جهت پشتیبانی و مطرح کردن سوالات قبل از خرید
از طریق تیکت ، اس ام اس ، یاهو با ما در تماس باشید
لطفا قبل از سفارش قوانین (http://www.vps2.ir/portal/announcements.php?id=1) ما را مطالعه کنید
نکته مهم : از کاربران و همکاران عزیز خواهش میکنم تو این تاپیک طبق قوانین بخش فروش وب هاستینگ تاک (http://www.webhostingtalk.ir/f2/1591/) پست بدین
ALI-US
August 14th, 2013, 19:23
تعدادی از نظرات کاربران در تاپیک قبلی
من تایید میکنم
من سرور کرفتم رم 2 گیگ واقعی هستش و مشکلی نداره !
ساپورتش که خداییش حرف نداره نمی دونم چند نفرن ، ولی 24 ساعت اگه 22 ساعت کمتر آنلاین بود من یه سرور براتون می گیرم !
(حالا جوگیر نشید ببین کی 2 ساعت و 1 دقیقه آفلاین میشه ها !)
ولی خداییش هم قیمت و هم سرویسش عالیه
اگه تازه کارید که اصلا بیخود نگردید ازرون تر گیرتون نمیاد !
با سلام سرور گرفتیم از ایشون تا بحال که از همه لحاظ خوب هستن پشتیبانی و سرور اوکی هست امیدواریم اینگونه بمانند
تایید میشن دو تا سرور از ایشون گرفتم هم پشتیبانی ،هم کیفیت سرورها عالی !!
بنده هم ایشون رو تایید میکنم البته یکم مشکل داشت ولی درست شد و الان کیفیتش خوبه و پشتیبانی خوبی هم داره
آقا من سه تا آفر گرفتم از علی آقا خیلی زود تحویل دادن پشتیبانی شون هم خوبه --- کار ما که راه افتاده امیدواریم به درد بقیه هم بخوره
هیچ جا هم همچین آفری با این قیمت ندیدم خدایی ;)
massssssih
August 16th, 2013, 00:24
سرویس های اقا علی بسیار عالی و بسیار با کیفیت هستند من از ایشون یک ماهی هست سرویس دارم و پشتبانی عالی دارن و همیشه پاسخ گو هستند
mahkoom021
August 17th, 2013, 15:53
یه سرور از ایشون 2 روز پیش تهیه شد
ظرف مدت کمتر از 24 ساعت سرور قطع شده
الان نزدیک 24 ساعته که سرور قطعه
واقعا از وقتی از ایشون سرویس گرفتم معنی واقعی مدیر با دانش سرور رو فهمیدم :|||
ALI-US
August 17th, 2013, 16:12
سرور از دیتاسنتر به دلیل ابیوز قطع شده
این مسئله برای همه ی فروشنده های ایرانی پیش میاد ،
ما هم منتظریم و پاسخگو که این مشکل هر چی زودتر حل کنیم
شما هم که فکر می کنید دانش سرورتون بالاس بهتره خودتون سرورتون کانفیگ میکردین
که بخاطر کسر هزینه کانفیگ از مبلغ عودت شده مجبور به دادن این پست نشین
mahkoom021
August 17th, 2013, 16:50
شما هم که فکر می کنید دانش سرورتون بالاس بهتره خودتون سرورتون کانفیگ میکردین
که بخاطر کسر هزینه کانفیگ از مبلغ عودت شده مجبور به دادن این پست نشین
من این پست رو فقط به این خاطر دادم که که بقیه مشتریا که میان خرید میکنن بدونن سواد فروشنده چقدره
بنده از ایشون سرور گرفتم فرداش قطع شده و بهش میگم یا هزینه رو برگشت بزنید یا سرور جایگزین بدید
میگن هزینه رو برگشت میزنیم اما هزینه نصب سیستم عامل ازتون میگیریم چون خودمون بلد نبودیم سیستم عامل یک سرور رو نصب کنیم و دادیم کسی دیگه نصب کرد
دوستان
مورد اول : این درسته کسی که حتی سیستم عامل رو بلد نیست نصب کنه بیاد سرور فروش شه ؟ (مدرکش موجوده که توی یاهو مسنجر بهم گفتن که سیستم عامل رو دادیم کسی دیگه نصب کرد و هزینه بابتش دادیم)
مورد دوم : من یه سرور به قیمت 15 تومن خریداری میکنم کمتر از 24 ساعت سرور قطع میشه نباید هزینه رو کامل بهم برگشت بزنن ؟
میگن 8 تومن از 15 تومن رو به خاطر هزینه نصب سیستم عامل کم میکنیم + هزینه 1 روز استفاده
و بقیه اش که در واقع هیچی نمیمونه رو برگشت میزنیم => در واقع به طور غیر مستقیم میگن بازگشت وجه نمیدیم
مورد سوم : یه فایل از کش فلای گذاشتم رو دانلود سرعتش پایین بود میگم سرعت سرور شما پایینه
جواب ایشون اینه که فایل 2000mb کش فلای مشکل داره و باید فایل های دیگه رو تست کنید
این جواب رو وجدانن به بچه بدید از خنده میمیره
مورد چهارم :
الان که سرچ کردم دیدم که ایشون تو تاپیک قبلی که داشتن به یک مشتری دیگه پورت 100 مگ رو جای 1000 مگ فروختن
اینم از سابقه ایشون
مورد پنجم :
شما گقتید که هزینه کانفیگ رایگان و من دیونه نیستم وقتی مدیر سرور رایگان کافیگ میکنه خودم کانفیگ کنم
پریروز یکی از سرورای من قطع شده بود و چون نمیتونستم صبر کنم درجا اومدم و از ایشون خرید کردم این شد عاقبت خرید ما
در هر صورت فکنم هر بچه ای هم اینو میدونه که اگه سرور 24 ساعت کامل قطع باشه و مدیر سرور حتی یه ذره توان مدیریت سرور رو نداشته باشه باید هزینه رو کامل برگشت بزنه
سرور واسه من 24 ساعت هم روشن نموند
در هر صورت من سعی کردم تو یاهو مسیله به خوبی تموم شه اما ایشون نخواست و این پست رو زدم تا بقیه مشتریان ایشون بدونن که بار فنی فروشنده واقعا در چه حده
ضمنا موضوع رو الکی نپیچونید شما گفتید که کانفیگ رو رایگان انجام دادم اما سیستم عامل رو بلد نبودم نصب کنم دادم کسی دیگه نصب کرد هزینه اون رو باید مشتری بده
تمام حرفاتون هم توی مسنجر ذخیره شده
شما حتی نمیتونید عین یه مرد رو حرفی که میزنید وایسید هی عوضش میکنید
yasin1364
August 17th, 2013, 21:12
سلام
من 48 ساعت پیش سرور سفارش دادم هنوز بهم تحویل ندادن در ضمن سایتشون هم کلا از دسترس خارجه
لطفا هرچه سریعتر و قبل از راه اندازی سرویس من مبلغ پرداختی من رو برگردونید
majidisaloo1
August 17th, 2013, 21:17
سلام
سرور ایشون به دلیل اخطار از جانب دیتا سنتر قطع شده است و دیتا سنتر به خاطر تعطیلات امروز ژاسخی نداده است بنده این مورد را فقط به این منظور ذکر کرده ام که این تقصیرات را بر گردن یک نفر نیاندازید
با سپاس
عیسی لو
yasin1364
August 17th, 2013, 21:25
این نشد دلیل که عزیز من
بعد هم شما نمیخواد از جانب اونها قضیه رو ماست مالی کنید
بگذارید خودشون پاسخ بدن
مگه 48 ساعت قطعی سرور شوخیه از کجا اطمینان داشته باشیم که با در روز های آینده قطع نشه
من از liveserver سرویس خریدم حدود 2 ساعت سرور قطع شد سریع پیام دادن که کاربرا جهت جایگزینی سرور تیکت بدن که به این روش مشکل خیلی سریع حل شد این یعنی مدیریت ارائه سرور
mahkoom021
August 17th, 2013, 22:22
سلام
سرور ایشون به دلیل اخطار از جانب دیتا سنتر قطع شده است و دیتا سنتر به خاطر تعطیلات امروز ژاسخی نداده است بنده این مورد را فقط به این منظور ذکر کرده ام که این تقصیرات را بر گردن یک نفر نیاندازید
با سپاس
عیسی لو
من اصلا کاری با دیتاسنتر و قطعی سرور ندارم فرض بر اینکه این قضیه درسته
البته امروز انقدر توی یاهو مسنجر پشت سر هم دروغ بافتن که دیگه اینم نمیتونم باور کنم
من یه سوال از شما دارم
یکی میاد از شما سرور میخره کمتر از 24 ساعت واسش کار میکنه و بعد قطع میشه
شما وجه ایشونو کامل پس نمیدید ؟
این اقا به من میگه از 15 تومن 6-7 تومنش رو برگشت میدم بقیه اش رو هم واسه نصب سیستم عامل سرور و هزینه 22 ساعت استفاده شما برمیدارم
یعنی مسخره بازی رو از هیچ فروشنده ای ندیده بودم
به من چه ربطی داره که ایشون بلد نیست سیستم عامل روی ماشین مجازی نصب کنه و میره پول میده کسی دیگه نصب کنه این کارو دیگه همه بلدن انجام بدم
ایشون این کارم به قول خودش بلد نبوده
من باید پولشو بدم ؟
به این حرکت میگن خوردن پول مردم به روش نوین
بیای سرور بخری بفروشی به مردم بعد 1 روز قطع کنی بعد عین مرد وایسی بگی اگه خواستی پولتو پس میدم اما 70 درصد پولت رو به عنوان هزینه نصب برمیدارم
yasin1364
August 17th, 2013, 22:45
باسلام خدمت مدیریت محترم سایت
خواهشمندم به این گونه اشخاص که یک شبه اقدام به راه اندازی سایت و ارائه خدمات سرور و هاستینگ میکنند و متاسفانه هیچگونه آشنایی و تجربه در این زمینه ندارند و فقط میخواهند از این طریق پول به جیب بزنند اجازه فعالیت در سایت را ندهید چون در این صورت به اعتبار سایت لطمه وارد میکنند
باتشکر فراوان
mahkoom021
August 17th, 2013, 23:18
دوست عزیز رسیدگی پلیس فتا و مسولان این انجمن و .... رو ول کنید کسی وقتش رو نداره و کسی هم پیگیر کار شما نمیشه خودتون باید پیگیر باشید
دوستان این عکس رو ببینید
از این عکس 2 تا نتیجه میگیرید
1.ایشون حتی توانایی نصب یک سیستم عامل روی ماشین مجازی رو ندارن
2. واسه اینکه پول رو پس ندن پشت سر هم داشتن داستان میبافتن
در هر صورت من از جای دیگه سرور جایگزین گرفتم و دیگه نیازی به سرور شما ندارم خواستید هزینه رو کامل برگشت بزنید نخواستید نزنید
من 2.5 ساله تو این انجمن حداقل از بییشتر از 50-60 فروشنده سرویس داشتم
خیلی خوب یاد گرفتم لطف امثال شمارو چجوری جبران بکنم یجوری که دیگه نتونید کار کنید تا یاد بگیرید مردم رو مسخره خودتون نکنید
سرور فروشی دقیقا شده بچه بازی
یکی 2تا عکس دیگه هم هست که اگه بگیرم بذارم همه میفهمن که شما نه تنها مسولیت پذیر نیستید بلکه از اداب معاشرت بالایی هم برخوردار نیستید
ALI-US
August 17th, 2013, 23:47
این سرور از آقای عیسی لو خریداری شده، ایشون هم پیگیر هستن این مشکل حل کنند.
ابتدا عرض کنم اگر واقعا فکر می کنید این مسائل که گفتین حقیقت داره ،شکایت کنید بنده در خدمتتون هستم اطلاعات کامل هم ارسال می کنم پیگیری کنید.
تک تک مسائل که گفتین هم شفاف عرض می کنم
مورد اول بنده یاهو عرض کردم سیستم عامل یکی از همکاران نصب کرده ، به دلیل مشغله کاری برخی کارها ایشون انجام میدن و پولشو میگیرن،
منم بخاطر شما نمیتونم اینو از جیب بدم.
هزینه نصب و کانفیگ رایگان هست اما در صورت عودت وجه کسر خواهد شد.
حالا گیرم که شما درست گفتین و بنده سیستم عامل نمی تونم نصب کنم.
چطور کانفیگی که 15000 تومان انجام میدن بنده رایگان برای شما انجام دادم
در مورد عودت وجه هم عرض کردم
من اهل نون حروم خوردن نیستم اون چیزی که حق شماست برگشت میدم و از حق خودم هم نمیگذرم
در مورد فایل 2000 مگابایت تست به آقای عیسی لو هم گفتم که سرور با دانلود این فایل تست مشکل داره، ایشون هم چک کردن گفتن مشکلی نیست.
مسئله دیگه هم که به شما ارتباطی نداشت ولی چون بیان کردین منم توضیحاتی میدم اون سرور با پورت 100 ارائه شده بود. به ایشون هم گفتم جهت ارتقاء هم چند روزی طول میکشه تا پورت 1000 ارتقاء داده بشه که بعد از چند روز ارتقاء پیدا کرد اما ایشون صبر نکردن با مطرح کردن این مسائل قصد تخریب مارو داشتن که طبق قوانین سرور ایشون مسدود شد،شما هم که قصد تخریب داشتین طبق قوانین سایت عمل می کنیم.
ALI-US
August 17th, 2013, 23:52
باسلام خدمت مدیریت محترم سایت
خواهشمندم به این گونه اشخاص که یک شبه اقدام به راه اندازی سایت و ارائه خدمات سرور و هاستینگ میکنند و متاسفانه هیچگونه آشنایی و تجربه در این زمینه ندارند و فقط میخواهند از این طریق پول به جیب بزنند اجازه فعالیت در سایت را ندهید چون در این صورت به اعتبار سایت لطمه وارد میکنند
باتشکر فراوان
به دلیل اینکه شما وجه تازه واریز کرده بودین
و اطلاعاتی در مورد شما نداشتم منتظر بودم یاهو پیام بدین وجه کامل عودت کنم
که متاسفانه الان دیدم شما هم جهت تخریب پست ارسال کردین که طبق قوانین عمل می کنیم
*هر کدام از مشتری ها صبر نمی کنند آقای عیسی لو سرور روشن کنن
پ خ شماره حساب بفرستند وجه طبق قوانین عودت خواهد شد
mahkoom021
August 18th, 2013, 01:06
1. وقتی میگید کانفیگ رایگان یعنی رایگان وگرنه پولم اضافه نیست بیام بدم به کسی که بلد نیست سیستم عامل نصب کنه و به دیگران میده واسش نصب کنن
کانفیگی که خودم بلدم رو واسم انجام بده رایگان یعنی رایگان
2. مثل شما انقد بچه نیستم برم وقت بذارم شکایت کنم چون هیچکسی پیگیری نمیکنه خودم پیگیر سرور فروشی شما و باقی مشتریاتون تو این انجمن میشم که همه بدونن شما چجور ادمی هستید
3. من سرویس گرفتم و 15 تومن به شما پول دادم شما توانایی ارایه دادن سرویس به من رو ندارید به من ربطی نداره شما به کی چه پولی دادید باید پول منو کامل برگشت بزنید
وگرنه این موضوع رو انقدر کش میدم که چند برابر من شما از پریدن مشتریاتون ضرر کنید
4. البته شما انقدر تو این 2 روز دروغ گفتید که دیگه این خرفتون هم دروغه و کی باور میکنه که سرور بفروشی 15 تومن بعد 8 تومن بدیم به یکی واسمون سیستم عامل نصب کنه
بعد خودمون هیچی سود نکنیم و در راه خدا کار کنیم
5. راجع به عمل کردن به قوانین سایتتون هم اون پول دیگه واسم ارزش نداره فقط میخوام به شما نشون بدم که بلد نیستید یه کاری رو انجام بدید انجام ندید
یا مردونه بیاید بگید مشکل داریم هزینه رو برگشت میزنیم و پمسخره بازی در نیارید
هر جور دوست دارید رفتار کنید میخواید سرویس ببندید میخواید هزینه بازگشت ندید اصلا واسم مهم نیست اون هزینه
چیزی که واسم مهمه اینه که مشتریاتون بدونن از کی سرویس میگیرن ;)
6. شکایت هم از طریق سایت پی لاین کردیم و جناب سلطانی گفتن تا 36 اگه مشکل منو برطرف نکنید بهشون اطلاع بدیم که دیگه هر امری خودشون صلاح میدونن انجام بدن
7. هدف من از ادامه این روند بازم میگم مطلع کردن تمامی مشتریان شما از عدم توانایی و بی سوادی شماس تا اخر زمان فروشندگی شما در خدمت شما هستیم ;)
من کلا تو این انجمن کم میام و کم پست میزنم زیاد هم شده پولم رو بخورن و کاری نکردم
اما شما یه مورد استثنایی هستید که به صورت استثنایی پیگیر اعمالتون تو انجمن خواهم بود
mahkoom021
August 18th, 2013, 14:52
سرورا همچنان قطعن
یاگه بگیم به قول خودشون مشکل از سمت دیتاسنتر هم باشه
الان بعد 3 روزه که هنوز دیتاسنتر جواب اینارو نداده
دیگه شورشو دراوردید
جالبه تلفنی بهم میگن که ابیوز اومده واسه سرورم ابیوز واسه همه سرورا میاد و ابیوز تقصیره صاحب سرور یعنی خودشون نیست و ابیوز تقصیره دیتاسنتره !!!!!!!!!!!!!
من این حرفا رو فقط میزارم به حساب سواد کم ایشون
بعید میدونم اصلا بدونن دیتاسنتر یعنی چی
میگن اگر اون اقایی که هزینه سرور اختصاصی مارو پرداخت کرده پول مارو داد ما هم هزینه کاربرا رو میدیم
ببین گیره چه ادمایی افتادیما
yasin1364
August 18th, 2013, 16:24
آقای ali-us که می فرمایید من جهت تخریب پست ارسال کردم اگر شما به فکر مشتری بودید حداقل یک ایمیل میفرستادید دیگه ایمیل من که هنگام ثبت نام تو سایتتون ثبت شده بود چطور بقیه ارائه دهنده های سرور کوچکترین مسئله رو سریع اطلاع رسانی می کنند اما شما بعد 48 ساعت به خودتون زحمت ندادید یک اطلاع رسانی ساده بکنید در ضمن اطلاعات حسابم رو از طریق ایمیل براتون میفرستم لطفا زحمت عودت وجه رو بکشید
در آخر هم بگم من مریض نیستم که بخوام کسی رو تخریب بکنم اگه کسی کارشو درست انجام بده ازش هم حمایت میکنم و هم قدردانی
عزت زیاد.
hostmonster
August 18th, 2013, 19:20
دوست عزیز یا بگین سرور کی روشن میشه یا کل هزینه مارو بازگشت بدید هنوز استفاده نشده بود از سرور که خاموش شد
mahkoom021
August 18th, 2013, 20:01
به شما هم پیشنهاد میکنم بیخیال صجبت کردن مستقیم با این اقا شید ایشون کامل مشخص هست سن و سال پایینی دارن و نه معلوماتی در زمینه سرور دارن و نه اصلا از مسئولیت پذیری و نحوه بازگشت وجه به کاربران به خاطر قطعی سرور (زمانی که مقصر خودشون هستن) اطلاعی دارن
و به قول خودشون میخواستن که ضرری که دیتاسنتر به ایشون وارد کردن رو از کاربران جبران کنن
که به لطف جناب سلطانی (صاحب امتیاز سایت پی لاین) موفق نشدن
به نظر من شما هم از سایت پی لاین پیگیر پرداختتون شید راحت تر و سریع تر جواب میگیرید مسئولین این سایت خیلی پیگیر هستن و هزینه من رو کامل به حساب من برگشت زدن
ALI-US
August 18th, 2013, 20:18
به شما هم پیشنهاد میکنم بیخیال صجبت کردن مستقیم با این اقا شید ایشون کامل مشخص هست سن و سال پایینی دارن و نه معلوماتی در زمینه سرور دارن و نه اصلا از مسئولیت پذیری و نحوه بازگشت وجه به کاربران به خاطر قطعی سرور (زمانی که مقصر خودشون هستن) اطلاعی دارن
و به قول خودشون میخواستن که ضرری که دیتاسنتر به ایشون وارد کردن رو از کاربران جبران کنن
به نظر من شما هم از سایت پی لاین پیگیر پرداختتون شید راحت تر و سریع تر جواب میگیرید مسئولین این سایت خیلی پیگیر هستن و هزینه من رو کامل به حساب من برگشت زدن
به دلیل تهدید از طریق پیام کوتاه و موضوعاتی که در این انجمن بیان کردین پلیس فتا شاکی تون شدیم
شماره همراه شما هم جهت پیگیری در اختیارشون قرار گرفت.
به پی لاین عرض کردیم که ارجاع کنند پلیس فتا که متاسفانه قانون سر خورد عمل کردند.
شکایتی به همراه تصاویر تیکت ها آماده کردیم ارسال کنیم.
ALI-US
August 18th, 2013, 20:21
آقای ali-us که می فرمایید من جهت تخریب پست ارسال کردم اگر شما به فکر مشتری بودید حداقل یک ایمیل میفرستادید دیگه ایمیل من که هنگام ثبت نام تو سایتتون ثبت شده بود چطور بقیه ارائه دهنده های سرور کوچکترین مسئله رو سریع اطلاع رسانی می کنند اما شما بعد 48 ساعت به خودتون زحمت ندادید یک اطلاع رسانی ساده بکنید در ضمن اطلاعات حسابم رو از طریق ایمیل براتون میفرستم لطفا زحمت عودت وجه رو بکشید
در آخر هم بگم من مریض نیستم که بخوام کسی رو تخریب بکنم اگه کسی کارشو درست انجام بده ازش هم حمایت میکنم و هم قدردانی
عزت زیاد.
زمانی که پورتال پشتیبانی روی سروری هست
که قطع شده میشه بفرمایید ایمیل شما رو از کجا باید پیدا کنم
حتی از طریق پی لاین هم پیگیری کردم که اطلاعات حساب شما رو بفرستند وجه عودت کنیم
الان که تشریف دارین، پ خ هم عرض کردم شماره حساب بفرستید
به دلیلی اینکه سرور تحویل نگرفتین وجه کامل عودت خواهد شد
ALI-US
August 18th, 2013, 20:33
دوست عزیز یا بگین سرور کی روشن میشه یا کل هزینه مارو بازگشت بدید هنوز استفاده نشده بود از سرور که خاموش شد
تصویر پاسخ آنلاین سرور به تیکت
15023 (http://upcity.ir/images2/37483158910644587974.jpg)
پیگیر هستیم، متاسفانه دسترسی به دیتاسنتر نداریم که خودمون مستقیم در جریان باشیم
اگر میخواین وجه عودت کنیم
شماره حساب به همراه آیدی یاهو ، میزان وجه واریزی و زمان واریز پ خ بفرستید در خدمتتون هستم
yasin1364
August 18th, 2013, 21:08
سلام به همگی
عرض به حضور همه بعد از تمام این قضایا وجه مورد نظر بنده به مبلغ 15000 تومان به صورت کامل به اینجانب عودت داده شد که از این بابت از ایشان (vps2.ir) تشکر میکنم
امیدوارم دیگر این گونه مشکلات در ارائه سرویس ها بوجود نیاید که باعث دلخوری و تشنج نگردد
یاحق
mahkoom021
August 18th, 2013, 21:40
به دلیل تهدید از طریق پیام کوتاه و موضوعاتی که در این انجمن بیان کردین پلیس فتا شاکی تون شدیم
شماره همراه شما هم جهت پیگیری در اختیارشون قرار گرفت.
به پی لاین عرض کردیم که ارجاع کنند پلیس فتا که متاسفانه قانون سر خورد عمل کردند.
شکایتی به همراه تصاویر تیکت ها آماده کردیم ارسال کنیم.
حتما شکایت رو ارسال کنید به شدت درخدمت شما هستم ;)
واقعا ندیده بود یه فروشنده بیاد یه ملت رو سر کار بذاره بعد شاکی هم باشه
حتما شکایت کنید
البته احتمالا به دلیل نرسیدن شما به سن قانونی باید با اولیا شما در ارتباط باشم
فقط حتما خواستون باشه ادرس این تاپیک رو ندید یهو خودتونو بندازن زندان :))))))
همین که واسه همه مشخص شد کی داشت حق خوری میکرد کافیه
ALI-US
August 18th, 2013, 22:01
حتما شکایت رو ارسال کنید به شدت درخدمت شما هستم ;)
واقعا ندیده بود یه فروشنده بیاد یه ملت رو سر کار بذاره بعد شاکی هم باشه
حتما شکایت کنید
البته احتمالا به دلیل نرسیدن شما به سن قانونی باید با اولیا شما در ارتباط باشم
فقط حتما خواستون باشه ادرس این تاپیک رو ندید یهو خودتونو بندازن زندان :))))))
همین که واسه همه مشخص شد کی داشت حق خوری میکرد کافیه
طرز حرف زدن طی تماس تلفنی و تاپیک دادن و ویرایش کردن تمام تاپیک هاتون گواه سن و طرز تفکرتون هست.
سن بنده هم گرچه به شما مربوط نمیشه
اما به صورت مخفی داخل پروفایل قرار دادم به مدیران بگید واستون بفرستن
hostmonster
August 19th, 2013, 12:01
خب ما چطور هزینه ای که به حساب این اقا واریض کردیم از پی لاین باید بگیریم یا این شخص ؟
شماره حساب پیام خصوصی شد لطفا هزینه رو بازگشت بدید ممنون...انشالله مشکلتون هرچه سریعتر برطرف شود
ALI-US
August 19th, 2013, 12:27
خب ما چطور هزینه ای که به حساب این اقا واریض کردیم از پی لاین باید بگیریم یا این شخص ؟
وجه شما عودت شد.
از شما و تمام مشتری ها عذرخواهی می کنم جهت قطعی سرور ، همونطور پ خ عرض کردم بنده دوست داشتم با بهترین کیفیت خدمات ارائه کنم ولی متاسفانه این مشکل پیش اومد
hostmonster
August 19th, 2013, 12:29
وجه عودت شد ممنون از شما
peyman0742
August 19th, 2013, 13:03
عزیز شما آیدی یاهوتون که آفلاینه سایت هم دان بنده 50000 تومن پرداخت کردم لطفا برگشت بدید
نام کاربری و شماره کارت رو براتون پ.خ کنم ؟!
ALI-US
August 19th, 2013, 13:16
عزیز شما آیدی یاهوتون که آفلاینه سایت هم دان بنده 50000 تومن پرداخت کردم لطفا برگشت بدید
نام کاربری و شماره کارت رو براتون پ.خ کنم ؟!
اطلاعات حساب به همراه زمان واریز وجه ، مبلغ واریزی پ خ بفرستید در خدمتتون هستم
peyman0742
August 19th, 2013, 14:25
ممنون از بابت مشتری مداری
وجه رو برگشت دادند
با تشکر
ximenes
August 19th, 2013, 18:21
سلام من فقط یه شب بهم vps دادین ,,,24ت پرداخت کردم , با یاهوتونم پی ام دادم ولی آفه ج ندادین! منم
نام کاربری و پس و شماره کارت رو براتون پ.خ کنم ؟!
ALI-US
August 19th, 2013, 20:33
سلام من فقط یه شب بهم vps دادین ,,,24ت پرداخت کردم , با یاهوتونم پی ام دادم ولی آفه ج ندادین! منم
نام کاربری و پس و شماره کارت رو براتون پ.خ کنم ؟!
سلام. بله شماره کارت، مبلغ و زمان واریز وجه و آیدی یاهوتون پ خ بفرستید در خدمتتون هستم
ximenes
August 20th, 2013, 14:17
وجه عودت شد
:53: ,,,بازم متاسفم به خاطر مشکل سرورتون,,, امیدوارم همیشه موفق باشید