ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوپسند شدن بیخودی

ahmadlatifi
August 13th, 2013, 19:19
سلام
امروز سایت من سوپسند شد
هاست من نامحدود و بدون پهنای باند بود ( میدونم به اصطلاح است چون حقیقت نداره اینطوری هاستی )
فضای پر شده 70 مگابایت
پهنای مصرف شده 0
در تماس بودم باهاشون گفتند که سی پی یو بیش از اندازه مصرف شده به 1 کارشناس نشون بده
من نمیدونم سی پی یو مصرف شده چطوره اصلا
خواستم افراد با تجربه واسم نگاه کنند ببیند مشکل چیه دوباره سوپسند نشه

.K.H.A.
August 13th, 2013, 19:25
مصرف بالا باشه سوپسند ميشه اما مشكل رو بايد خودشون حل كنن ، منظورشون از اينكه به 1 کارشناس نشون بده اينه كه cms سايت رو چكــ كنه شايد ماژول يا افزونه ای مصرف بيشتر از حد داره ...
موفق باشيد.

delta
August 13th, 2013, 19:26
سایتت چیه؟وردپرس؟ ویبولتین؟ ممکنه پلاگینی چیزی نصب کرده باشید یا آن هاست که گرفتید برای مصارف پایین باشه و شما بخواهید کمی بیش از حد منابع تایین شده استفاده کنید ساپسنت کند؟

ahmadlatifi
August 13th, 2013, 20:06
مصرف بالا باشه سوپسند ميشه اما مشكل رو بايد خودشون حل كنن ، منظورشون از اينكه به 1 کارشناس نشون بده اينه كه cms سايت رو چكــ كنه شايد ماژول يا افزونه ای مصرف بيشتر از حد داره ...
موفق باشيد.
افزونه ای که احتمال میدم مصرف بالا برده باشه افزونه ای بود که به طور اتوماتیک تصاویر پست هارو روی هاست اپلود میکرد چون گفت از 3 روز پیش از حالت 50 درصد استفاده از سی پی یو به 90 درصد رسیدی
من به این افزونه هم به شدت احتیاج دارم نمیدونم چیکار کنم

ahmadlatifi
August 13th, 2013, 20:09
سایتت چیه؟وردپرس؟ ویبولتین؟ ممکنه پلاگینی چیزی نصب کرده باشید یا آن هاست که گرفتید برای مصارف پایین باشه و شما بخواهید کمی بیش از حد منابع تایین شده استفاده کنید ساپسنت کند؟

سایت پروتال تفریحی و سرگرمی بیا (http://www.biya2.ir)
از وردپرس استفاده میکنم
هاست برای سایت های پر بازدیده
پلاگین های کمی نصب کردم
1.افزونه نقشه سایت
2. افزونه امنیتی better wp
3.افزونه اتوماتیک اپلود تصاویر برروی هاست
و چند تا افزونه الکی دیگه که قبلا هم ازشون استفاده داشتم

ertebat7
August 13th, 2013, 21:44
سلام
احتمال 99درصد افزونه اتوماتیک اپلود تصاویر برروی هاست بوده
از مدیر سرور بخواهید سایت شما را مانیتور کنه و قسمتی که فشار میاره به سرور را بهتون معرفی کنه
فقط مدیر سرور میتونه در این زمینه کمک کنه

ahmadlatifi
August 13th, 2013, 22:01
سلام
احتمال 99درصد افزونه اتوماتیک اپلود تصاویر برروی هاست بوده
از مدیر سرور بخواهید سایت شما را مانیتور کنه و قسمتی که فشار میاره به سرور را بهتون معرفی کنه
فقط مدیر سرور میتونه در این زمینه کمک کنه

من با مدیر صحبت کردم خودش نمیدونست مشکل از چیه گفت از سی پی یو هستش
گفتم چیکار باید کنم گفت نمیدونم باید ببینی مشکل از کجاست به 1 کارشناس نشون بده
من 1 شهریور میخوام انتقال بدم سایت رو به هاست دیگری که بدون این چنین مشکلات باشه اتفاقا همین الان دارم پلن های میزبانی در امضای شما رو میبینم

ertebat7
August 13th, 2013, 22:16
من با مدیر صحبت کردم خودش نمیدونست مشکل از چیه گفت از سی پی یو هستش
گفتم چیکار باید کنم گفت نمیدونم باید ببینی مشکل از کجاست به 1 کارشناس نشون بده
من 1 شهریور میخوام انتقال بدم سایت رو به هاست دیگری که بدون این چنین مشکلات باشه اتفاقا همین الان دارم پلن های میزبانی در امضای شما رو میبینم

نمی دونم از کجا این هاست را تهیه کرده اید ولی خیلی خوب هست که شما اسم نیاوردید
همانطور که عرض کردم مدیر سرور میتونه با مانیتور کردن مشخص کنه مشکل از کجاست
زیرا دسترسی به ابزارهای مورد نظر را داره

ahmadlatifi
August 13th, 2013, 22:40
نمی دونم از کجا این هاست را تهیه کرده اید ولی خیلی خوب هست که شما اسم نیاوردید
همانطور که عرض کردم مدیر سرور میتونه با مانیتور کردن مشخص کنه مشکل از کجاست
زیرا دسترسی به ابزارهای مورد نظر را داره

انچنان فرقی به حالم نداره دیگه چون با یک پشتیبان دیگری ارتباط برقرار کردم انشالله چند روز دیگه خرید میکنم و هاست رو تغییر میدم