ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این نوع شبکه کردن چیه و اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید!

mostafait
August 18th, 2013, 12:28
با سلام.

دوستان عزیز 3 کامپیوتر داریم و یک عدد سرور! بر روی سرور ویندوز 2003 نصبه! و بر روی کلاینت ها ویندوز 7!

وقتی سیستم های کلاینت میاد بالا قسمت وارد کردن Password یوزر به این صورته: company name/pc1

ی جورایی سیستم سرور روشن نباشه کلاینت ها بالا نمیاد!
این هم بخاطر اینه که برنامه حسابداری بر روی کلاینت ها هستش و کلیه اطلاعات بر روی سرور ذخیره میشه!

اگه امکانش هست که این نوع شبکه کردن اصلا مناسبه ؟ توضیحی هم بدید!

خلاصه یکی از این سیستم های کلاینت ویندوزش به مشکل برخورده! میخواستم ویندوز عوض کنم! میخواستم بدونم که چیکار باید کنم تا بعد از عوض کردن ویندوز مجددا سرور رو بشناسه و بصورت Domain باشه؟

ULTRAWEB
August 18th, 2013, 14:44
جای نگرانی نیست شما ویندوزت رو عوض کن بعدش تنها کاری باید بکنی دوباره اون کلاینت رو جوین دامین باید کنی
کاری نده بعدازاینکه ویندوزت رو عوض کردی بیا تیم بده به من برات انجام بدم نیازی هم نیست پسورد دامین کنترلر رو بدونی اگر بدونی هم چه بهتر
اگر ندونی هم روی پی سی های دیگه هست میشه دامپ کرد و ازش استفاده کرد

شبکه بندی در ویندوز به دو نوع هست ورک گروپ که نوع ساده اش هست و نوع دوم دامین کنترلر که نوع پیشرفته هست و بسیار
خوب پس بهترین مورد براتون پیاده شده است