ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکاناتی که برای ریسلر هاست whm در نظر گرفته میشود شامل چه مواردی هست؟

al_bozorgi
August 13th, 2013, 13:27
با درود

من تعدادی هاست دارم که به تازگی یک ریسلر هاست لینوکس (whm) از بهسازان هاست گرفته ام.

در منوی ریسلر گزینه ای به ایم backup وجود ندارد با بخش پشتیبانی بهسازان صحبت کردم گفتن که این منو برای ریسلر نیست و باید برای Restore هر هاست مبلغ 5000 تومان بپردازید یعنی علاوه بر هزینه شارژ ریسلر به ازای هر اکانت که Restore کنم باید 5000 تومان بپردازم .

خواستم بدونم این قانون شامل همه سرویس دهندگانه ؟ یا قانون بهسازان هست؟

اگه اینطور باشه خوب سرور مجازی بگیرم باصرفه تر در میاد ، درسته؟

اصولا سرویس دهندگان چه امکاناتی باید در اختیار مشتری هایشان بذارن ؟؟

با تشکر

Taryan4
August 13th, 2013, 13:56
با درود

من تعدادی هاست دارم که به تازگی یک ریسلر هاست لینوکس (whm) از بهسازان هاست گرفته ام.

در منوی ریسلر گزینه ای به ایم backup وجود ندارد با بخش پشتیبانی بهسازان صحبت کردم گفتن که این منو برای ریسلر نیست و باید برای Restore هر هاست مبلغ 5000 تومان بپردازید یعنی علاوه بر هزینه شارژ ریسلر به ازای هر اکانت که Restore کنم باید 5000 تومان بپردازم .

اگه اینطور باشه خوب سرور مجازی بگیرم باصرفه تر در میاد ، درسته؟

اصولا سرویس دهندگان چه امکاناتی باید در اختیار مشتری هایشان بذارن ؟؟

با تشکر

اکثر سرویس دهندگان برای نمایندگان خود دسترسی بک اپ می بندن.
اما برای دریافت هزینه قانون هر هاستینگ جداست و بعضی ها هزینه دریافت می کنن و بعضی بدون هزینه این کار انجام می دن.

Tak-Reseller
August 14th, 2013, 20:09
اکثر سرویس دهندگان ریستور رایگان انجام میدن.
بنده که اولین باره میبینم برای ریستور هزینه میگیرن!

shetab
August 14th, 2013, 21:18
با سلام.

بله معمولا این آیتم رو از لیست آیتم های قابل دسترس (acl) ریسلرها می حذف می کنند.

معمولا برای ریستور هزینه دریافت میشه ولی بعضی از سرویس دهندگان برای هر سایت ماهی یک بار رایگان ریستور می کنند.

قانون هر هاست فرق می کنه.