سلام دوستان
یه سایت دارم که دومینش com. هست و جدیدا دومین ir. هم گرفتم . اگه دومین ir رو پارک کنم . ممکنه تاثیر بدی تو رتبه و رنک سایت داشته باشه ؟ من شنیدم پارک دامنه باعث میشه موتور های جستجو و مشخصا گوگل رنک سایت رو کاهش بده ؟
به نظر شما دومین ir رو پارک کنم یا Addon کنم ؟
یا اصلا ir رو روی یه هاست دیگه بالا بیارم ؟
unforgiven747
August 19th, 2013, 13:00
دوستان متخصص Seo لطفا راهنمایی کنید .
Dr.D347h
August 19th, 2013, 13:27
من اگه جای تو بودم به دامین اصلیم ریدایرکتش میکردم
barbod
August 19th, 2013, 15:49
من اگه جای تو بودم به دامین اصلیم ریدایرکتش میکردم
حالا اومديم دومين اصليش فيلتــــر شده باشه...
unforgiven747
August 19th, 2013, 16:37
حالا اومديم دومين اصليش فيلتــــر شده باشه
در این صورت که دیگه سایت دایرکت میشه تو هوا :-&.
ولی میخواستم بدونم موضوع پارک کردن دومین در قضیه کاهش رنک صحت داره یا نه ؟ که تا الان جوابی نگرفتم .
InterServer.ir
August 19th, 2013, 19:03
پارک دامین در مورد رنک اطلاعی ندارم ولی در بازدید ورودی تاثیر بدی میگذاره ریدارکت کردنش هم کار درستی نیست باز ولی از هیچی بهتره حتی ریدارکت 301 که گوگل دوست داره! گوگل حتی از یک دامین که هم با www هم بدون اون بالا میاد خوشش نمیاد چه برسه به پارک دامین!
اگه مشکل ف_-یلتر دارید بهتره تو گوگل وب مستر عضو بشین و وقتی سایتوتن مسدود شد کلیه دامین ها رو روی دامین جدید ریدارکت 301 کنید و تو گوگل وبمستر آدرس رو به دامین جدید تغییر بدین بهترین راه فعلی!
اگه این مشکل رو ندارید پیشنهاد میشه رو همون هاست روی یک فولدر ست کنید دامین رو و صفحه ای با کلمات کلیدی و شکل متفاوت تر و لینک دامین اصلی رو داخل صفحه بزارید !
راه زیاده برای استفاده بهتر از دامین جدید باز جستجو کن چیز های بهتری می فهمی سایت های خارجی بهتر کمکت می کنند!
Dr.D347h
August 19th, 2013, 23:08
در مورد گوگل خیلی نمیدونم ولی وقتی پارک می کنید بازدید کنندگانتون بین دو دامنه تقسیم میشن و رتبه الکسا جفتشون کم میشه.
در مورد گوگل هم فک کنم گوگل اینارو دو سایت جدا در نظر میگیره و فک می کنه که عینا از هم کپی می کنن و ممکنه رنک شون بیاد پایین ولی احتمالا یه راهی از وبمستر تولز گوگل وجود داره (در مورد گوگل دقیقا اطلاع ندارم)
unforgiven747
August 20th, 2013, 08:45
ممنون از دوستانی که به این تاپیک توجه کردن .
در مورد گوگل هم فک کنم گوگل اینارو دو سایت جدا در نظر میگیره و فک می کنه که عینا از هم کپی می کنن و ممکنه رنک شون بیاد پایین ولی احتمالا یه راهی از وبمستر تولز گوگل وجود داره (در مورد گوگل دقیقا اطلاع ندارم)
خودم هم احتمال میدم همچین اتفاقی بیفته .
shetab
August 20th, 2013, 12:51
سلام.
اگه بعد از پارک کردن ریدایرکت نکنید ، هر دو دامنه بدون تعییر آدرس محتوای دامنه اصلی رو نشون میدن. یعنی وقتی mydomain1.com می زنید تو بروزر آدرس عوض نمیشه. و مثل این میمونه که یک سایت تکراری داشته باشید و گوگل این مورد رو نمی پذیره. حتما باید ریدایرکت بشه.
سوال دیگه ای بود در خدمتیم.
unforgiven747
August 20th, 2013, 17:32
ممنون از جوابتون
نکته جالبی بود (نکته کنکوری) بهش توجه نکرده بودم .
اینو نفهمیدم
اگه بعد از پارک کردن ریدایرکت نکنید ، هر دو دامنه بدون تعییر آدرس محتوای دامنه اصلی رو نشون میدن. یعنی وقتی mydomain1.com می زنید تو بروزر آدرس عوض نمیشه. و مثل این میمونه که یک سایت تکراری داشته باشید و گوگل این مورد رو نمی پذیره. حتما باید ریدایرکت بشه.
خب وقتی از دومین mydomain1.ir ریدایرکت میشه به دومین mydomain2.com باز محتوای سایت یکی هست و اینجور که شما گفتید گوگل با محتوای تکراری مشکل داره !!
نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم
TARIMEHR
August 20th, 2013, 17:37
ادان دامنه کنید منتهی با پچ دایرکتوری روت اصلی
اینطوری با فراخوانی اول ، اطلاعات دامنه مثلا کام نمایش داده میشه اما همین که روی هر لینک یا تبی که در سایت شما کلیک کنن ادرس از آی آر به کام تغییر میکنه
نمونه: پی سی دانلود- میهن دانلود
میتونید از ریدایرکت استفاده کنید
نمونش: وطن دانلود
shetab
August 20th, 2013, 18:07
خب وقتی از دومین mydomain1.ir ریدایرکت میشه به دومین mydomain2.com باز محتوای سایت یکی هست و اینجور که شما گفتید گوگل با محتوای تکراری مشکل داره !!
اگر ریدارکت کنید هنگام باز کردن سایت آدرس عوض میشه و گوگل می فهمه که محتوا تکراری نیست و این دامنه مربوط به همان سایت اصلی هست.
kabirnet
December 20th, 2013, 23:29
بله در صورتی که دمین جدیدرا روی دمین قبلی ریدایرکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود http://wwww.kabir-net.ir
kabirnet
December 20th, 2013, 23:30
بله در صورتی که دمین جدیدرا روی دمین قبلی ریدایرکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود
http://wwww.kabir-net.ir (http://www.kabir-net.ir)