ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مکان نصب whmcs + ...

mohammadm14
August 17th, 2013, 23:30
سلام دوستان ...
برای نصب whmcs باید در سرور ریسلر ایجاد کنم و در ریسلر نصب کنم یا در خود سرور ؟
و سوال دیگه این که الان میتونم از نسخه ی نال شده استفاده کنم و بعد لایسنس بگیرم براش ؟
توضیح بدید اگر ممکن هست ...
ممنون از شما ...

mohammadm14
August 18th, 2013, 00:00
up

JATHIYA
August 18th, 2013, 00:16
سوال اول نفهیدم چی گفتی اما اگر میخواهی تو whmcs ریسلری بفروشی از خود سرور

سوال دوم تا اونجا که بنده اطلاع دارم اره میتونید اول نال بعدش لایسنس بگیرید

mohammadm14
August 18th, 2013, 00:19
سوال اول نفهیدم چی گفتی اما اگر میخواهی تو whmcs ریسلری بفروشی از خود سرور

سوال دوم تا اونجا که بنده اطلاع دارم اره میتونید اول نال بعدش لایسنس بگیرید
ممنون...
سوال اول اینه که آیا من باید برای نصب whmcs در سرور ریسلر ایجاد کنم {واسه خودم میخوام} یا به طور دیگه ///؟

p30cloud
August 18th, 2013, 00:42
ممنون...
سوال اول اینه که آیا من باید برای نصب whmcs در سرور ریسلر ایجاد کنم {واسه خودم میخوام} یا به طور دیگه ///؟
دوست عزیز whmcs یک اسکریپت هست . مثله همه ی اسکریپت های دیگه . پس روی هاست معمولی هم نصب میشه
اما اگر منظور شما این هست که میخواهید whmcs را به سرور متصل کنید ( برای ساخت خودکار ) ، آموزش هایی هست که میتونید سرچ کنید

mohammadm14
August 18th, 2013, 00:56
دوست عزیز whmcs یک اسکریپت هست . مثله همه ی اسکریپت های دیگه . پس روی هاست معمولی هم نصب میشه
اما اگر منظور شما این هست که میخواهید whmcs را به سرور متصل کنید ( برای ساخت خودکار ) ، آموزش هایی هست که میتونید سرچ کنید
بله میدونم ...
یک بار نصب کردم فقط موقع سفارش پک و بعد تنظیم name server ها رو میزنم به جای این که به مرحله بعد بره برمیگرده صفحه سفارشات (پلنها)

netmelli
August 18th, 2013, 01:13
دوست عزیز whmcs هم مثل همه سی ام اس ها هست
باید یک هاست داشته باشید
روش پیاده کنید دیگه
روی سرور که چیزی پیاده نمیشه:-s

mohammadm14
August 18th, 2013, 01:40
جواب مشکل بالا چی شد که عکس پیوست کردم ؟