PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال یک هاست موجود به یک اکانت در whmcs

ebrahimt
August 12th, 2013, 01:24
سلام
یک هاست و دامنه الان روی سرور وجود داره میخوام انتقالشون بدم به حساب کاربری یک نفر در whmcs برای این کار چکارباید بکنم
اصلا این امکان وجود داره یا نه؟
با تشکر

esh
August 12th, 2013, 10:49
باید از قسمت مدیریت آنها را اضافه کنید و اطلاعات را کامل وارد کنید.

cpanelfa.ir
August 12th, 2013, 11:53
با سلام
به این صورت عمل کنید:

به پروفایل مشتری اول رفته
خدمات/محصولات
بر روی گزینه
Move Product/Service to Another Client
کلیک کنید
حالا کد مشتری دوم را بدهید
انتقال داده می شود

MR-Vazin
August 12th, 2013, 12:44
فکر میکنم از این مسیر مشکلتون حل بشه...

/admin/whmimport.php

ebrahimt
August 12th, 2013, 14:15
سلام
با تشکر از پاسخ دوستان اما..........

یا من سوالم رو بد مطرح کردم یا شما بد جواب دادین
من الان یه پنل نمایندگی دایرکت ادمین دارم که مثلا روش 20 تا سایت میزبانی میشه حالا امروز اومدم تصمیم گرفتم این تعداد رو از طریق whmcs مدیریت کنم وقتی که whmcs رو نصب و پیکربندی میکنم هیچ مشتری توش ثبت نیست.
میخوام برای صاحبان سایت های قبلی حساب کاربری توی whmcs ایجاد کنم و به صورت دستی پکیج هاستی که الان روی سرور هست رو به این حساب کاربری در whmcs وصل کنم تا بتونم از این به بعد از طریق سیستم حساب ها و پشتیبانی و پرداخت و ... رو مدیریت کنم.

جواب های دوستان مربوط به مواردی هست که بخوام یک سرویس رو از حساب یک مشتری به حساب یکی دیگه منتقل کنم که این مورد رو نمیخوام
ممنون

MR-Vazin
August 12th, 2013, 21:29
سلام
با تشکر از پاسخ دوستان اما..........

یا من سوالم رو بد مطرح کردم یا شما بد جواب دادین
من الان یه پنل نمایندگی دایرکت ادمین دارم که مثلا روش 20 تا سایت میزبانی میشه حالا امروز اومدم تصمیم گرفتم این تعداد رو از طریق whmcs مدیریت کنم وقتی که whmcs رو نصب و پیکربندی میکنم هیچ مشتری توش ثبت نیست.
میخوام برای صاحبان سایت های قبلی حساب کاربری توی whmcs ایجاد کنم و به صورت دستی پکیج هاستی که الان روی سرور هست رو به این حساب کاربری در whmcs وصل کنم تا بتونم از این به بعد از طریق سیستم حساب ها و پشتیبانی و پرداخت و ... رو مدیریت کنم.

جواب های دوستان مربوط به مواردی هست که بخوام یک سرویس رو از حساب یک مشتری به حساب یکی دیگه منتقل کنم که این مورد رو نمیخوام
ممنون

دوست عزیز منظور شما رو متوجه شدم و مسیر رو قرار دادم اما شما عرض نکرده بودید دایرکت ادمین.. و صرفاً برای سی پنل به صورت پیشفرض این امکان وجود دارد...

باید دستی انجام دهید...

ebrahimt
August 12th, 2013, 21:38
منظورتون از دستی رو متوجه نمیشم؟ توضیح بیشتر و دقیق تر لطفا من صفر کیلومترم یه دفعه سالتهای مردم رو نیست و نابود نکنم!
ببینید من الان یه دامنه (test.com) روی سرور دارم با یک هاست 100 مگابایتی که یوزر و پس ورود به دایرکت ادمین خودش رو داره
حالا صاحب هاست و سایت رو به عنوان مشتری اضافه میکنم
بعد میخوام بهش یه سفارش اختصاص بدم وقتی که هاست رو میزنم مشکلی نیست اما وقتی دامنه رو براش اضافه میکنم میگه این دامنه از قبل وجود دارد
حالا من چطور باید این مشتری رو به اون هاست مورد نظر متصل کنم؟!!!!!
با تشکر

MR-Vazin
August 12th, 2013, 21:42
منظورتون از دستی رو متوجه نمیشم؟ توضیح بیشتر و دقیق تر لطفا من صفر کیلومترم یه دفعه سالتهای مردم رو نیست و نابود نکنم!
ببینید من الان یه دامنه (test.com) روی سرور دارم با یک هاست 100 مگابایتی که یوزر و پس ورود به دایرکت ادمین خودش رو داره
حالا صاحب هاست و سایت رو به عنوان مشتری اضافه میکنم
بعد میخوام بهش یه سفارش اختصاص بدم وقتی که هاست رو میزنم مشکلی نیست اما وقتی دامنه رو براش اضافه میکنم میگه این دامنه از قبل وجود دارد
حالا من چطور باید این مشتری رو به اون هاست مورد نظر متصل کنم؟!!!!!
با تشکر

از پنل ادمین این خطا رو نشون میده یا مشتری؟

شما از پنل ادمین وارد کنید....

ebrahimt
August 12th, 2013, 21:47
پنل ادمین

ebrahimt
August 12th, 2013, 22:25
دوستان لطفا راهنمایی کنید

MR-Vazin
August 12th, 2013, 22:33
دوست عزیز به این دلیل هست که شما سرور رو اد کردید
ابتدا با دامین دیگری وارد کنید سپس اقدام به ویرایش نمایید.

ebrahimt
August 12th, 2013, 22:45
ممنون تست میکنم اگه به مشکل برخوردم باز مزاحم میشم