PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا حین ایمپورت دیتابیس

succes
August 9th, 2013, 20:52
من از چند راه برای ایمپورت دیتا بیس 200 مگابایتی استفاده کردم و آخرش هم از طریق ssh ایمپورت کردم ولی همشون خطای زیر رو دادن :

ERROR 1062 (23000) at line 2235: Duplicate entry '2447-' for key 'PRIMARY'

مشکل از چیه ؟؟ چیکار کنیم برای ایمپورت ؟؟

3245
August 9th, 2013, 20:54
این دیتابیس رو چطور export‌کردید؟
پسورد دیتابیس زیپ هست یا Sql?

مثل اینکه دیتابیس مشکل داره در خط line 2235

succes
August 9th, 2013, 20:57
این دیتابیس رو چطور export‌کردید؟
پسورد دیتابیس زیپ هست یا Sql?

مثل اینکه دیتابیس مشکل داره در خط line 2235

یه فول بک آپ از سایت گرفتیم که موقع ریستور خطای ریستور دیتابیس میده ...

من از قسمت mysql manager رفتم و tar.gz دیتابیس رو دانلود کردم و اونم هنگام ریستور در phpmyadmin همین خطارو میده

رفتم بک آپ رو اکستراکت کردم و از محتویاتش sql رو پیدا کردم و با دستور ssh ایمپورت کردم باز همون خطارو میده ...

دیگه نمی دونم چیکار کنم

compiler
August 9th, 2013, 22:47
یک primary key فقط میتونه یک مقدار یکتا بپذیره و هیچ مقدار تکراری رو قبول نمیکنه . اصلا اجازه ذخیره شدن نمیده . دیتابیس شما به هر شکلی این اتفاق براش افتاده .

معمولا دوستانی که ۲ دیتایس رو به صورت دستی merge میکنند یا مثلا دیتابیس ویبولتین رو با impex یکی میکنند با این مشکلات مواجه میشن . اگر میتونید رو یه وی پی اس ویندوزی قوی دانلود کنید و با notepad ++ و engocding utf8 فایل رو ویرایش کنید و مقدار تکراری رو از خطی که تو خطا اومده حذف کنید . قبل از این کار از فایل اصلی بکاپ بگیرید

succes
August 9th, 2013, 22:49
یک primary key فقط میتونه یک مقدار یکتا بپذیره و هیچ مقدار تکراری رو قبول نمیکنه . اصلا اجازه ذخیره شدن نمیده . دیتابیس شما به هر شکلی این اتفاق براش افتاده .

معمولا دوستانی که ۲ دیتایس رو به صورت دستی merge میکنند یا مثلا دیتابیس ویبولتین رو با impex یکی میکنند با این مشکلات مواجه میشن . اگر میتونید رو یه وی پی اس ویندوزی قوی دانلود کنید و با notepad ++ و engocding utf8 فایل رو ویرایش کنید و مقدار تکراری رو از خطی که تو خطا اومده حذف کنید . قبل از این کار از فایل اصلی بکاپ بگیرید

شما می تونید این کار رو انجام بدین فایل دیتابیس رو بدم ؟