توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست چند دامنه برای چند سایت !
Homeandroid
August 14th, 2013, 00:24
سلام خدمت همه دوستان بنده نیاز به 3 تا دامین داشتم ممنون میشم چند دامین پیشنهاد بدین
موضوع سایت اول :
در راستای افزایش خدمات سایت فروش هاستینگمون تصمیم گرفتیم که یک اسم تجاری جدید پیدا کنیم فعالیت سایت در زمینه های فروش لایسنس آنتی ویروس های معروف جهان , فروش هاستینگ , فروش سرور کجازی و اختصاصی , فروش انواع لایسنس ویندوز ها , ثبت دامنه , فروش پنل پیامک میباشد .
موضوع سایت دوم :
به دنبال دامینی مناسب برای سایتی با موضوع گرافیک و قالب هستم که خدمات سایت شامل انواع قالب (wp/nuck/Html/ va ...) و انواع طرح های PSD ولایه باز میشه .
موضوع سایت سوم :
یک سایت هست که به تازکی میخوام تعصیص کنیم که شامل یه سایت آپلود سنتر هست مانند آپلود بوی و سایت های از این قبیل هستن که بیشتر سایت های فیلم از آنها استفاده میکنن + اگه کسی سرور مجازی با قیمت مناسب برای این کار داشت تو همین تاپیک پیشنهاد بده .
Saati
August 14th, 2013, 01:39
در رابطه با مورد اول میتونم دامنه SahraHost.com رو بهتون پیشنهاد بدم که هیچ استفاده ای ازش نشده و کاملا پتانسیل برند شدن رو داره . همچنین پسوند ای ار این دامنه هم موجوده . اگر علاقه مند بودید میتونم واگذار کنم به شما.
درمورد سایت دومتون هم دامنه ای با نام webstar.ir موجوده که فکر میکنم برای کار شما مناسب باشه . اینم اگر خواستید در خدمتم.
با احترام
Homeandroid
August 14th, 2013, 11:51
هم چنان منتظر پیشنهاد های دیگر هستیم...
fausjus
August 18th, 2013, 12:57
ثبت دامنه های ارزان
ثبت دامنه .com یک ساله بدون تمدید (http://chaleshgar.com/index.php?route=product/product&product_id=52)
pouyajabbarisani
September 14th, 2013, 22:08
داداش یه سایت دارم به اسم گراف ساز graphsaz.ir در حال حاظر خودم استفاده می کنم اما اگه بخواهی به 300 هزار تومن می دهم بهت. واقعا در برابر اسم ناچیزه ها...
به دامنه های زیر هم نگاهی بنداز
دامنه های زیر به قیمت پیشنهادی شما به صورت فوری به فروش می رسد:
در راستای افزایش خدمات سایت فروش هاستینگمون تصمیم گرفتیم که یک اسم تجاری جدید پیدا کنیم فعالیت سایت در زمینه های فروش لایسنس آنتی ویروس های معروف جهان , فروش هاستینگ , فروش سرور کجازی و اختصاصی , فروش انواع لایسنس ویندوز ها , ثبت دامنه , فروش پنل پیامک میباشد .