من یه سرور از داخل ایران (پارس پک ) گرفتم و یه بک آپ 10 گیگ تو سرور کانادا دارم که می خوام به این انتقال بدم ... لینک دانلود رو با wget روی سرور دانلود کردم ولی با سرعت 50 KB/s دانلود میشد ... به پارس پک تیکت دادم که چرا سرعت دانلود اینجوریه گفتن مشکل از سرور مبدا هست ...
منم یه سرور دیگه از امریکا خریدم و فایل رو بهش انتقال دادم (با سرعت 7 مگ بر ثانیه !!!!) و با نصب iis لینک دانلود واسش ردیف کردم و باز می خوام روی سرور ایران دانلودش کنم سرعت 20 یا 30 کیلو میده ... این دردش چیه ؟؟ چاره مون برای انتقال اون فایل به سرور ایران چاره مون چیه؟؟
خواهشا راهنمایی کنید ...
loginvps.com
August 8th, 2013, 14:20
سرعت سرور ایران شما نسبت به لوکیشن های آمریکا خوب نیست.
از اروپا مثل آلمان و هلند هم یک تست بگیرید اما اگر باز هم مشکل پابرجا بود مشکل از پورت سرور ایران هست .
mahosseini
August 8th, 2013, 14:32
من یه سرور از داخل ایران (پارس پک ) گرفتم و یه بک آپ 10 گیگ تو سرور کانادا دارم که می خوام به این انتقال بدم ... لینک دانلود رو با wget روی سرور دانلود کردم ولی با سرعت 50 KB/s دانلود میشد ... به پارس پک تیکت دادم که چرا سرعت دانلود اینجوریه گفتن مشکل از سرور مبدا هست ...
منم یه سرور دیگه از امریکا خریدم و فایل رو بهش انتقال دادم (با سرعت 7 مگ بر ثانیه !!!!) و با نصب iis لینک دانلود واسش ردیف کردم و باز می خوام روی سرور ایران دانلودش کنم سرعت 20 یا 30 کیلو میده ... این دردش چیه ؟؟ چاره مون برای انتقال اون فایل به سرور ایران چاره مون چیه؟؟
خواهشا راهنمایی کنید ...
فاصله بسیار زیاد دلیل افت سرعت هستش .
یک راه حل این هست که از یک سرور سومی استفاده کنید ، برای مثل سرورهای آلمان پینگ و قاعدتا سرعت مناسبتری به ایران خواهند داشت
شما می تونید از همکاران یه فایل تست برای دانلود بگیرید و ببنید از کدام لوکیشن سرعت دانلود بهتری خواهید داشت .
succes
August 8th, 2013, 14:34
من یه فایل تست از همون سرور امریکا به سرور آلمانم دانلود کردم که سرعت مطلوبی داد :
28% [==========> ] 10,911,744 605K/s eta 48s
compiler
August 8th, 2013, 14:39
خواهشا راهنمایی کنید ...
سلام
wget با یک کانکشن فایل رو میگیره...
یک سرور مجازی ویندوز از همین پارس پک بخرید . با IDM بکاپ رو دانلود کنید و از اونجا با ftp و حد اکثر سرعت ممکن روی لینوکس جدید آپلود کنید . ریسک اینکه از اروپا بگیرید و باز همین مشکل وجود داشته باشه هم از بین میره
succes
August 8th, 2013, 14:43
فاصله بسیار زیاد دلیل افت سرعت هستش .
یک راه حل این هست که از یک سرور سومی استفاده کنید ، برای مثل سرورهای آلمان پینگ و قاعدتا سرعت مناسبتری به ایران خواهند داشت
شما می تونید از همکاران یه فایل تست برای دانلود بگیرید و ببنید از کدام لوکیشن سرعت دانلود بهتری خواهید داشت .
به نظرتون خوبه از امریکا به آلمان انتقال بدم و از آلمان به ایران ؟؟
succes
August 8th, 2013, 16:26
سلام
wget با یک کانکشن فایل رو میگیره...
یک سرور مجازی ویندوز از همین پارس پک بخرید . با IDM بکاپ رو دانلود کنید و از اونجا با ftp و حد اکثر سرعت ممکن روی لینوکس جدید آپلود کنید . ریسک اینکه از اروپا بگیرید و باز همین مشکل وجود داشته باشه هم از بین میره
بله اینم راه خوبیه ... ممنون از راهنماییهای همتون ...
RoobinaServer
August 8th, 2013, 16:55
یک لینک دانلود قرار بدید از جایی که فایلهاتون هست تست کنیم.
مطمئن هستید خود سرویستون پورتش محدود نیست دیگه ؟
یا حق
succes
August 8th, 2013, 19:40
یک لینک دانلود قرار بدید از جایی که فایلهاتون هست تست کنیم.
مطمئن هستید خود سرویستون پورتش محدود نیست دیگه ؟
یا حق
در یاهو انجام شد ... با تشکر از راهنماییتون
taghi.karimi
August 9th, 2013, 09:34
مطمئنا آپ لینک از سمت پارس پک هم به طور کامل در اختیار قرار نمیگیرد.