mohammad8711
August 12th, 2013, 17:14
سلام
10 روز پیش یک عدد سرور SP BestOf سفارش دادم که هنوز تحویل داده نشده و مجبور شدم سرور فعلی رو تمدید کنم، به همین خاطر قصد فروش این سرور رو دارم
این سرور برای کسانی که قصد دارند سرور جدید تهیه کنند بسیار مناسب هست چون 10 روز پیش سفارش داده شده و احتمالا طی 3-4 روز آینده تحویل داده خواهد شد
سرور در پنل onlineservers.ir هست ، قیمت خود سرور 60 یورو + 2 آی پی اضافی(من سرور رو 250 هزار تومن می فروشم و از ماه بعد با قیمت اصلی باید تمدید کنید) ، سیستم عامل esxi نصب میشه و امکان تغییر سیستم عامل هم وجود داره ، همچنین امکان اضافه کردن 33 آی پی دیگر به سرور هم وجود دارد
سرور دارای رید کنترلر پر قدرت LSI MegaRAID 9271 6Gbps هست (Cache 1 GB DDR3) که از تکنولوژی CacheVault استفاده می کنه
Processeur
Intel Xeon W3520
Intel Smart Cache : 8Mo
Cores
4
Threads
8
Fréquence
2.66GHz
Turbo Boost
3.4GHz
Virtualisation
http://www.ovh.com/fr/themes/default/images/product/yes.gif
Mémoire vive
32 Go DDR3
Disque dur
2x 2To SATA3
RAID
LSI MegaRAID 9271 6Gbps
Cache 1 Go DDR3
RAID Hard 0/1
CacheVault
NIC
GigaEthernet
قیمت فروش سرور 250 هزار تومان (30 روز کامل)
10 روز پیش یک عدد سرور SP BestOf سفارش دادم که هنوز تحویل داده نشده و مجبور شدم سرور فعلی رو تمدید کنم، به همین خاطر قصد فروش این سرور رو دارم
این سرور برای کسانی که قصد دارند سرور جدید تهیه کنند بسیار مناسب هست چون 10 روز پیش سفارش داده شده و احتمالا طی 3-4 روز آینده تحویل داده خواهد شد
سرور در پنل onlineservers.ir هست ، قیمت خود سرور 60 یورو + 2 آی پی اضافی(من سرور رو 250 هزار تومن می فروشم و از ماه بعد با قیمت اصلی باید تمدید کنید) ، سیستم عامل esxi نصب میشه و امکان تغییر سیستم عامل هم وجود داره ، همچنین امکان اضافه کردن 33 آی پی دیگر به سرور هم وجود دارد
سرور دارای رید کنترلر پر قدرت LSI MegaRAID 9271 6Gbps هست (Cache 1 GB DDR3) که از تکنولوژی CacheVault استفاده می کنه
Processeur
Intel Xeon W3520
Intel Smart Cache : 8Mo
Cores
4
Threads
8
Fréquence
2.66GHz
Turbo Boost
3.4GHz
Virtualisation
http://www.ovh.com/fr/themes/default/images/product/yes.gif
Mémoire vive
32 Go DDR3
Disque dur
2x 2To SATA3
RAID
LSI MegaRAID 9271 6Gbps
Cache 1 Go DDR3
RAID Hard 0/1
CacheVault
NIC
GigaEthernet
قیمت فروش سرور 250 هزار تومان (30 روز کامل)