ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت انتخاب هاست خارجی مناسب ؟

serkis
August 14th, 2013, 20:42
با سلام
سایتی دارم انگلیسی زبان ( به هیج وجه نمیخام مالکیت ایرانی اون مشخص بشه ) دارای مطالب دانلود ویدئوهای آموزشی کپی رایت دار که البته هیچ فایلی روی سایت اصلی قرار نداره و همه فایل ها در سایت uploaded.to هستند و فقط لینک اونها در مطالب قرار داره ، متاسفانه الان روی هاست امریکا رزیلرکلاب میزبانی میشم که از نظر منابع کم میاره و به بعضی از مطالب که شکایت میشه گیر میده و تا 24 ساعت اگه مطلب رو پاک نکنم ساسپند میکنه سایت رو ، دوستان با توجه حدود 20 گیگ فضا + یک گیگ دیتابیس( درطول یک سال ) که هر ماه هم توسط سیستم اتوبلاگ حدود 50 مگ اضافه میشه و شرایط کپی رایتی مطالب سایت چه هاستی رو پیشنهاد میدن ؟ الکسای سایت حدود صد هزار هست و روزانه حدود 1000 تا 1500 آی پی بازدید داره
آیا می تونم از سروریس دهنده های معروف مثل bluehost یا hostgator و یا justhost استفاده کنم ؟ اگه جواب مثبت هست کسی هست که بتونه سرویس رو برام پرداخت کنه ؟
با توجه به این که میخام هاست خارجی باشه و روی اون سرور سایت های ایرانی قرار نداشته باشن و هزینه زیاد بالا هم برام مقدور نیست بکنم ( در حد حداکثر ماهی 30 هزار تومان ) پیشنهاد دوستان چی هست؟

Hostdu
August 14th, 2013, 23:43
می تونیم از این هاستینگ ها واستون پرداخت کنم + و اگه وریفایی هم خواست انجام بدم اما این هاستینگ ها وارز نیستن چند بار تذکر می دند بعدش ساسپند

serkis
August 16th, 2013, 17:52
هاست خاجی که قرار دادن لینک کپی رایت اجازه بده از دوستان کسی سراغ نداره ؟

itsecure
August 16th, 2013, 22:46
دیتاسنتر هلند هاست وارز داره

p30cloud
August 17th, 2013, 00:01
سلام
بهترین پیشنهاد به نظر من site5 هستش
عملکرد بسیار حرفه ای تر نسبت به رقبا
البته بطور جد با مشتریان ایرانی مشکل دارند
سعی کنید در هنگام ارسال سفارش با آی پی ایرانی چنین کاری رو انجام ندید. همچنین مشخصات ( حتی اسم ) هم از موارد ایرانی استفاده نکنید
بسیار زیرک اند در این مورد :دی

serkis
August 18th, 2013, 12:10
سلام
بهترین پیشنهاد به نظر من site5 هستش
عملکرد بسیار حرفه ای تر نسبت به رقبا
البته بطور جد با مشتریان ایرانی مشکل دارند
سعی کنید در هنگام ارسال سفارش با آی پی ایرانی چنین کاری رو انجام ندید. همچنین مشخصات ( حتی اسم ) هم از موارد ایرانی استفاده نکنید
بسیار زیرک اند در این مورد :دی

ممنون از پیشنهادتون ، ولی من باهاشون چت کردم و سوال کردم که از وارز پشتیبانی می کنند یا خیر میگن که نه با هیچ نوع وارزی موافقت نمی کنند!

p30cloud
August 18th, 2013, 12:35
خواهش میکنم
بزارید موضوع رو برای شما روشن کنم
99 درصد دیتاسنترهای جهان در صورتی که شکایتی بشه، پیگیری میکنند و برخورد میشه با این موضوع
اما
اگر شکایتی نشه، اون ها هم کار خاصی انجام نمیدن

LightOnline
August 26th, 2013, 08:02
هاستینگ آمریکا به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه . بر خلاف قوانینشون هست و اکانت رو در اولین فرصت Terminate میکنن .

Hostdu
August 26th, 2013, 08:55
یادم رفت این سایت رو معرفی کنم Dedicated Server hosting in Europe - Linux, Windows Servers, Vps hosting, Colocation, Unlimited Cpanel hosting | BalticServers.com (http://www.balticservers.com/) فکر می کنم نیاز شما رو کاملا براورده می کنه

serkis
August 30th, 2013, 14:02
با تشکر از راهنمایی دوستان
فعلا از این سایت هاست مگاپرو یکماهه تهیه کردم ببینم کیفیتش چطوره :
Warez Linking Allowed Offshore Anonymous Web Hosting (http://www.synwebhost.com)

j4b3r
August 30th, 2013, 14:09
سلام
دوست عزیز اکثر سایت های هاستینگ خارجی محدودیت روی سرور دارند.
و با این چنین وضعیتی که شما ذکر کردید با این سایت ها هم با مشکل مواجه می شید.
سعی کنید از همکاران کمک بگیرید.
که روی سرورهایی که سایت های خارجی خودشون رو هاست میکنند هاست کنند.

30SecondToMars
September 2nd, 2013, 20:35
ما چند سال هست که سایت خارجی داریم ، که توش موزیک برای دانلود گذاشتیم، فایل کر -ک نرم افزار هم داره.البته لینک مستقیم هم هست.

خیلی دردسر کشیدیم تا یک هاست برای نادیده گرفتن شکایت پیدا کنیم. اما الان از یک جای خوب هاست میگیریم، اگر تمایل داشتید با ما تماس بگیرید تا بهتون معرفی کنیم.
امریکا ، کانادا ، المان ، فرانسه و استرالیا هم مطلقا اجازه چنین کاری رو نمیدن.

ایمیل بنده:
voafox
اتساین
yahoo.com

ارادتمند