توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب سرور برای کار با رپید لیچ
mshb
March 11th, 2010, 23:52
با درود...
از دوستان تقاضا داشتم یه مشاوره ای باهام بکنن در مورد این موارد...
فرق سرور مجازی, رسلر, و سرور اختصاصی چی هست؟؟
من واسه استفاده از راپید لچ.. یه چیزی تو مایه های سایتهای دانلود آفلاین بخوام داشته باشم چه فضایی کرایه کنم بهتره؟؟ توی هاست های اشتراکی (همونطور که میدونید) به دلیل فشار اومدن به سرور استفاده از راپید لچ ممنوع هست.
قرار نیست اسکریپت قوی ای روش نصب بشه... فقط میخوام راپید لیج روش داشته باشم .
خواهشن" سرور ایرانی یا نماینده ایرانی معرفی نکنید - (خاطره خوشی ندارم)...
راستی.. این که چه مقدار رم داشته باشه!؟ یه چیزی حدود صد گیگ فضا باشه و... یه محاسبه ارزون ولی قوی...
بدرود
AfraWeb.net
March 12th, 2010, 02:09
بهترین راه حل استفاده از سرور های اختصاصی می باشد
رو سرور مجازی شما محدویت هایی هم دارید که باید رعایت نمایید .
در رابطه با ایران متاسفانه سرعت پورت پایین هست و پهنای باند محدود پس عملا نمیتوانید استفاده نمایید
چقدر میخواهید هزینه نمایید و اینکه قوانین کپی رایت را رعایت میکنید یا سرور وارز نیاز دارید ؟
persian.developer
March 12th, 2010, 02:50
فرق سرور مجازی, رسلر, و سرور اختصاصی چی هست؟؟
نمایندگی هم مثل هاست اشتراکی هست ولی شما تعدادی امکان اضافی دارید و به احتمال قوی اگر استفاده کنید مثل اشتراکی با شما برخورد می کنند، سرور مجازی دست شما نسبت به ریسلر بازتر و نسبت به سرور اختصاصی بسته تر هست، سرور اختصاصی کسی نیست که به شما بگه از منابع زیادی استفاده کردید و... شما یکسری منابع دارید که میتوانید از آنها استفاده کنید
من واسه استفاده از راپید لچ.. یه چیزی تو مایه های سایتهای دانلود آفلاین بخوام داشته باشم چه فضایی کرایه کنم بهتره؟؟ توی هاست های اشتراکی (همونطور که میدونید) به دلیل فشار اومدن به سرور استفاده از راپید لچ ممنوع هست.
قرار نیست اسکریپت قوی ای روش نصب بشه... فقط میخوام راپید لیج روش داشته باشم .
حداقل باید یک سرور مجازی بگیرید که من سرور اختصاصی رو پیشنهاد میکنم بگیرید. اگر برای استفاده عمومی باشه اسکریپت مهم نیست و در هر صورت فشار زیادی به سرور وارد میکند و هر روز باید به ارتقا فکر کنید!
خواهشن" سرور ایرانی یا نماینده ایرانی معرفی نکنید - (خاطره خوشی ندارم)...
راستی.. این که چه مقدار رم داشته باشه!؟ یه چیزی حدود صد گیگ فضا باشه و... یه محاسبه ارزون ولی قوی...
بدرود
فکر می کنم اینجا جای درستی برای معرفی نباشه چون این قسمت فقط مشکلات مطرح میشه در مورد سرور ایران که مطمئناً نمی تونه شما رو پشتیبانی کنه نمایندگی هم به کسی که شما از اون خرید می کنید بستگی داره همون طور که شما اگر مستقیم هم بگیرید امکان داره پشتیبانی دیتاسنتر انتخاب شده خوب نباشه یا... باید قبل از خرید تحقیق کنید
mshb
March 12th, 2010, 17:18
ممنون از پاسخهای شما دوستان..
در خصوص هزینه. من این سرور رو توسط چند تا اسپانسر کرایه میکنم. به دلیل اینکه این گروه هزینه های دیگری هم دارن متقبل میشن. از من خواستن بهترین با کمترین هزینه! (توی بهترین ها کمترینش).
فایلها هیچکدومشون از محصولات ایران نیستن و همشون از دیگر کشورها نشعت میگیرن. برخی ها هم نیاز به کپی رایت دارن ولی خب امکان داره سرور متوجه نشه چون هر فایلی که رو سرور منتقل میشه حد اقل یک هفته میمونه. در کنار اینا فایلهای حجیمی برای کاربران جهت دانلود آپلود میشه. فایلهایی که محصول خودمون هستند.
هر شخصی میتونه از فایلهایی که به اشتراک گذاشته میشه استفاده کنه (دانلود افلاین). البته فعلا عمومی هست و هر کی مشخصات رو داشته باشه میتونه فایلهارو دان کنه.
اگه واستون زحمتی نیست آدرس سایتهایی که مد نظر دارید رو به صورت پیام خصوصی واسم سند کنید و مشخصاتی که من نیاز دارم سرور اجاره شده داشته باشه.
و یه چیز دیگه... هزینه های سرور ماهانه پرداخت میشه یا به صورت هاست اشتراکی ها سالانه؟!