین و منظق دیتاسنتر ها متفاوت هست .
یکی فرمت - یکی 24 ساعت قطع - یکی با دادن تعهد باز می کند و...

Sina810
August 18th, 2013, 20:08
دیتاسنترش آمریکا بوده....ازجمعه ساعت 3 قطع شده و طبق گفته پشتیبان سرور اصلی ظاهرا از سمت بخش abuse دیتاسنتر بدلیل عدم رعایت کپی رایت توسط یکی از سرورهای مجازی مسدود شده...و اینکه گفتن هنوز جواب ما رو ندادن و منتظریم....

Sina810
August 20th, 2013, 13:51
متاسفانه هنوز جواب کاملی ندادن با اینکه چند روز گذشته.....دوستان قبلا کسی تجربه شکایت از این شرکت ها رو داره؟......

GateFa
August 20th, 2013, 14:01
شما مشتری چی هستید؟
هاست دارید؟ روی یکی از vps ها؟
طرف شما مالک vps هست یا مالک کل سرور اصلی؟
ip سرور رو دارید؟

p30cloud
August 20th, 2013, 14:05
ممنون پس جایه پیگیری هست.....چون تقریبا میشه گفت 7 ملیون ضرر
وقتی مشکل از طرف شما نباشه پس بله میتونید پیگیری کنید

Sina810
August 20th, 2013, 14:06
شما مشتری چی هستید؟
هاست دارید؟ روی یکی از vps ها؟
طرف شما مالک vps هست یا مالک کل سرور اصلی؟
ip سرور رو دارید؟
من مشتری vps هستم مالک کل سرور شخصیه که ازش سرور مجازیو گرفتم....چند روزی میشه که سرور داون شده از جمعه یه بار میگن در حال مذاکره هستن..یه بار میگن شرکت ساعت کاری روزه دیگه ایه و......هنوز جواب کاملی ندادن