توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب esxi 5.1
baber
August 15th, 2013, 17:13
سلام من vmware workstation 8 روی ویندوز 7 -64 بیت نصب کردم داخل vmware میخوام esxi 5.1 نصب کنم تا قبل از نصب میره و همین که میخواد نصب کنه این پیغام میده
hardware virtualization is not a feature of the cpu or is not enabled in the bios
موندم دیگه چکار کنم قابلیت virtualizatin cpu هم در bios فعال هست آیا ربط به 64 بیت بودن چیزی داره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
mobin96
August 15th, 2013, 17:56
با سلام
ابتدا باید ببینید که سی پی یوی سیستم شما قابلیت Virtualization Technology رو دارد یا خیر،در صورت دارا بودن این قابلیت در بایوس سیستم خود آن را فعال کنید و سپس در تنظیمات ماشین مجازی قابلیت Virtualization Technology رو فعال کنید و همچنین در بایوس ماشین مجازی اقدام به فعال سازی آن نمایید.
در پناه حق
baber
August 15th, 2013, 18:02
در bios motherboard فعال هست . اما این قسمت که فرمودید
ماشین مجازی قابلیت Virtualization Technology رو فعال کنید و همچنین در بایوس ماشین مجازی اقدام به فعال سازی آن نمایید.
چطوری فعال کنم؟
mobin96
August 15th, 2013, 18:25
1-توی Workstation روی ماشین مجازی کلیک راست کنید>Setting رو انتخاب کنید>سمت چپ لیستی هست،آخرین گزینه رو انتخاب کنید>در آنجا تیک هایی دارد برای فعال کردن Virtualization Technology که ممکن است این واژه را بصورت مخفف یعنی VT-x نوشه باشند،با توجه به برند سی پی یو خود که Intel یا AMD هست گزینه را انتخاب نمایید.
2-برای فعال کردن Virtualization Technology در بایوس ماشین مجازی هم باید در Setting بگردید،فکر کنم گزینه ای مانند "Force Virtual machine to boot from bios" باشد که باید آن را انتخاب کنید.
(به دلیل اینکه مدت زمان زیادی هست که با Workstation کار نکردم،ممکن است دقیقا اینطور که بنده گفتم نباشد)