vastgar
August 15th, 2013, 11:53
سلام
phpmyadmin و roundcube توی دایرکت ادمینم کار نمی کنند.
وقتی یوزر میسازم، پوشه ی backups رو نمیسازه خودش!!!!
وقتی میخوام برم توی لیست بک آپ های قابل ریستوری، میگه چنین صفحه ای وجود نداره!!!
وقتی میخوام دیتابیس بسازم این خطا رو میده
Error connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
باید دایرکت ادمین رو از اول نصب کنم؟ (اگه بله، آیا لازم هست پاکش کنم و اگه بله، چه جوری پاکش کنم؟)
روی وی پی اس فایر وال csf رو نصب کردم، ولی چون احتمال میدادم از اون باشه با دستورات زیر غیر فعالش کردم:
service iptables stop
/etc/init.d/csf stop
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه، آهان یه مشکل دیگه هم که هست سعی کردم mysql رو دوباره نصب کنم، میگه این پکیج موجود نمی باشد.
yum install mysql
جواب میگیرم
No pakage mysql availibale
Error: nothing do
فایل mysql.sock اصلا موجود نیست، وقتی mysql رو ریست میکنم هم ایجاد نمیشه!!!!
بعضی موقع ها هم ssh گیر میده که فایل های pib رو پیدا نمی کنه و خلاصه خیلی وضعیت اسفناک و فجیعیه!!!
phpmyadmin و roundcube توی دایرکت ادمینم کار نمی کنند.
وقتی یوزر میسازم، پوشه ی backups رو نمیسازه خودش!!!!
وقتی میخوام برم توی لیست بک آپ های قابل ریستوری، میگه چنین صفحه ای وجود نداره!!!
وقتی میخوام دیتابیس بسازم این خطا رو میده
Error connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
باید دایرکت ادمین رو از اول نصب کنم؟ (اگه بله، آیا لازم هست پاکش کنم و اگه بله، چه جوری پاکش کنم؟)
روی وی پی اس فایر وال csf رو نصب کردم، ولی چون احتمال میدادم از اون باشه با دستورات زیر غیر فعالش کردم:
service iptables stop
/etc/init.d/csf stop
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه، آهان یه مشکل دیگه هم که هست سعی کردم mysql رو دوباره نصب کنم، میگه این پکیج موجود نمی باشد.
yum install mysql
جواب میگیرم
No pakage mysql availibale
Error: nothing do
فایل mysql.sock اصلا موجود نیست، وقتی mysql رو ریست میکنم هم ایجاد نمیشه!!!!
بعضی موقع ها هم ssh گیر میده که فایل های pib رو پیدا نمی کنه و خلاصه خیلی وضعیت اسفناک و فجیعیه!!!