توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان شناسایی آی پی در سرور مجازی
siminsadeghnia
August 14th, 2013, 06:13
با سلام.
یه سوال داشتم وقتی از سرور مجازی استفاده میکنیم مقامات امنیتی میتونن از طریق ا پی سرور مجازی که مثلا در هلند هست آی پی واقعی شخص استفاده کننده که در ایران هست رو در بیارن؟
برای پلیس فتا همچین امکانی وجود داره؟
و پیدا کردن آی پی اولیه اتصال وقتی از سرور مجازی استفاده میکنیم بیشتر هست یا وقتی که از *****شکن و **** و وی پی ان استفاده میکنیم؟
viasky
August 14th, 2013, 06:32
بدون هیچگونه دسترسی و مدیریتی؟
خیر ممکن نیست
siminsadeghnia
August 14th, 2013, 07:54
بدون هیچگونه دسترسی و مدیریتی؟
خیر ممکن نیست
من خودم به شخصه دیدم که پلیس فتا به مدیر یک سایت وبلاگدهی ایمیل زده و ای پی یک فرد متخلف رو خواسته (چون خودم مدیر بودم)،بعد گفتن ما آی پی فلان وبلاگ رو میخوایم حالا سوال من این هست که اگه اون صاحب وبلاگ با سرور مجازی اومده باشه و آی پی که افتاده آی پی سرور مجازی باشه ایا پلیس فتا میتونه آی پی واقعی( آی پی ای دی اس ال)رو پیدا کنه؟
siminsadeghnia
August 14th, 2013, 12:55
دوستان کسی اطللاعات کامل در این زمینه نداره؟
vessal
August 14th, 2013, 13:25
خیر
تا جایی که بنده اطلاع دارم همچین امکانی وجود ندارد.
مگر این که از مدیر سرور همچین اطلاعاتی رو درخواست کنند و در مورد ابزار های تغییر ای پی هم مدیر سرور مجازی میتونه ای پی ها رو داشته باشه .و شخص دیگری همچنین دسترسی ندارد.
Reza Fallah
August 15th, 2013, 21:50
با سلام.
یه سوال داشتم وقتی از سرور مجازی استفاده میکنیم مقامات امنیتی میتونن از طریق ا پی سرور مجازی که مثلا در هلند هست آی پی واقعی شخص استفاده کننده که در ایران هست رو در بیارن؟
و پیدا کردن آی پی اولیه اتصال وقتی از سرور مجازی استفاده میکنیم بیشتر هست یا وقتی که از *****شکن و **** و وی پی ان استفاده میکنیم؟
سلام
دقیقا این امکان وجود داره. چند روز پیش این مشکل واسه من پیش اومد. البته نه توسط مامورین امنیتی بلکه توسط غول اینترنت گوگل !
حالا سایتی مثل ip2location.com آی پی منو از کانادا نشون میده ولی گوگل میگه شما از ایران هستید و نمی تونید وارد سرویس مربوطه بشید، حالا از کجا فهمیده خدا میدونه.
واقعا موندم چیکار کنم !!!
nirvanna
August 15th, 2013, 22:47
با سلام.
بله می توانند آی پی مستقیم شمارا از طریق سرور مجازی ردیابی نمایند آن هم با استفاده از keyloggerها و نرم افزارهای مربوطه
و پیدا کردن آیپی اولیه زمانی که مستقیما از یک سرور مجازی متصل شوید آسان تر است تا از یک ***** شکن یا وی پی ان استفاده نموده که بر روی یک سرور مجازی دیگر قرار گرفته باشد .
نهایتا شما برای گم کردن رد آی پی می توانید از چندین سرور مجازی تو در تو و برنامه های پوشاننده آی پی بهره ببرید .
Techno Pars
August 15th, 2013, 23:00
بله این قابلیت وجود داره.
حتی وقتی شما از یک سرویس دهنده خارجی سرویس بگیرید و پلیس فتا نتونه از طرق معمول به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنه با استفاده از روش های خاص مونیتورینگ ترافیک می تونه به راحتی شما را پیدا کنه.
من همیشه وقتی می خوام مثال بزنم میگم فرض کنید یک لوله داریم.حالا مشخص نیست آب یا چیز دیگه ای توی این لوله در جریانه.شاید با روش های خیلی معمولی نشه فهمید مایع درون لوله چیه اما با روش و ابزارهای مهندسی میشه به راحتی فهمید.
اینترنت هم دقیقا همینطوره.شاید یه کمی سخت باشه ولی بازم میشه هر کسی را در هر جای دنیا ردیابی کزد.پس همیشه مواظب باشید و از حدود قانونی خارج نشید.
hassan5099
August 16th, 2013, 02:06
با سلام.
سلام
بستگی داره عزیز
به این راحتی نمی تونند
maders
August 16th, 2013, 05:26
طبق گفته ی بعضی از دوستان بدون هیچ دسترسی نمیشه.
ولی هیچ کاری نشد نداره ، بعضی مواقع میشه از سرویس دهنده ی وی پی اس بپرسن ، بعدشم تنها راه پیدا کردن مدیریت یک سایت یا وبلاگ ای پی اون نیست .
easytrading
August 16th, 2013, 08:32
سلام
دقیقا این امکان وجود داره. چند روز پیش این مشکل واسه من پیش اومد. البته نه توسط مامورین امنیتی بلکه توسط غول اینترنت گوگل !
حالا سایتی مثل ip2location.com آی پی منو از کانادا نشون میده ولی گوگل میگه شما از ایران هستید و نمی تونید وارد سرویس مربوطه بشید، حالا از کجا فهمیده خدا میدونه.
واقعا موندم چیکار کنم !!!
دوست عزیز ممکنه از روی کوکی ها یا از روی ایمیلی که به مرورگرتون ادد کردید یا از روی گوگل تاک که روی کامپیوتر دارید و یک ایمیل ایرانی توش دارید متوجه بشه خیلی هم راحته اما از روی خود سرور مجازی گوگل هم نمیتونه تشخیص بده شما ای پی اصلیت چیه(پیپال که خدای امنیت هست برای من نتونسته تا حالا تشخیص بده)
درضمن پلیس فتا هم مطمین باشید یک سری کوکی رو یک سری وب سایت داره که به محض ورود به اون سایت ها اگر با ای پی ایرانی باشید این کوکی ها روی مرورگر میشینن و هویت شما تا زمانی که کومی ها پاک نشن ایرانی زده میشه
Reza Fallah
August 16th, 2013, 13:44
دوست عزیز ممکنه از روی کوکی ها یا از روی ایمیلی که به مرورگرتون ادد کردید یا از روی گوگل تاک که روی کامپیوتر دارید و یک ایمیل ایرانی توش دارید متوجه بشه خیلی هم راحته اما از روی خود سرور مجازی گوگل هم نمیتونه تشخیص بده شما ای پی اصلیت چیه(پیپال که خدای امنیت هست برای من نتونسته تا حالا تشخیص بده)
درضمن پلیس فتا هم مطمین باشید یک سری کوکی رو یک سری وب سایت داره که به محض ورود به اون سایت ها اگر با ای پی ایرانی باشید این کوکی ها روی مرورگر میشینن و هویت شما تا زمانی که کومی ها پاک نشن ایرانی زده میشه
سلام مرسی از توضیح خوبتون
حالا باید چیکار کنم ؟ راه حل چیه ؟
من یه سرور مجازی دارم با یه آی پی ثابت از کانادا. رو سرور برنامه cc***** نصب کردم و با proxifire وصل میشم بهش.
تا چند روز پیش همه چی مرتب بود که این اتفاق افتاد.
شما یا هر عزیز دیگه که راهنمایی کنه واقعا لطف بزرگی به من کرده.
Reza Fallah
August 18th, 2013, 09:56
کسی اطلاعاتی در این مورد نداره ؟
easytrading
August 18th, 2013, 17:58
کسی اطلاعاتی در این مورد نداره ؟
دقیقا چه اتفاقی افتاده دوست عزیز?یکم توضیح میدید?
se7en-host
August 18th, 2013, 18:24
عزیز باید ای پی تو ای ای پی کنید تا به دست اوردن یکم سخت شه
mahdi66
August 18th, 2013, 18:36
سلام مرسی از توضیح خوبتون
حالا باید چیکار کنم ؟ راه حل چیه ؟
من یه سرور مجازی دارم با یه آی پی ثابت از کانادا. رو سرور برنامه cc***** نصب کردم و با proxifire وصل میشم بهش.
تا چند روز پیش همه چی مرتب بود که این اتفاق افتاد.
شما یا هر عزیز دیگه که راهنمایی کنه واقعا لطف بزرگی به من کرده.
دوست من بحث شما تو این انجمن غیر قانونیه اما به من ربطی نداره
در کل شما قابل ردیابی هستید البته کار راحتی نیست
من یه پیشنهاد دارم که یکم بهتره
شما بجای نصب اون برنامه ها بیاید یه سرور مجازی تقریبا خوب خریداری کنید و با ریموت دسکتاب یا تیم ویوور بهش وصل بشید و با مرورگر اون سایتتون رو آپدیت کنید.
من در حال حاضر اینکارو می کنم البته نه بخاطر امنیت بلکه بخاطر...
این روش بهتره البته به نظر من
par30shop
August 18th, 2013, 18:42
ساعت سیستم رو USA - CAnada - pacific time قرار بدید
و برای استفاده از قند شکن یک بار پس از راه اندازی قندشکن فایر مرورگر رو ریست کنید اوکی میشه
Reza Fallah
August 18th, 2013, 22:37
دقیقا چه اتفاقی افتاده دوست عزیز?یکم توضیح میدید?
سلام
من یه سرور مجازی و یه آی پی اختصاصی از کانادا دارم. روی سرور برنامه ccp*r*o*x*y نصب کردم و با p*r*o*x*i*f*i*r*e وصل میشم بهش.
همه چی مرتب بود تا اینکه چند روز پیش گوگل متوجه شد و حالا اجازه ورود به بعضی سرویس ها رو نمیده. یا وقتی وارد میشم انگار که با آی پی ایران وصل شدم.
Reza Fallah
August 18th, 2013, 22:41
دوست من بحث شما تو این انجمن غیر قانونیه اما به من ربطی نداره
در کل شما قابل ردیابی هستید البته کار راحتی نیست
من یه پیشنهاد دارم که یکم بهتره
شما بجای نصب اون برنامه ها بیاید یه سرور مجازی تقریبا خوب خریداری کنید و با ریموت دسکتاب یا تیم ویوور بهش وصل بشید و با مرورگر اون سایتتون رو آپدیت کنید.
من در حال حاضر اینکارو می کنم البته نه بخاطر امنیت بلکه بخاطر...
این روش بهتره البته به نظر من
اینکه شما میگید روش خوبیه ولی سرور با منابع آنچنانی و اینترنت آنچنانی تر میخواد که بشه عادی باهاش کار کرد که در اون صورت هزینش یه کم واسم سنگینه. چون فعلا کاری که می کنم درآمدی واسم نداره.
Reza Fallah
August 18th, 2013, 22:46
ساعت سیستم رو USA - CAnada - pacific time قرار بدید
و برای استفاده از قند شکن یک بار پس از راه اندازی قندشکن فایر مرورگر رو ریست کنید اوکی میشه
مرورگر رو چطوری باید ریست کنم ؟