ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور mini-sp از OVH

dicaprio3216
August 15th, 2013, 17:22
سلام دوستان عزیز، سرور Mini SP - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mini-sp.xml) رو کی میتونه برام تهیه کنه و با چه قیمتی، قیمت هر آی پی رو هم بگید

قیمت سرور رو تو خود OVH که نوشته £32.99

کلا" نظرتون در مورد این سرور چیه؟ خوب هست؟

ممنون

websazha
August 15th, 2013, 17:29
با سلام.
قیمت به پوند هست از سایت فرانسوی به یورو محاسبه و 39.99 یورو هست و هر ای پی 0.5 یورو.
در صورتی که برای کاری جز مجازی سازی می خواهید می توانم برای شما تهیه کنم.

dicaprio3216
August 15th, 2013, 17:39
با سلام.
قیمت به پوند هست از سایت فرانسوی به یورو محاسبه و 39.99 یورو هست و هر ای پی 0.5 یورو.
در صورتی که برای کاری جز مجازی سازی می خواهید می توانم برای شما تهیه کنم.

برای مجازی سازی میخوام، مگه مشکل مجازی سازی چیه؟

websazha
August 15th, 2013, 17:58
به دلیل اینکه مدیران سرور اهمیتی به مدیریت پورت کنترل شبکه سرور خود نمی دهند به خاطر اسپم و تخلفات متعدد دیتاسنتر اقدام به مسدود کردن سرور ها می کند.
که همین امر موجب تنش و مشکل خواهد شد که ما برای دوری از این تنش و مشکلات به دوستان عزیزی که مصرف فروش سرور مجازی هست سرویس ارائه نمی دهیم.
همکاران دیگر هستند.
موفق باشید.

dicaprio3216
August 15th, 2013, 18:33
به دلیل اینکه مدیران سرور اهمیتی به مدیریت پورت کنترل شبکه سرور خود نمی دهند به خاطر اسپم و تخلفات متعدد دیتاسنتر اقدام به مسدود کردن سرور ها می کند.
که همین امر موجب تنش و مشکل خواهد شد که ما برای دوری از این تنش و مشکلات به دوستان عزیزی که مصرف فروش سرور مجازی هست سرویس ارائه نمی دهیم.
همکاران دیگر هستند.
موفق باشید.

خوب کاری نداره از همون اول پورت هایی که از نظر دیتا سنتر غیر مجازه رو می بندیم

p30cloud
August 15th, 2013, 21:37
ولی ممکنه یوزرهاتون باز کنند!

websazha
August 15th, 2013, 22:08
دقیقا طبق صحبتی که دوست عزیز فرمودند.
از همون اول پورت های می بنیدید ولی کاربر ها باز می کنند.
راه های در دیندوز هست که کاربر توانایی باز کردن مجدد پورت نداشته باشد.
اما کجاست آن مدیر سروری که کار کند و چنین دقیق محدودیت ایجاد کند و هر کاری که کاربر داشت از نظر کانفیگ که نیاز به کنترل پنل بود خود انجام دهد که مشکلی پیش آمد نکند و یا لینوکس که خیلی گل هستند مدیران سرور ...

dicaprio3216
August 15th, 2013, 22:09
ولی ممکنه یوزرهاتون باز کنند!

چیزی که مدیر کامل ببنده یوزر میتونه باز کنه؟

Warez-Host.IR
August 15th, 2013, 22:14
سلام
ovh برای مجازی سازی پیشنهاد نمی شود
شما با داشتن چند کاربر متخلف و عدم کنترل دقیق آنها بعد از مدت کوتاهی موجبات مسدود شدن سرور خود را فراهم خواهیم کرد
سرورهای این دیتاسنتر برای هاست اشتراکی و ... مناسب تر است

موفق باشید

TukaNet
August 15th, 2013, 22:15
با توجه با تاخیر در تحویل این دیتاسنتر ، نوع شبکه و مشکلات ابیوز در صورتی که مایل باشید میتونم همین کانفیگ رو از دیتاسنتر دیگری ارائه کنم

p30cloud
August 15th, 2013, 22:19
چیزی که مدیر کامل ببنده یوزر میتونه باز کنه؟
منظور شما بستن پورت های سرور ویندوز می باشد ؟
اگر منظورتان این باشد و بخواهید پورت ها را از ویندوز ببندید، بله کاربران می توانند باز کنند

ولی با استفاده از فایروال خود مجازی ساز vm یوزرها نمی توانند کار خاصی انجام دهند

Warez-Host.IR
August 15th, 2013, 22:21
سلام بابک جان
اگر امکان داره یک سرور با پردازنده خوب و 16 تا 24 گیگ رم به همراه هاردیسک های ssd یا sas نیز به صورت آفر برای من مشخصات ارسال کن (( اگر قابلیت رید نیز وجود داشت اعلام کن ))
یکی از دوستان یک سرور خود برای هاستینگ نیاز داره که به من اعلام کرده , گفتم اگر مورد خوبی پیدا کردم با قیمت مناسب بهش اعلام می کنم
پردازنده سرور و هاردیسک ها جزء ملاک های انتخاب هست

ممنون
موفق باشی

dicaprio3216
August 16th, 2013, 01:31
با توجه با تاخیر در تحویل این دیتاسنتر ، نوع شبکه و مشکلات ابیوز در صورتی که مایل باشید میتونم همین کانفیگ رو از دیتاسنتر دیگری ارائه کنم

با همین قیمت؟

TukaNet
August 16th, 2013, 01:42
با همین قیمت؟

سروری که فرمدید با مالیات حدود 60 دلار در ماه هزینه خواهد داشت

آفری که بنده با امکانات نزدیک به این میتونم ارائه کنم 89 دلار هست

dicaprio3216
August 16th, 2013, 02:14
سروری که فرمدید با مالیات حدود 60 دلار در ماه هزینه خواهد داشت

آفری که بنده با امکانات نزدیک به این میتونم ارائه کنم 89 دلار هست

لطفا" مشخصات سرور و دیتاسنتر رو بفرستید