ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری خرج سرور رو در بیارم؟

ali148635
August 15th, 2013, 15:46
یه سوال دارم از دوستان.
من یه سرور مجازی دارم. با مشخصات زیر
هارد: 100 گیگ
رم: 1 گیگ
پورت: 1000

مبلغ: 30.000 ت ماهیانه.

این ماه نمیخواستم تمدیدش کنم. ولی به نظرم رسید میشه ازش خرج خودشو در اورد.
چه راه هایی وجود داره که میشه باهاش این کار را کرد.
حتی اگه خرج نصفشم در بیاد خوبه.

ممنون

3245
August 15th, 2013, 18:27
سلام
شغل شما چیست؟
به چه دلیل سرور مجازی خریدید؟

ali148635
August 16th, 2013, 01:27
سلام
شغل شما چیست؟
به چه دلیل سرور مجازی خریدید؟

علیک سلام.
شغل خاصی ندارم :دی
برای سایت دانلود.

راه حلتون چیه؟

parsish
August 16th, 2013, 01:42
یه سوال دارم از دوستان.
من یه سرور مجازی دارم. با مشخصات زیر
هارد: 100 گیگ
رم: 1 گیگ
پورت: 1000

مبلغ: 30.000 ت ماهیانه.

این ماه نمیخواستم تمدیدش کنم. ولی به نظرم رسید میشه ازش خرج خودشو در اورد.
چه راه هایی وجود داره که میشه باهاش این کار را کرد.
حتی اگه خرج نصفشم در بیاد خوبه.

ممنون

از کدوم سرویس دهنده گرفتید ؟ پ.خ کنید اگر فکر می کنید تبلیغ میشه یا ... . می تونید سایت روش بالا بیارید چند ماهی روی سایت کار کنید بازدید بگیره روش بنر تبلیغ بزارید و از راه تبلیغ پول در بیارید . یا هاست بفروشید :دی که توصیه نمی کنم و ...

TukaNet
August 16th, 2013, 01:44
دوست عزیز خوب شما باید از اون سایتی که داری درآمد کسب کنی ...

GateFa
August 16th, 2013, 01:57
در کنار هاست خودتون میتونید هاست بفروشید.
از سایت خودتون هم چند روش میتونید درامد داشته باشید که بیشتر مربوط میشه به بحث تبلیغات.
البته مثلا میتونید فروشگاه آنلاین هم بزنید یا...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

hassan5099
August 16th, 2013, 02:09
علیک سلام.
شغل خاصی ندارم :دی
برای سایت دانلود.

راه حلتون چیه؟
سلام
اگه سایتتون بازدید کننده داره
از را تبلیغات سایتتون

ali148635
August 16th, 2013, 10:52
من نگفتم سایت دارم. برای اینکه درآمد نداره.
میخواستم سرور یه جوری درآمد داشته باشه، که من فقط پول نویسنده بدم. و خودم پست بزارم.
هاست هم که به دردسرش نمیرزه.
قند شکن و دار و دستش چطوریه؟ میشه ک-ر-ی-و و pm-9 رو روی یه سرور داشت؟

medianet
August 16th, 2013, 11:08
سلام
پیشنهاد بنده گرفتن تبلیغات + فروش هاست دانلود + فروش ...

ali148635
August 16th, 2013, 11:10
سلام
پیشنهاد بنده گرفتن تبلیغات + فروش هاست دانلود + فروش ...

هاست دانلود نیاز به پنل دایرکت ادمین داره. درسته؟ هزینه اون چطوریه؟
کسی میتونه برام هاست دانلود بفروشه؟

Azarin Web
August 16th, 2013, 11:21
دوست عزیز فروش هاست اینا پیشنهاد نمیشه ولی فروش ... کنید، در کنارش سایت خودتون هم داشته باشید در کنارش اگر کار خاصی بلدین مثل طراحی وب یا گرافیک یا.... اینا رو هم انجام بدین خیلی راحت پول سرور در میاد سود هم میکنید!

medianet
August 16th, 2013, 11:23
هاست دانلود نیاز به پنل دایرکت ادمین داره. درسته؟ هزینه اون چطوریه؟
کسی میتونه برام هاست دانلود بفروشه؟

بله دایرکت ادمین هم میشه نصب کرد اما اونم هزینه لایسنس ماهیانه داره که حداقل 20 تومان هست
میتونید کلکسو هم نصب کنید که رایگان هست
خودتون باید بگرردین و به متقاضیان و دوستانتان هاست دانلود بفروشین
موفق باشین

cpanelfa.ir
August 16th, 2013, 11:36
من نگفتم سایت دارم. برای اینکه درآمد نداره.
میخواستم سرور یه جوری درآمد داشته باشه، که من فقط پول نویسنده بدم. و خودم پست بزارم.
هاست هم که به دردسرش نمیرزه.
قند شکن و دار و دستش چطوریه؟ میشه ک-ر-ی-و و pm-9 رو روی یه سرور داشت؟

با سلام . پیشنهاد می کنم از این سرویس ها استفاده نکنید چون مشکلان زیادی برایتان به وجود می آورد

ali148635
August 16th, 2013, 11:37
ممنون از همه ی دوستان.
یک نفر که به خانواده قند شکن ها آشنایی داره اعلام کنه توی پ.خ ازش سوال کنم.

ali148635
August 16th, 2013, 11:38
پنل کلکسو چی هست؟
نصبش چطوریه؟
اگر از کسی سرور بخرم رایگان برام نصب میکنه؟
یا آموزشش تو نت هست؟

iranaca
August 17th, 2013, 11:19
با چند ماه نمیشه پول خوبی درآورد.... ماهی سی هزار تومن که هزینه زیادی نیست! کافیه مدتی رویه افزایش ترافیک سایتتون کار کنید و رتبه آلکسا رو بیارین پایین تا مستقیم تبلیغات بگیرین.... بنر گرفتن از سایت های دیگه به ضرر شماست و به سود سایت های بنر!
پیروز باشین

s4v4s
August 18th, 2013, 12:54
درود
دوست من هرکی این تاپیک شمارو میبینه نا امیدانه به عنوان موضوعتان جواب میده
کار سرور قبل از تلاش ، همت ، پشتکار و آموزش درست نیاز به داشتن هدفی مشخص میباشد شما الان مثل پرنده اید که میخوای پرواز کنی بال بزنی تو اسمون ولی خودتونم خبر نداری که شتر مرغی :D
بهت پیشنهاد میکنم با بهینه سازی سثو سایت ،قالبی گیرا و سبک برای سایت، سروری خوب (( من به شما هاست های دانلود آماده رو پیشنهاد میکنم برای شروع )) ، پست های ناب و تخصصی و کمی همت شروع به جمع آوری بازدیدی تخصصی کنی
برای جمع آوری پول از اینترنت با سایت و با شیوه دانلود، نیاز مند این پیش نیاز ها هستی
میتونی از سرویس های vip استفاده کنی برای سایتت ، بسیار آسان و راحت (( البته اگه به کیفیت کاری خوبی رسیده باشی ))
راه دیگر گرفتن همکاری در فروش از فروشگاههای اینترنی هست
و ،،، n تا دیگه راه
در خصوص درامد از سرور هم اگه این روش ها نیاز مالی شمارو بر طرف نمیکنه به من ایمیل بزنید چند راه دیگه رو به صورت های دیگه براتون تشریح کنم
didi.sivi@gmail.com
با عنوان vps لطفآ اسم ننویسید ، من هر کمکی از دستم بر بیاد براتون رایگان انجام میدم
آرزوی موفقیت برای شما

zakerweb
August 18th, 2013, 13:01
ممنون از همه ی دوستان.
یک نفر که به خانواده قند شکن ها آشنایی داره اعلام کنه توی پ.خ ازش سوال کنم.
آشنایی در رابطه با یخ شکن ها دارم خواستی پ.خ بده :d

mojtava
August 18th, 2013, 20:45
تو اینترنت بگرد پول ریخته توش :d

seyed
August 20th, 2013, 13:16
بعضی ها خیلی راه ها کسب درامد میدونن ولی چون اینجا ایرانه بروز نمیدن که مبادا از نون خوردن بیفتن
یه راه هست که کمترین درامدی که میتونی ازش داشته باشی خرج سرورته و بیشترین درامدت سقف نداره و تا هرچی بخوای میتونی دربیاری
فایل های حجیم رو از طریق سرور مجازی توی یه گروه از سایت های اشتراک گذاری خاص آپلود میکنی و لینکش رو توی فرومای خارجی پخش میکنی
یه حساب خارجی(پی پال-پرفکت مانی یا..) برا خودت بسته به سایتی که ازش داری کسب درامد میکنی درست کن اونموقع به ازای هر دانلود فایلی که تو اپلود کردی یه مبلغی میاد توی حسابت
یکی از بهترین فروم های خارجی برای فعالیت Index :: Warez-BB.org (http://www.warez-bb.org/)

ali148635
August 20th, 2013, 13:20
بعضی ها خیلی راه ها کسب درامد میدونن ولی چون اینجا ایرانه بروز نمیدن که مبادا از نون خوردن بیفتن
یه راه هست که کمترین درامدی که میتونی ازش داشته باشی خرج سرورته و بیشترین درامدت سقف نداره و تا هرچی بخوای میتونی دربیاری
فایل های حجیم رو از طریق سرور مجازی توی یه گروه از سایت های اشتراک گذاری خاص آپلود میکنی و لینکش رو توی فرومای خارجی پخش میکنی
یه حساب خارجی(پی پال-پرفکت مانی یا..) برا خودت بسته به سایتی که ازش داری کسب درامد میکنی درست کن اونموقع به ازای هر دانلود فایلی که تو اپلود کردی یه مبلغی میاد توی حسابت
یکی از بهترین فروم های خارجی برای فعالیت Index :: Warez-BB.org (http://www.warez-bb.org/)

ممنون از شما سید.
حالا فایل های حجیم از کجا بیاریم؟

seyed
August 20th, 2013, 13:41
فایل های زیادی هست
فقط باید از بقیه سریع تر باشی
به عنوان مثال یه سریال که پخش میشه باید بلافاصله اونو آپلود کنی و لینکشو قرار بدی یا هم اینکه نرم افزارای کرک شده که سایتای دانلود میزارن رو قرار بده مثلا افیس یا ....

seyed
August 20th, 2013, 13:44
ببین تو از این ادرسی که دادم پول درنمیاری یه موقع اشتباه نکنی
تو میری مثلا توی مدیا فایر عضو میشی و فایل اپلود میکنی
حالا فایلای که توی مدیا فایر اپلود کردی هرکی بیاد دانلود کنه به خصوص اونور آبیا یه پولی به مدیا فایر میدن در عوض با نهایت سرعت دانلود میکنن اونوقت از این پول مدیا فایر یه درصدشو میده بتو
البته دقیقا نمیدونم مدیا فایر هم پول میده یا نه

ali148635
August 20th, 2013, 15:54
ببین تو از این ادرسی که دادم پول درنمیاری یه موقع اشتباه نکنی
تو میری مثلا توی مدیا فایر عضو میشی و فایل اپلود میکنی
حالا فایلای که توی مدیا فایر اپلود کردی هرکی بیاد دانلود کنه به خصوص اونور آبیا یه پولی به مدیا فایر میدن در عوض با نهایت سرعت دانلود میکنن اونوقت از این پول مدیا فایر یه درصدشو میده بتو
البته دقیقا نمیدونم مدیا فایر هم پول میده یا نه
اوکی-ممنون

Dehghany
August 21st, 2013, 01:34
فروش هاست بهترین گزینه هست
با زدن بنر تبلیغات