ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد درگاه پارسیان

sardarn
August 12th, 2013, 16:25
سلام
من می خواستم برم درگاه پارسیان بگیرم.چند سوال داشتم.
1- بانک پارسیان مثل بانک ملت به آی پی حساس هست یا روی چند سرور هم زمان می شه استفاده کرد؟
2- سیستم تسویه روی سیستم شاپرک هست یا نه هر روز یک بار تسویه حساب می کنند؟زمان توسه حساب رو هم بفرمایید.
3- قبلا 1 میلیون تومان سفته لازم داشت.کسی جدیدا درگاه گرفته بدونه سفته لازم هست یا نه؟
4- من سایتم درگاه نماد اعتماد داره اما جواز کسب ندارم.گیر نمی دن؟

با تشکر

-------------------
جدید:

سلام
من مدارک پست کردم رهگیری هم انجام دادم پنج شنبه به دست شون رسیده بوده.هنوز مشخصات نفرستادند.تا کی پیگیری می کنند؟

soheilsystem92
August 12th, 2013, 18:37
سلام
1 بله بانک پارسیان هم به ای پی حساس هست (برای سرور های داخلی و خارجی هم ادرس های متفاوتی داره)
2 فکر کنم حدود یک ماه پیش ایمیل زدن در این مورد و گفتن که تمامی تراکنش ها توسط سیستم شاپرک انجام میشه
3 خیر سفته نیاز ندارند
4 جواز کسب هم همون نماد قبوله
فقط باید سند ملک تجاری ارائه کنید

kargaranmashgholekarand
August 14th, 2013, 07:18
از چه سایتی باید اقدام بشه برای درگاه ؟ ( شون از کارمندان بانک پرسیدم تو صورتشون علامت تعجب رو میشد دید )

سند تجاری اگر بنام خودمان نباشد ؟

بدون نماد اعتماد نمیشه ؟ چون نماد اعتماد دیگه به vps فروش ها ارائه نمیشه .
من خودم اقدام کردم به سند خونه هم گیر دادن چون قول نامه ای بود دیگه پیگیرش نشدم (نماد اعتماد منظورم بود)

redpayam
August 14th, 2013, 07:57
سلام
من می خواستم برم درگاه پارسیان بگیرم.چند سوال داشتم.
1- بانک پارسیان مثل بانک ملت به آی پی حساس هست یا روی چند سرور هم زمان می شه استفاده کرد؟
2- سیستم تسویه روی سیستم شاپرک هست یا نه هر روز یک بار تسویه حساب می کنند؟زمان توسه حساب رو هم بفرمایید.
3- قبلا 1 میلیون تومان سفته لازم داشت.کسی جدیدا درگاه گرفته بدونه سفته لازم هست یا نه؟
4- من سایتم درگاه نماد اعتماد داره اما جواز کسب ندارم.گیر نمی دن؟

با تشکر

داداش به نظرت درگاه ملت رو آسونتر نمیشه گرفت؟من با پارسیان کار نکردم !
رفتم دنبال کارای ملت که 2 تا چک برگشتی داشتیم گفتن باید رفع سو کنید که دیگه تقریبا بیخیال درگاه شدم !
آیا برای درگاه ملت آی پی هاست باید اختصاصی باشه؟
با تشکر از استارتر عزیز

sardarn
August 14th, 2013, 09:27
داداش به نظرت درگاه ملت رو آسونتر نمیشه گرفت؟من با پارسیان کار نکردم !
رفتم دنبال کارای ملت که 2 تا چک برگشتی داشتیم گفتن باید رفع سو کنید که دیگه تقریبا بیخیال درگاه شدم !
آیا برای درگاه ملت آی پی هاست باید اختصاصی باشه؟
با تشکر از استارتر عزیز

سلام
من درگاه ملت و پاسارگاد دارم.اما پارسیان هم لازم شده.من دیروز مدارک پست کردم.ببینم نتیجه چی می شه.

sardarn
August 14th, 2013, 09:28
از چه سایتی باید اقدام بشه برای درگاه ؟ ( شون از کارمندان بانک پرسیدم تو صورتشون علامت تعجب رو میشد دید )

سند تجاری اگر بنام خودمان نباشد ؟

بدون نماد اعتماد نمیشه ؟ چون نماد اعتماد دیگه به vps فروش ها ارائه نمیشه .
من خودم اقدام کردم به سند خونه هم گیر دادن چون قول نامه ای بود دیگه پیگیرش نشدم (نماد اعتماد منظورم بود)

برید بنگاه یک سند سوری اجاره به نام خودتون تهیه کنید که مثلا باباتون اون خونه رو به شما اجاره داد.چون اجاره نامه هم قبول می کنند

kargaranmashgholekarand
August 14th, 2013, 14:02
برید بنگاه یک سند سوری اجاره به نام خودتون تهیه کنید که مثلا باباتون اون خونه رو به شما اجاره داد.چون اجاره نامه هم قبول می کنند

یعنی بابامون باید خونه رو حتما باید اجاره بده به ما ؟ مثلا کس دیگه اجاره بده به ما نمیشه ؟

sardarn
August 14th, 2013, 14:10
یعنی بابامون باید خونه رو حتما باید اجاره بده به ما ؟ مثلا کس دیگه اجاره بده به ما نمیشه ؟

سلام
مثال بود.هر کی می تونه به شما اجاره داده باشه.فقط یا باید به شما اجاره داده باشه یا به پدرتون.

kargaranmashgholekarand
August 14th, 2013, 14:23
سلام
مثال بود.هر کی می تونه به شما اجاره داده باشه.فقط یا باید به شما اجاره داده باشه یا به پدرتون.

تشکر از راهنمایی ، اجاره نامه تو بگاه های فروش املاک بسته میشه آیا نیاز به ثبت هم دارد ؟ (ثبت اسناد)

sardarn
August 14th, 2013, 14:25
تشکر از راهنمایی ، اجاره نامه تو بگاه های فروش املاک بسته میشه آیا نیاز به ثبت هم دارد ؟ (ثبت اسناد)

نه فقط برید بنگاه.اونا اسکن نیاز دارن که از آدرس مطمئن بشن

kargaranmashgholekarand
August 14th, 2013, 14:29
برای درگاه بانک پارسیان از چه سایتی باید اقدام کرد ؟

نحوه تسویه حساب چطوریه ؟ آیا درگاه سودی هم میگیره ؟

sardarn
August 14th, 2013, 14:36
برای درگاه بانک پارسیان از چه سایتی باید اقدام کرد ؟

نحوه تسویه حساب چطوریه ؟ آیا درگاه سودی هم میگیره ؟

از این لینک درخواست بدید:
درخواست استفاده از سيستم پرداخت اينترنتي (http://pec.ir/Forms/EShops/EPaymentRequestPage.aspx)
ظاهرا با سیتم شاپرک تسویه حساب می کنند و هر چند ساعت یک بار تسویه حساب می کنند.کارمزد هم ندارند

sardarn
August 18th, 2013, 11:32
سلام
من مدارک پست کردم رهگیری هم انجام دادم پنج شنبه به دست شون رسیده بوده.هنوز مشخصات نفرستادند.تا کی پیگیری می کنند؟