ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن دامنه

ali833
August 17th, 2013, 16:57
سلام
من یه vps دارم که روش دایرکت ادمین نصبه روی دایرکت ادمین یه سایت دارم که بدونه مشکل داره کار میکنه حالا میخواستم یه سایت دیگه هم راه اندازی کنم ولی نمیدونم چطور البته نمیخوام از طریق ساخت پکیج و یوزر اینکارو بکنم میخوام مثل سایت دیگم تو همو ادمین لول اضافش کنم
البته توی user level و بعد domain setup دامین جدید و اضافه کردم ولی نمیدونم این روش درسته تنظیمات دیگه ای نمیخواد مثلا dns ها یا چیز دیگه ای در ضمن با چه ادرسی میتونم به سایت دسترسی داشته باشم؟
درضمن دامینم .ir و برای اونم باید dns و nameserver ست کنم توی ایرنیک ؟

royalhost
August 17th, 2013, 17:59
سلام
بله باید دی ان سی ها رو تو ایرانیک ست کنید

بعد وارد هاست بشید

به قسمت

domian setup

برید

بعد

add another domain
رو بزنید و دامنه ی جدیدو اظافه کنید

برای دسترسی به دامنه و محل پوش های مربوط به دامنه ی جدید در فایل منجر به قسمت

domains

روی اسم دامنه که بصورت فولدر هست کلیک کنید

تمام

ali833
August 17th, 2013, 19:43
dns هارو چه جوری ست کنم چون من یه دامنه دیگه هم دارم برای جفتشون از یه ip استفاده کنم مشکلی نیست؟

faraz-Data
August 18th, 2013, 11:53
dns هارو چه جوری ست کنم چون من یه دامنه دیگه هم دارم برای جفتشون از یه ip استفاده کنم مشکلی نیست؟

منظور شما اینه که برای سایت جدید دی ان اس اختصاصی بسازید؟؟ اگر این مورد هست بفرماید تا اموزش بدم
اگر فقط میخواهید دی ان اس ست کنید که وارد پنل دامین بشید و نیم سرور ها را ست کنید..

royalhost
August 19th, 2013, 16:40
اگه دی ان سی ها ر و ست کردی یعنی تو کنترل پنل هاست تنظیمش کردی همونا رو بره این دامنه بزار