توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی با ovh
future
August 8th, 2013, 11:17
سلام دوستان من یک مشکلی دارم .. الان من توی او وی اچ فرانسه عضو شدم و 6 روزه تیکت زدم اما هیچکس جواب نداده هنوز یک سفارش هم دادیم که کنسل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!
یک اکانت دیگه ساختیم 24 ساعته تیکت زدیم اما با زهم کسی جواب نمیده عین شهر مرده ها هست !!!!!!!!!!!!!!! دوستان خبریه؟
Mihan-VPS
August 8th, 2013, 11:26
سلام
این چند وقته ظاهرا سرشون بیش از اندازه شلوغ هست و پشتیبانیشون از قبل هم بدتر شده! :)
ولی سفارش شما را خودشون کنسل و هزینه ایی هم برگشت نزدند ؟!
future
August 8th, 2013, 11:36
والا من سرور 2 گیگ کیم سوفی خریده بودم و پرداخت هم شده بود .. بعد از 4 روز توی پی پال دیدم پیمنتش کنسل شده !!!!!!
الان هم می خوام یک minisp بگیریم (سرور ) توی پرداخت با پی پال آخرش این پیام رو میده که هرچی هم میزنیم فایده نداره !!!!!!!!!!!
Le paiement a échoué
La transaction ne s'est pas déroulée convenablement, le paiement n'a pu être validé.
Merci de réessayer ultérieurement.
Vous pouvez recommencer le paiement dés maintenant. Vous pouvez recommencer le paiement dés maintenant. Cependant, nous vous recommandons d'essayer un autre moyen de paiement.
Pour cela, rechargez la page .
TukaNet
August 8th, 2013, 11:45
دوست گرامی بهتر هست قبل از خرید یه چرخی توی فروم بزنید
به احتمال زیاد منصرف شده و دیتاسنتر دیگری رو انتخاب خواهید کرد
Mihan-VPS
August 8th, 2013, 11:46
minisp هم ممکنه دچار همون مورد بشه یا شاید بعد بیشتر از 10 روز تحویل بدن.
ولی کنسل کردن سفارش و جواب ندادن به تیکت نمیتونه هم مناسب دیتاسنتر قدیمی مثل ovh باشه !
future
August 8th, 2013, 11:47
الان شما یک دیتاسنتری رو بگید که هم قیمتش و هم کیفیتش مثل ovh باشه !!! من برم سراغ اون !!
hassan5099
August 8th, 2013, 11:57
سلام
هتزنر سرورهاش را ارتقا داه
فقط هزینه ستاپ داره
zigma4000
August 8th, 2013, 12:43
در مورد ovh در پاسخ گویی و تحویل سرور متوسط بودند ، اما از زمانی که آفرهای جدید گذاشتن سرعت پاسخ گویی و تحویل سرورشون به شدت پایین اومده . در ضمن شما که تازه پنل باز کردی نیاز به مدارک دارن به خصوص ovh اروپا تا پنل رو تایید کنن. اگه سرور های ovh.us کارتون رو راه میندازه از اون تهیه کنید، کمتر گیر هستند و حتی تلفنی هم پاسخگو هستند.
در مورد سرور های ارزون تر هم اینا رو یه نگاه بندازین :
ovh اصلا سمتش نرید دوستان
بیشتر از 12 روزه ما منتظریم !
هنوز تحویل ندادند متاسفانه
mohamad2314
August 8th, 2013, 15:35
ما هم 8 روزه منتظریم
koorosh_kabir
August 8th, 2013, 15:53
11 روزه همین سرور را منتظریم هنوز تحویل ندادن بهتر فعلا جای دیگه ای را انتخاب کنید
compiler
August 8th, 2013, 15:55
در مورد ovh در پاسخ گویی و تحویل سرور متوسط بودند ، اما از زمانی که آفرهای جدید گذاشتن سرعت پاسخ گویی و تحویل سرورشون به شدت پایین اومده . در ضمن شما که تازه پنل باز کردی نیاز به مدارک دارن به خصوص ovh اروپا تا پنل رو تایید کنن. اگه سرور های ovh.us کارتون رو راه میندازه از اون تهیه کنید، کمتر گیر هستند و حتی تلفنی هم پاسخگو هستند.
در مورد سرور های ارزون تر هم اینا رو یه نگاه بندازین :