ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال هاست و کاهش ورودی گوگل با آلکسا

mehdi23622
August 13th, 2013, 22:00
با سلام
الان نزدیک ده روز که سایتم از یه سرور اشتراکی به یه سرور ابری با رم و سی پی یو انتقال دادم سرعت سایت خیلی خوبه شده اما از اون روز تا حالا هم ورودی از گوگل و هم رتبه الکسا در سراشیبی سقوط افتاده و نزدیک 70 درصد بازدید سایتم کم شده. نمیدونم مشکل از کجاست . طبق نظراتی که دوستان داده بودن گفته بودن بخاطر عید یا تغییر ای پی که بعد 48 ساعت درست میشه اما سایت من 10 روز میشه که منتقل شده و از همون روز بدتر شده. کل مدت زمان هم که سایت down بوده 12 ساعت بود.
سرور قبلی از میهد وب هاست گرفته بودم. و سرور جدید ابری از پارس پک گرفتم
در ضمن کنترل پنل اولی cpanel این جدیده دایرکت ادمین. گفتم شاید واسه یافتن جواب لازم باشه

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم از دوستان میخوام که راهنمایی کنند. 4 ماه که زحمت کشیدم همش ازبین رفت. خواستم بهتر بشه اما بر باد رفت.

ادرس سایت : مجله خبری و سرگرمی دریچه (http://www.deriche.ir)

mehrdd
August 13th, 2013, 22:50
تصویر نمیکنم به تعویض هاست مربوط باشه ..
ما سایت هایی داشتیم که به سرور جدید انتقال دادیم و alexa تکون نخورد..

ahmadlatifi
August 13th, 2013, 23:05
برو گوگل وبمستر سایتت رو ثبت کن روی جیمیلت و مشکلات رو بررسی کن

mehdi23622
August 14th, 2013, 00:05
گوگل وبمستر هیچ پیغام خطایی نداره. همه چی عادیه. خیلی توت جستجو کردم هر کسی یه چیزی میگه و اصلا معلوم نیست مشکل از کجاست خیلی ها مشکل من داشتن و جوابی نگرفتن

ahmadlatifi
August 14th, 2013, 00:10
پیوندهای یکتا تویه هاست قبلی و جدید به 1 صورت هستند ؟
احتمالا توسط الگوریتم پنگوئن پنالتی شده دامنه ات
قالب هاست قبلی و جدید یکی بودند ؟
احتمالا برچسب ها ثبت نشدند

ahmadlatifi
August 14th, 2013, 00:17
دوست عزیز مشکل شما به احتمال زیاد از افزونه ای هست که استفاده کردید چون :
تمامی برچسب های که تو گوگل از سایت شما ثبت شدند به این صورت دراومدند
مثال :
مجله خبری و سرگرمی دریچه >> اسلاید شو زیبا
مجله خبری و سرگرمی دریچه >>ترک خوردگی
مجله خبری و سرگرمی دریچه >> لبنیات چاق کننده است
کسی تو گوگل به این صورت که برچسب های شما ثبت شده سرچ نمیکنه باید اون مجله خبری و سرگرمی دریچه >> رو حذف کنی درست میشه
خودتم میتونی چک کنی
تو گوگل اینو سرچ کن
site:deriche.ir

E_R_B
August 14th, 2013, 00:28
منم وقتی انجمن خودم رو عوض کردم دچار این مشکل شدم و رتبه الکسا از 5000 به 10000 کاهش پیدا کرده
ولی فکر کنم الگوریتم رنک دهی الکسا عوض شده

mehdi23622
August 14th, 2013, 07:57
از همه دوستانی که تا الان نظر دادن و راهنمایی کردن متشکرم
یکی از دوستان در مورد برچسب ها گفته بود و اینکه کنار همه لینک ها عنوان سایت هستش. من از بخش تنظیمات سایت عکس گرفتم. قبلا در یه مقاله خونده بودم که گفتم واسه باید عنوان تعریف کرد منم عنوان همونجا گذاشتم. حالا نمیدونم مشکل از اینه یا چیز دیگه. هر چند این عنوان قبلا هم بود.
همچنین لیست افزونه های نصب شده رو م در زیر میذارم. تنها کاری که کردم هاست انتقال دادم و هیچ افزونه جدیدی یا تنظیمات دست نزدم.
14925

اینم لیست افزونه های نصب شده. البته دوستان حرفه ای هستن و نیازی به گفتنش نیست. سیستم مدیریت وردپرس اخرین نسخه هست و همچنین همه افزونه ها هم بروز هستند

Add Linked Images To Gallery
Captcha
فرم تماس نسخه 7
Google XML Sitemaps
Link Manager
List category posts
Related Posts via Categories
Wordpress Statistics
W3 Total Cache
WP Page Numbers
WP Show IDs

ahmadlatifi
August 14th, 2013, 12:50
افزونه all in one seo رو دانلود و نصب کنید و مثل عکس زیر تنظیمات رو قرار دهید
فقط توضیحات و کلمات کلیدی رو مبنا سایت خودتون بدید تگ ها و تیک هارو مانند عکس قرار دهید
149351493614937149381493914940

با توجه به تنظیمات بالا در قسمت نوشتن مطلب جدید در زیر 3 کادر جدید اضافه شده است که به نسبت مطالب باید مانند عکس پر شود

14941

mehdi23622
August 14th, 2013, 13:20
با تشکر از شما دوست عزیز (ahmadlatifi (http://www.webhostingtalk.ir/member/87979/))
از دیروز تا الا که این مشکل نطرح کردم شما به هر شکل ممکن که تونستین راهنمایی کردین. امیدوارم که بتونم جبران محبت شما رو کنم. این تنظیمات انجام میدم انشالله که جواب بده
بازم از بقیه دوستا و شما کمال تشکر را دارم

mehdi23622
August 14th, 2013, 13:38
افزونه رو نصب و تنظیمات هم انجام دادم اما وقتی روی یک پست کلیک میکنم عنوان مطلب بصورت %page-title% نشون میده
عکس هم گرفتم 14943

فقط اقای لطیفی یه سوال دیگه: من تمام تنظیمات افزونه رو مطابق
عکس ها انجام دادم. شما در یکی از پست ها گفته بودین که مجله خبری و سرگرمی دریچه رو بردارم. یعنی الان عنوان سایت از قسمت تنظیمات سایت حذف کنم یا خود این افزونه مشکلی که شما مطرح کردین رو برطرف میکنه؟

ahmadlatifi
August 14th, 2013, 14:00
درسته دیدم
منم همین اشتباه رو کرده بودم
فرمت عنوان برگه رو این بزارید
%page_title% | %blog_title%

و فرمت عنوان نوشته رو این

%post_title% | %blog_title%

شما اسم سایتتون رو بنویسید هم در افزونه سئو و هم در قالب چون تگ برچسب اگر %tag% باشد دیگه تو گوگل به درستی برچسب ثبت میشه