دوستان بک آپ یک سایتی که روی سرور بود رو میخواستم ریستور کنم که زدم از روی سرور حذف شه وسط حذف اکانت اینترنتم قطع شد بعد دیدم که یوزره تو لیست سایت های نیست گفتم حتما حذف شده دیگه زدم ریستور کنه موقع ریستور میگه این سایت روی سرور وجود داره . چکار باید بکنم //وقتی تو سی پنل نشونش نمیده چطوری حذفش کنم// کمک کنید لطفا
این دستور رو هم تو پوتی زدم نشد
rm /home/user
Warez-Host.IR
August 15th, 2013, 22:32
سلام
به مسیر
/home
مراجعه کنید
اگر پوشه ای یا فایلی با نام یوزر مربوطه وجود داشت آن را حذف کنیم و مجدد بک آپ را ریستور کنید
موفق باشید
amirhoseyn
August 15th, 2013, 22:42
به چه شکل به این مسیر برم // با اس اس اچ ///
Warez-Host.IR
August 15th, 2013, 22:45
سلام
cd /home
ls
زمانی که بک آپی به صورت ناقص ریستور می شود , چند پوشه (( دو پوشه )) باقی می ماند که همان پوشه های فایل اصلی بک آپ است که از حالت فشرده خارج شده است و آماده ریستور شدن است
آن ها باید حذف شود تا به شما اجازه مجدد ریستور داده شود
موفق باشید
amirhoseyn
August 15th, 2013, 22:48
سلام
cd /home
ls
زمانی که بک آپی به صورت ناقص ریستور می شود , چند پوشه (( دو پوشه )) باقی می ماند که همان پوشه های فایل اصلی بک آپ است که از حالت فشرده خارج شده است و آماده ریستور شدن است
آن ها باید حذف شود تا به شما اجازه مجدد ریستور داده شود
موفق باشید
این دستورو بزنم ///
cd /home ls
m-mehdipoor
August 15th, 2013, 22:58
دوستان بک آپ یک سایتی که روی سرور بود رو میخواستم ریستور کنم که زدم از روی سرور حذف شه وسط حذف اکانت اینترنتم قطع شد بعد دیدم که یوزره تو لیست سایت های نیست گفتم حتما حذف شده دیگه زدم ریستور کنه موقع ریستور میگه این سایت روی سرور وجود داره . چکار باید بکنم //وقتی تو سی پنل نشونش نمیده چطوری حذفش کنم// کمک کنید لطفا
این دستور رو هم تو پوتی زدم نشد
rm /home/user
شما می تونید با دستور زیر سی پنل را مجبور به ریستور کردن بک آپ کنید
/scripts/restorepkg --force username
به جای username نام کاربری اکانتی که قصد ریستور کردن آن را دارید وارد کنید
amirhoseyn
August 15th, 2013, 23:03
شما می تونید با دستور زیر سی پنل را مجبور به ریستور کردن بک آپ کنید
/scripts/restorepkg --force username
به جای username نام کاربری اکانتی که قصد ریستور کردن آن را دارید وارد کنید
ممنونم
داره ریستور میکنه امید وارم وسطش اروری نده
m-mehdipoor
August 15th, 2013, 23:15
ممنونم
داره ریستور میکنه امید وارم وسطش اروری نده
در صورتی که حجم اکانت بالا است و اینترنت پایداری ندارید، توصیه می شه مراحل در ریموت دسکتاپ انجام بشه.
amirhoseyn
August 15th, 2013, 23:20
در صورتی که حجم اکانت بالا است و اینترنت پایداری ندارید، توصیه می شه مراحل در ریموت دسکتاپ انجام بشه.