توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی رایگان وجود داره؟
maadsoft
August 13th, 2013, 15:15
سلام
خواستم ببینم سرورمجازی رایگان وجود داره؟
چون سایتت های با عنوان free vps وجود دارن
خواستم ببینم واقعی هست؟ برای یادگیری میخام ازش استفاده کنم
maadsoft
August 13th, 2013, 16:51
کسی نبود کمک کنه؟
سایت معتبری رو میشناسید؟
sarwhost
August 13th, 2013, 17:03
پارسپک 24 ساعت تست میده
سایتهای خارجی هم سایتشونو دیدم اما فکرنکنم
با این وجود الان خیلی ارزون مثلا رم 512 یک ماهه میتونید بگیرید وروش تست هاتونو انجام بدین
mehrdd
August 13th, 2013, 17:09
حتی اگر سایت خارجی باشه که این سرویس رو ارایه کنه هرگز باهاشون کار نکنید
به vps های ارزان قیمت نمیشه اصلا اعتماد کرد، چه برسه به رایگانش !
از یک جای معتبر تهیه کنید.
maadsoft
August 13th, 2013, 17:16
گفتم که کار مهمی باهاش نمیکنم
میخام کار با سرور رو یاد بگیرم
اگه رایگان میشناسید دریغ نکنید
ezat1
August 13th, 2013, 17:22
بله هست
مثل هتل مجانی و بلیط هوا ÷یمای مسافت طولانی مجانی و غیره
redbull
August 13th, 2013, 17:23
vps مجانی نمیخواهد سیستم عاملی که میخواهید رو روی سیستم خودتون نصب کنید کار باهاش رو یاد بگیرید :d
توی انجمن هم تمامی آموزش ها وجود داره
maadsoft
August 13th, 2013, 17:25
بله هست
مثل هتل مجانی و بلیط هوا ÷یمای مسافت طولانی مجانی و غیره
آقا عزت داشتیم؟
-------
windowsazure هست ، ولی فک کنم با ما ایرانیا قهره ؛ نه؟
solitude
August 13th, 2013, 17:25
پارسپک 24 ساعت تست میده
سایتهای خارجی هم سایتشونو دیدم اما فکرنکنم
با این وجود الان خیلی ارزون مثلا رم 512 یک ماهه میتونید بگیرید وروش تست هاتونو انجام بدین
پارس پک رو هر چی سعی کردم همون 24 ساعت رو هم نداد! یعنی اس ام اس نیومد.
هاست مجانی اش رو امتحان کردم افتضاح بود. نمیدونم پولی اش هم همینجوری هست یا نه!!!!!!!
سایت اش خیلی تر و تمیزه. ولی اون 100 مگ مجانی اش تقریباً غیر قابل استفاده است! مگر اینکه صفحه استاتیک باشه. کدهای پی اچ پی منو که جاهای دیگه زود اجرا میشه رو کلی طول داد! بعضی هاش رو هم اینقدر طول داد دیگه بستم پنجره رو!
Web4
August 13th, 2013, 18:18
دور مجانی رو برای کار جدی خط بکشید !!
VPS.me رایگان میده128 ولی به ای پی ایران خیر حتی اگر ای پی تغیر دهید باید شماره تلفن بدید تا کد فعال سازی براتون بیاد :d
موفق باشید
maadsoft
August 13th, 2013, 20:42
قـــشـــنــــــــــــــــ ـگ منو نامید کردین
ezat1
August 13th, 2013, 20:47
آقا عزت داشتیم؟
-------
windowsazure هست ، ولی فک کنم با ما ایرانیا قهره ؛ نه؟
من معذرت میخوام فقط مزاح کردم و کاملا عذر میخوام من هم شنیدم این تیکه مربوط به شما نبود به اونایی بود که میگن ارائه میدن .
در واقع مردم پول میدن بازم تخلف میکنن چه برسه مجانی باشه ببین اونایی که میخوان هک کنن ددی داس کنن و غیره طرف رو بیچاره میکنن .
InterServer.ir
August 13th, 2013, 21:04
مجانی فقط به یک صورت امکان پذیره که یکی از دوستانت سرور فروش باشه و بهت اعتماد داشته باشه!
مجانی کلی دردسر داره و ممکنه کلی پورت رو بسته باشند و هنگ باشه و خیلی چیزای دیگه ارزش وقت گذاشتن نداره رو سیستم خودت نصب کن بهترین گزینه هست وقتی هزینه نمی تونی کنی!
maadsoft
August 13th, 2013, 23:52
مجانی فقط به یک صورت امکان پذیره که یکی از دوستانت سرور فروش باشه و بهت اعتماد داشته باشه!
مجانی کلی دردسر داره و ممکنه کلی پورت رو بسته باشند و هنگ باشه و خیلی چیزای دیگه ارزش وقت گذاشتن نداره رو سیستم خودت نصب کن بهترین گزینه هست وقتی هزینه نمی تونی کنی!
خب ما که نداریم!
کی حاضره یه همچین همتی بکنه؟
باور کنید قصد خرابکاری و یا ... ندارم
InterServer.ir
August 14th, 2013, 00:21
خب ما که نداریم!
کی حاضره یه همچین همتی بکنه؟
باور کنید قصد خرابکاری و یا ... ندارم
خب جواب کاملا روشنه کسی حاضر نمیشه ! چون به خطرش نمی ارزه من اگه شناخت داشتم در اختیارتون می گذاشتم ولی اینجا اینترنته حتی نمیشه مرد یا زن بودن کسی رو تشخیص داد تا برسه به تشخیص خیر یا شر بودن نیت شما!
البته امیدوارم ناراحت نشید!
maadsoft
August 14th, 2013, 00:25
خب جواب کاملا روشنه کسی حاضر نمیشه ! چون به خطرش نمی ارزه من اگه شناخت داشتم در اختیارتون می گذاشتم ولی اینجا اینترنته حتی نمیشه مرد یا زن بودن کسی رو تشخیص داد تا برسه به تشخیص خیر یا شر بودن نیت شما!
خب حق دارین !
ممنون از راهنماییهاتون
solitude
August 14th, 2013, 02:57
پارس پک رو هر چی سعی کردم همون 24 ساعت رو هم نداد! یعنی اس ام اس نیومد.
هاست مجانی اش رو امتحان کردم افتضاح بود. نمیدونم پولی اش هم همینجوری هست یا نه!!!!!!!
سایت اش خیلی تر و تمیزه. ولی اون 100 مگ مجانی اش تقریباً غیر قابل استفاده است! مگر اینکه صفحه استاتیک باشه. کدهای پی اچ پی منو که جاهای دیگه زود اجرا میشه رو کلی طول داد! بعضی هاش رو هم اینقدر طول داد دیگه بستم پنجره رو!
اس ام اس اش بالاخره اومد
ولی موقع ساخت ابر سرور ارور داد!
هاست رایگانش اونقدر هم که گفتم بد نیست، حرفم رو پس میگیرم. یه فایل رو آپلود نکرده بودم و برای همین مشکل داشت.
ولی سرور رایگانش واقعاً برام کار نکرد.
حالا شاید مال من ارور داد و برای بقیه کار کنه
maadsoft
August 14th, 2013, 20:30
کسی تا حالا از سرور رایگان پارس پک استفاده کرده؟
من که نتونستم
hrv
August 14th, 2013, 20:50
سلام دوست عزیز
روز بخیر vps.me در صورت خارج ایران بودن با تایید پیامکی میده!
و سایت دیگری هم با جذب زیر مجموعه هم بهتون vps مجانی میده (http://goo.gl/103W4R) راستی فقط ipتونو حتما عوض کنید والا نمیده!!!!!
iranaca
August 17th, 2013, 11:24
دوست عزیز... سرور رایگان نهایتن یک روزه موجوده شما اگر میخواین کار با سرور رو یاد بگیرین... میتونین با IIS & DNS Manager ویندوز خودتون کار کنین و اگه IP اختصاصی داشته باشین روش سات هم بالا بیارین...
safeith
August 17th, 2013, 13:40
با سلام
از این سایت درخواست بدید براتون وی پی اس رایگان با رم ۱۲۸ می دن
Sign-Up for Free Web Hosting! (http://members.host1free.com/vps?ac=h1f_register_vps)