توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود و میزبانی سایت در سرور مشترک
milad4292
August 14th, 2013, 13:55
سلام دوستان
آیا امکانش هست که یک سرور هم هاست دانلود باشه و هم میزبانی برای سایت بدون اینکه مشکلی پیش بیاد؟
pakradm
August 14th, 2013, 14:00
امکانش که هست، اما اگر هاست دانلود شما ترافیک زیادی داشته باشد سبب لطمه زدن به سرعت بارگذاری سایت شما هم خواهد شد(هم از نظر شبکه و هم از نظر سرعت خواندن اطلاعات از هارد دیسک)
سرور شما اختصاصی است و یا مجازی؟؟؟
Warez-Host.IR
August 14th, 2013, 14:02
سلام
به صورت شخصی یا برای استفاده عمومی ؟؟
موفق باشید
milad4292
August 14th, 2013, 14:25
امکانش که هست، اما اگر هاست دانلود شما ترافیک زیادی داشته باشد سبب لطمه زدن به سرعت بارگذاری سایت شما هم خواهد شد(هم از نظر شبکه و هم از نظر سرعت خواندن اطلاعات از هارد دیسک)
سرور شما اختصاصی است و یا مجازی؟؟؟
سرور مجازی
مشخصات
RAM 2 GB
HDD 120 Gb SAS Raid10
2 Core Cpu
Port 1 Gb shared
امکان داره سایت کلا داون بشه؟ شما چه رمی رو توصیه میکنید؟
milad4292
August 14th, 2013, 14:26
سلام
به صورت شخصی یا برای استفاده عمومی ؟؟
موفق باشید
عمومی
pakradm
August 14th, 2013, 14:28
از آنجایی که از هارد های sas با raid 10 استفاده می نمایید لذا بعید میدانم از نظر خواندن اطلاعات از هارد دیسک مشکلی به وجود آید;)
milad4292
August 14th, 2013, 14:32
از آنجایی که از هارد های sas با raid 10 استفاده می نمایید لذا بعید میدانم از نظر خواندن اطلاعات از هارد دیسک مشکلی به وجود آید;)
امکانش هست پورت شبکه کم بیاره؟
یه سوال دیگه هم داشتم
امکانش هست موقع دانلود یک کاربر که مثلا با سرعت 1 گیگابیت وصله کل پورت شبکه رو بگیره و بقیه کاربرا نتونن دانلود کنن؟
برای این مورد bandwidth throttling رو توصیه میکنند. باعث مشکل برای لود سایت نمیشه؟
pakradm
August 14th, 2013, 14:38
امکانش هست پورت شبکه کم بیاره؟
یه سوال دیگه هم داشتم
امکانش هست موقع دانلود یک کاربر که مثلا با سرعت 1 گیگابیت وصله کل پورت شبکه رو بگیره و بقیه کاربرا نتونن دانلود کنن؟
برای این مورد bandwidth throttling رو توصیه میکنند. باعث مشکل برای لود سایت نمیشه؟
اگر تعداد بازدید ها خیلی خیلی بالا باشه خب ممکنه اما اگه فرض کنیم به طور متوسط هر بازدید کننده از اینترنت 256Kbps استفاده نماید و پورت 1Gbps شما نیز اختصاصی باشد این سرور پاسخگوی 4000 نفر خواهد بود
بله، چنین چیزی امکان پذیر است!!!... شما میتوانید با Bandwidth Throttling تعیین کنید مثلا هر نفر نتواند بیشتر از 60kbps دانلود نماید اینجوری برای لود سایت هم مشکلی پیش نخواهد آمد... کلا بازدید سایت خیلی نیاز به سرعت بالا ندارد
Warez-Host.IR
August 14th, 2013, 14:44
سلام
منظور از عمومی این بود که شما از یک سرور اختصاصی بخواهید برای خود و چند کاربر دیگر هم استفاده هاست اشتراکی داشته باشید و هم برای هاست دانلود
که این مورد عملاً با مشکلات زیادی روبرو می شود
اما اگر شما تنها برای یک سایت خود بخواهید هاست کنید و از طریق از مابقی فضای سرور برای هاست دانلود استفاده کنید , شدنی است اما
1 - مشکل در دوگانگی تنظیمات وجود دارد
2 - حتماً باید محدودیت بر روی دانلود ها قرار دهید
3 - کانفیگ سرور را به صورت انجام دهید که اولیت اول شما کیفیت هاست سایت باشد و بعد فضای هاست دانلود
4 - محدویت مناسب در کانکشن ها و ... نیز اعمال کنید تا با فشار زیاد به سرور موجب مشکلات بعدی نشود
موفق باشید
milad4292
August 14th, 2013, 14:45
اگر تعداد بازدید ها خیلی خیلی بالا باشه خب ممکنه اما اگه فرض کنیم به طور متوسط هر بازدید کننده از اینترنت 256Kbps استفاده نماید و پورت 1Gbps شما نیز اختصاصی باشد این سرور پاسخگوی 4000 نفر خواهد بود
بله، چنین چیزی امکان پذیر است!!!... شما میتوانید با Bandwidth Throttling تعیین کنید مثلا هر نفر نتواند بیشتر از 60kbps دانلود نماید اینجوری برای لود سایت هم مشکلی پیش نخواهد آمد... کلا بازدید سایت خیلی نیاز به سرعت بالا ندارد
مشكل همينجاست! :| يوزر ها اكثرا آمريكايي هستند و سرعتشون اكثرا بالاي 3mb هست
pakradm
August 14th, 2013, 14:53
مشكل همينجاست! :| يوزر ها اكثرا آمريكايي هستند و سرعتشون اكثرا بالاي 3mb هست
خب دوست عزیز شما پهنای باند هر آیپی را به 100Kbps محدود کن، دیگه حتی پورت 100Gbps هم داشته باشند بیشتر از 100kbps نمیتوانند دانلود کنند
milad4292
August 14th, 2013, 14:57
راه حلي كه خودم به نظرم ميرسه استفاده از مديافاير هست كه اگه خدا نفر با سرعت خدا كيلوبايت هم كه دانلود كنند آخ نميگه!
اكانت پرميوم 10 ترابايتي مديافاير دارم ولي مشكل اينه كه نميخوام معلوم بشه از مديافاير استفاده ميكنم
دوستان راه حلي براي اين تاپيك داريد؟ با سرور نميشه اين كارو كرد؟
ایجاد محدودیت برای دانلود (http://webhostingtalk.ir/f14/88898/)
milad4292
August 14th, 2013, 15:02
خب دوست عزیز شما پهنای باند هر آیپی را به 100Kbps محدود کن، دیگه حتی پورت 100Gbps هم داشته باشند بیشتر از 100kbps نمیتوانند دانلود کنند
داداش ميدونم ميشه محدود كرد! حتي ميشه 10 كيلوبيت هم براش ست كرد تا يكم ايرانيا رو درك كنه :d ولي شما خودتو بذار جاي اون
حاضري با 100kb دانلود كني؟ ;)
pakradm
August 14th, 2013, 15:08
داداش ميدونم ميشه محدود كرد! حتي ميشه 10 كيلوبيت هم براش ست كرد تا يكم ايرانيا رو درك كنه :d ولي شما خودتو بذار جاي اون
حاضري با 100kb دانلود كني؟ ;)
شما باید ببینید عموم بازدید کنندگانتان از کدام کشور هستند و سرعت متوسط اینترنت آن کشور چقدر است و سپس یک مقدار مناسبی را تعیین کنید... این 100Kbps که گفتم مثال بود... اصلا مقدارش مهم نیست مهم این است که با یه مقداری limit شود تا کسی نتواند با همان 1Gbps که میگویید کل سرور را Down کند... حالا چه 10Kbps و چه 5Mbps بستگی به خوتان و بازدید کنندگانتان دارد;)
delta
August 14th, 2013, 15:09
راه حلي كه خودم به نظرم ميرسه استفاده از مديافاير هست كه اگه خدا نفر با سرعت خدا كيلوبايت هم كه دانلود كنند آخ نميگه!
اكانت پرميوم 10 ترابايتي مديافاير دارم ولي مشكل اينه كه نميخوام معلوم بشه از مديافاير استفاده ميكنم
دوستان راه حلي براي اين تاپيك داريد؟ با سرور نميشه اين كارو كرد؟
ایجاد محدودیت برای دانلود (http://webhostingtalk.ir/f14/88898/)
اکانت پریمیوم 10 ترابایتی شما فقط مال شماست نه دیگران..کسی دیگه بخواد دانلود کنه باید اکانت بخره!
delta
August 14th, 2013, 15:12
زیاد اگر مشکل هزینه و بازدید بالا دارید چرا سایتت رو vip نمیکنی؟ لینکهای دانلود پرسرعت رو برای کسانی بزار که حق عضویت میخرند.لینکهای رایگان مثل مدیافایر و.. رو هم بزار برای کسانی که نمیخوان پول بدند!! اینطوری پول سرورت رو هم در میاری و دیگه هم کلی هزینه پهنای باند و.. نمیدی!
milad4292
August 14th, 2013, 15:14
دوستان اگر راه حلي به نظرشون ميرسه لطفا بيان كنن.
اگر كسي ميتونه چنين اسكريپتي بنويسه حاضرم هزينه هم بكنم
تو سايت wj يه تاپيك درباره همين موضوع هست و يك كد هم براش نوشتند ولي كار نميكنه :|
milad4292
August 14th, 2013, 15:18
اکانت پریمیوم 10 ترابایتی شما فقط مال شماست نه دیگران..کسی دیگه بخواد دانلود کنه باید اکانت بخره!
نه عزيز اكانت premium قابليت hotlinking داره و حتي لازم نيست ويزيتور سايت مديافاير رو باز كنه!
يعني دانلود با يك كليك!
ممنون بابت نظرتون
milad4292
August 14th, 2013, 15:23
شما باید ببینید عموم بازدید کنندگانتان از کدام کشور هستند و سرعت متوسط اینترنت آن کشور چقدر است و سپس یک مقدار مناسبی را تعیین کنید... این 100Kbps که گفتم مثال بود... اصلا مقدارش مهم نیست مهم این است که با یه مقداری limit شود تا کسی نتواند با همان 1Gbps که میگویید کل سرور را Down کند... حالا چه 10Kbps و چه 5Mbps بستگی به خوتان و بازدید کنندگانتان دارد;)
خوب اگه محدوديت 5 مگ باشه در اين صورت اگر 100 نفر باهم دانلود كنند سرور دود ميشه :|
مزيت مديافاير محدود نبودنشه
milad4292
August 14th, 2013, 15:30
زیاد اگر مشکل هزینه و بازدید بالا دارید چرا سایتت رو vip نمیکنی؟ لینکهای دانلود پرسرعت رو برای کسانی بزار که حق عضویت میخرند.لینکهای رایگان مثل مدیافایر و.. رو هم بزار برای کسانی که نمیخوان پول بدند!! اینطوری پول سرورت رو هم در میاری و دیگه هم کلی هزینه پهنای باند و.. نمیدی!
سایت بزودی vip میشه ولی نه به روش مرسوم توی ایران! البته حدود 4 ماه برای نوشتن اسکریپت ویژه وقت لازمه و من تو فکر این 4 ماه هستم
پ.ن: فک کنم اشتباه گفتیا! لینک های مدیافایر باید پرمیوم باشند چون خودم با vps تاحالا از مدیافایر با سرعت زیر 2 مگابایت دانلود نکردم :d
2 مگابایت = 16 مگابیت!
milad4292
August 14th, 2013, 15:33
دوستان این تاپیک رو ببینید. یه اسکریپت نوشتند برای اینکار ولی برای من کار نکرد :-<
این فناوری که من میخوام ازش استفاده کنم 2 حالت بیشتر نداره!
1 .یا علم در اون حد پیشرفت نکرده!
2. یا تحریمیم و خبر نداریم! :-o
milad4292
August 14th, 2013, 17:40
اساتید محترم لطفا این کد رو چک کنن
<?php
$file = 'http://site.com/file.zip';
@readfile($file);
?>
فقط یه سوال دارم
این کد پهنای باند منو هم استفاده میکنه؟ چون تو کدش readfile هست فک کنم اینجا این هاست یه واسطه شده. یعنی از اون طرف میگیره بدون اینکه ذخیره کنه و میده دست مشتری :d درسته؟