PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پـیـشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندزو از فرانسه با پورت 1 گیگابیت فقط 11 تومان

rayannet
March 9th, 2010, 23:58
سرور های فـــــرانــــســـــه دارای پورت 1 Gbps اختصاصی می باشد.
جهت دریافت سرویس های تست با ایمیل info.rayannet@gmail.com مکاتبه کنید.

مشخصات سرور :
Cpu : Xeon 3360
Ram : 8 Gig

پیشنهادات زیر فقط برای مدتی مـــــــــــــــــــحــــ ــــــدود می باشد.

پیشنهاد ویژه فوق العاده از سرور فرانسه
هارد دیسک : 17گیگابایت
رم : 256مگابایت
پهنای باند : 3 TB بر روی پهنای باند 1000 مگابیت در ثانیه - استفاده بیشتر از 4 TB پورت بر روی 10 مگابیت در ثاینه محدود خواهد شد.
موقعیت سرور : فرانسه
پورت ارتباطی سرور : 1000Mbps
سیستم عامل : ویندوز یا لینوکس
پشتیبانی : 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته
پشتیبانی و مدیریت کامل
ماهانه : 11000تومانتعداد این سرویس محدود می باشد.

پیشنهاد ویژه 1 از سرور فرانسه
هارد دیسک : 15 گیگابایت
رم : 384 مگابایت + 64 مگابایت رم رایگان
پهنای باند : 2 TB بر روی پهنای باند 1000 مگابیت در ثانیه - استفاده بیشتر از 4 TB پورت بر روی 10 مگابیت در ثاینه محدود خواهد شد.
پشتیبانی و مدیریت کامل
ماهانه : 15000تومان

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=

پیشنهاد ویژه 2 از سرور فرانسه
هارد دیسک : 30 گیگابایت
رم : 512 مگابایت + 64 مگابایت رایگان
پهنای باند : 4 TB بر روی پهنای باند 1000 مگابیت در ثانیه - استفاده بیشتر از 4 TB پورت بر روی 10 مگابیت در ثاینه محدود خواهد شد.
پشتیبانی و مدیریت کامل
ماهانه : 20000

پیشنهاد ویژه 3 از سرور فرانسه
هارد دیسک : 80 گیگابایت
رم : 1024 مگابایت
پهنای باند : 6 TB بر روی پهنای باند 1000 مگابیت در ثانیه - استفاده بیشتر از 4 TB پورت بر روی 10 مگابیت در ثاینه محدود خواهد شد.
پشتیبانی و مدیریت کامل
ماهانه : 32000تومان

هر IP اضافه ماهانه 1500تومان میباشد.

لایسنس Kloxo or LxAdmin رایگان

لایسنس Directadmin ماهانه 7000 تومان

دسترسی برای لینوکس از طریق SSH خواهد بود. و برای ویندوز از Remote Desktop

نصب نرم افزار mikrotik : نصب رایگان

نصب نرم افزار Nttacc Free Install (V-P+N تومان [یکبار برای همیشه]

نصب رایگان IBSng رایگان جهت سرور مجازی با سیستم عامل لینوکس جهت ارایه V.P-N

نصب امکانات امنیتی از جمله دیوار اتشین به صورت " رایگان " بر روی کلیه پلانها انجام خواهد شد.

جهت خرید با ما تماس بگیرید
تلفن تماس : 0791-3336739
تلفن همراه : 09364360796
ایمیل : info.rayannet@gmail.com

آبـــــــــــــــــــــــ دیت شد.

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------

http://www.img.upnload.com/images/ysyyue2zqlahg22hyu3.jpg

delta
March 10th, 2010, 00:48
سرورهای ویندوز هم پنل رایگان داره؟

rayannet
March 10th, 2010, 00:57
سرورهای ویندوز هم پنل رایگان داره؟

متوجه منظورتون از پنل نشدم.
اما اگر منظور شما پنل Restart , Install OS , ShutDown باشد , بله با پنل بهتون میدهیم

delta
March 10th, 2010, 02:15
نه نه.منظورم پلیسک هست.چون انگار پنل یا همون لایسنس رو سرورهای ویندوز فقط پلیسک نصب میشه.شما پلیسک هم دارید؟

rayannet
March 10th, 2010, 02:36
نه نه.منظورم پلیسک هست.چون انگار پنل یا همون لایسنس رو سرورهای ویندوز فقط پلیسک نصب میشه.شما پلیسک هم دارید؟

بله.امکان نصب پلسک هم وجوددارد

agarb98
March 10th, 2010, 07:16
با سلام دوست عزیز فروش ویژتون هست قیمتهاتون که خوبه کیفیت هم خویه دیگه عزیز

امیدوارم موفق شوید.

hadi
March 10th, 2010, 14:07
مجازی سازی چی هست؟

delta
March 10th, 2010, 15:11
شرمنده عزیز من ممکنه تا سر ماه این پیشنهاد سومتون و بردارم. آیا اینها بک آپ رو سرور دیگر رایگان دارند ؟مثلا این آخرین پیشنهادتون 80 گیگ هست. 80 گیگ بک آپ رو سروری دیگر داره؟

rayannet
March 10th, 2010, 16:29
مجازی سازی چی هست؟

Vmware ESX 4

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

شرمنده عزیز من ممکنه تا سر ماه این پیشنهاد سومتون و بردارم. آیا اینها بک آپ رو سرور دیگر رایگان دارند ؟مثلا این آخرین پیشنهادتون 80 گیگ هست. 80 گیگ بک آپ رو سروری دیگر داره؟

از سرور آلمان میتوانیم به شما FTP Backup دهیم. اما ماهانه حدود 10-15 تومان اضافه خواهد شد..

P.I.T.A
March 14th, 2010, 23:11
من که از سرویسشون گرفتم اصلا راضی نیستم

پشتیبانی بسیار ضعیف :

الان ۴ روزه یک تیکت ایجاد کردم هنوز یک جواب خشک و خالی ازشون نگرفتم

سرعتش هم تغریف نداره میانگین سرعت دانلود بین ۴ و ۵ مگ هستش تازه با
Download Accelerator

سرعت آپلود بهتری داره.

حتی به من پنل برای ریست و نصب os هم ندادند..

iman_n21
March 15th, 2010, 16:38
ضعيف ترين و بى مسئوليت ترين پشتيبانى رو از اين گروه ديدم
اصلا راضى نبودم
به دليل انتقاد و دادن pm هم سرويس بنده رو حذف كردن
سريس بنده بعد از 27 ساعت تحويل داده شد؛ اونم ناقص
تيكت داديم، انگار نه انگار
ميل زديم ، بازهم هيچ
pm ميديم ميگن تيكت بزنيد
و اين حلقه ادامه داشت تا اينكه سرويس ما بعد از سه روز حذف شد و 15000 هم ...

اما خوشحالم كه بالاخره از دستشون راحت شدم :71:
فكر ميكنن علامه ان و معلم اخلاق !!!

به جاى وى پى اس درس اخلاق ميدن :71:

database
March 16th, 2010, 17:40
سلام آقای رایان نت !

الان 6 روز هست که وی پی اس بنده بسته شده و کاری به مشکلاتی که برام به این دلیل پیش اومده و یا اینکه شما اصلا جواب تیکت ها و ایمیل ها و پیام ها رو در حالی که آنلاین هستین نمیدین ندارم ! اما میخوام بدونم که تکلیف 35 گیگ اطلاعات من که روی وی پی اس شرکت شما بوده چی مشه ؟ منتظر پاسخ شما هستم

uefa
March 17th, 2010, 02:53
با سلام

من هم مشکلی مثل شما دارم
من از این آقا 1 vps آلمان و امریکا داشتم الان 2 هفته هست که سرعت vps آلمان به شدت سرعتش پائین آمده و اصلا" پاسخگو نیستند هر چه ایمیل و تماس میگیریم نه جوابی میگیریم نه چیزی واقعا" متاسفم برای چنین شخصی.

vps آلمان رو از هفته گذشته قطع کردند و vps فرانسه به جاش برای ما دادند و از روزی که فرانسه رو تحویل دادند:

1. فایلهای ما روی vps آلمان معلوم نیست چی شده

2. vps فرانسه هم هر 1-2 ساعت یک بار داون میشه و بعد از ارسال ایمیل بعد از چند ساعت بالا میاد، امروز هم که کلا" از صبح vps فرانسه قطع شده و ایمیل مسخره ای از این شخص دریافت کرده ام که در زیر ارسال می کنم:

Block IP
...
From:
RayanNet Online Support <info.rayannet@gmail.com>
...
View Contact
To: amir <.....@yahoo.com>
Salam,

Restart shodan pey dar pey server be dalil in bood ke moratab shoma dar hal attack va Spam bodid va goftim port 445 bebandid va tavajoh nakardid alan Datacenter IP Shoma Block karda ast

نه کسی attack انجام داده و نه اسپم ....
الان که اینجا رو خوندم دیدم متوجه شدم جریان از چه قراره !!!
این آقا مشکلش معلوم نیست چی هست ... ایمیلهای عجیب ارسال می کنه و به راحتی مشکل خودش رو سر گردن افراد دیگر میندازه ....

دوستانی که مایل هستند میتوانیم 1 سرور خریداری کنیم و آن را تقسیم نمائیم به این شکل اصلا" به چنین مشکلاتی مواجه نخواهیم شد.

باز هم برای آقای رحمانیان متاسف هستم با این کار بچه گانه و غیر حرفه ای ایشان ....

AfraWeb.net
March 17th, 2010, 03:08
با صحبت هایی که با مسول فروش رایان نت داشتیم
مثل اینکه مشکلی روی سرور فرانسه دارند و به احتمال زیاد اکانت ها رو انتقال میدن روی سرور جدید و مشکل حل خواهد شد . این مشکل برای همه ممکن هست پیش بیاد و با شناختی که از ایشون داریم سعی در حل مشکل دارند و متاسفانه مشکلات از طرف سرور های ovh هست. که ما هم بنا به همین دلایل همکاری خودمون را با این دیتا سنتر قطع کردیم .
مطمعنا روز های از دست رفته به شما برخواهد گشت و از سرور های جدید از یک دیتا سنتر دیگر ارائه خواهد شد .

rayannet
March 17th, 2010, 03:27
ضعيف ترين و بى مسئوليت ترين پشتيبانى رو از اين گروه ديدم
اصلا راضى نبودم
به دليل انتقاد و دادن pm هم سرويس بنده رو حذف كردن
سريس بنده بعد از 27 ساعت تحويل داده شد؛ اونم ناقص
تيكت داديم، انگار نه انگار
ميل زديم ، بازهم هيچ
pm ميديم ميگن تيكت بزنيد
و اين حلقه ادامه داشت تا اينكه سرويس ما بعد از سه روز حذف شد و 15000 هم ...

اما خوشحالم كه بالاخره از دستشون راحت شدم :71:
فكر ميكنن علامه ان و معلم اخلاق !!!

به جاى وى پى اس درس اخلاق ميدن :71:

بله، همانطور که گفتید سرور شما کاملا حذف شد. به دلیل استفاده کردن از کلمات رکیک و توهین به ما.
در صورت نیاز اگر لازم باشد تصاویر جهت اثبات پیوست خواهد شد. هر فردی بخواهد توهین کند ما سرویس انان بدون اخطار قبلی حذف خواهیم کرد.
شما گفتید به ویندوز تغییر سیستم عامل بدیم بعد اومدید میگید IBSng چرا نصب نیست ؟! :110:

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

سلام آقای رایان نت !

الان 6 روز هست که وی پی اس بنده بسته شده و کاری به مشکلاتی که برام به این دلیل پیش اومده و یا اینکه شما اصلا جواب تیکت ها و ایمیل ها و پیام ها رو در حالی که آنلاین هستین نمیدین ندارم ! اما میخوام بدونم که تکلیف 35 گیگ اطلاعات من که روی وی پی اس شرکت شما بوده چی مشه ؟ منتظر پاسخ شما هستم

میتونم بپرسم ایمیل شما چی هست ؟ چون شما رو اصلا نمی شناسم.
35 گیگ اطلاعات مطمئن هستید از بین رفته ؟ چون ما به تک تک کاربران ایمیل زده بودیم و انانی که گفته بودند سرویس خام تحویل دهید ما سرویس خام تحویل دادیم و 48 ساعت بعد از ان هم سرویس انان فعال بود تا بتوانند اگر اطلاعاتی دارند انتقال دهند.
یادم نمی یاد کسی اطلاعاتش از بین رفته باشه و همچین ایمیلی زده باشه که پس اطلاعات 35 گیگی من چی شد

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

با سلام

من هم مشکلی مثل شما دارم
من از این آقا 1 vps آلمان و امریکا داشتم الان 2 هفته هست که سرعت vps آلمان به شدت سرعتش پائین آمده و اصلا" پاسخگو نیستند هر چه ایمیل و تماس میگیریم نه جوابی میگیریم نه چیزی واقعا" متاسفم برای چنین شخصی.

vps آلمان رو از هفته گذشته قطع کردند و vps فرانسه به جاش برای ما دادند و از روزی که فرانسه رو تحویل دادند:

1. فایلهای ما روی vps آلمان معلوم نیست چی شده

2. vps فرانسه هم هر 1-2 ساعت یک بار داون میشه و بعد از ارسال ایمیل بعد از چند ساعت بالا میاد، امروز هم که کلا" از صبح vps فرانسه قطع شده و ایمیل مسخره ای از این شخص دریافت کرده ام که در زیر ارسال می کنم:

Block IP
...
From:
RayanNet Online Support <info.rayannet@gmail.com>
...
View Contact
To: amir <.....@yahoo.com>
Salam,

Restart shodan pey dar pey server be dalil in bood ke moratab shoma dar hal attack va Spam bodid va goftim port 445 bebandid va tavajoh nakardid alan Datacenter IP Shoma Block karda ast

نه کسی attack انجام داده و نه اسپم ....
الان که اینجا رو خوندم دیدم متوجه شدم جریان از چه قراره !!!
این آقا مشکلش معلوم نیست چی هست ... ایمیلهای عجیب ارسال می کنه و به راحتی مشکل خودش رو سر گردن افراد دیگر میندازه ....

دوستانی که مایل هستند میتوانیم 1 سرور خریداری کنیم و آن را تقسیم نمائیم به این شکل اصلا" به چنین مشکلاتی مواجه نخواهیم شد.

باز هم برای آقای رحمانیان متاسف هستم با این کار بچه گانه و غیر حرفه ای ایشان ....

شما اول بهتر است در ارسال ایمیل و نوشتن متن و طرز صحبت تجدید نظر کنید.

2- فایل شما معلوم نیست چی شده است ؟
from amir karimi <bulgaria_amir@yahoo.com> hide details Mar 12 (4 days ago)
to RayanNet Online Support <info.rayannet@gmail.com>
date Mar 12, 2010 1:57 PM
subject Re: transfer
signed-by yahoo.com
mailed-by yahoo.com

Ba salam,
lotfa" baraye injaneb server kham nasb nemaeid.

شما گفتید سرور مجازی خام تحویل بدهید و توجه کنید سرویس شما تا 48 ساعت بعد از ان هم فعال بوده است و حتی بیشتر حداقل 48 ساعت !!!

به هر حال ما کارخانه Log سازی نداریم. و تمامی Log ها برای شما ارسال کردیم همان Log هایی هستند که Hugeserver برای ما ارسال کرده اند. و Restart سرور هم OVH برای جلوگیری از Attack میکرد که ما گفتیم IP ها را Block کنند. اما سرور را Restart ندهند.

Log ها و ... چیزی است که Hugeserver برای ما ارسال میکند میتوانند تشریف بیارند و جواب دهند.

3-4 ماهی که بهترین سرویس به شما با بالا ترین کیفیت میدادیم یادتان نبود تشکر کنید اما الان که به مشکلاتی بر خوردیم اومدید اعتراض می کنید !
سرور طی 3-4 ماهی که روی گیگا بودیم حتی 30 ثانیه هم Down شد ؟ اما متاسفانه بزرگترین اشتباه ما خرید از Hugeserver و خرید نکردن مستقیم سرور و عدم اشنایی با OVH بود که امیدوارم دیگر دوستان از تجریه ما استفاده کنند و دچار این مشکلات نشوند.

---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

با صحبت هایی که با مسول فروش رایان نت داشتیم
مثل اینکه مشکلی روی سرور فرانسه دارند و به احتمال زیاد اکانت ها رو انتقال میدن روی سرور جدید و مشکل حل خواهد شد . این مشکل برای همه ممکن هست پیش بیاد و با شناختی که از ایشون داریم سعی در حل مشکل دارند و متاسفانه مشکلات از طرف سرور های ovh هست. که ما هم بنا به همین دلایل همکاری خودمون را با این دیتا سنتر قطع کردیم .
مطمعنا روز های از دست رفته به شما برخواهد گشت و از سرور های جدید از یک دیتا سنتر دیگر ارائه خواهد شد .

تشکر از شما دوست عزیز AfraWeb
تمامی مشکلات ما یکی این بود که سرور را با واسطه از Hugeserver خریداری کردیم. و قوانین و ایراد های مزخف دیتاسنتر OVH بود.
امیدوارم دوستان و همکاران به هیچ وجه سرور را با واسطه خریداری نکنند. و از یک دیتاسنتر معتبر و خوب تهیه کنند.
و خواهشمندیم گول این تایید های الکی که در انجمن تایید میکنند نخورید ! این Hugeserver در 2 تاپیک همه 100% تایید کرده بودند اما وقتی خرید کردیم دیدیم و تجربه خوبی شد واسمون ... و تعهدات قبل و بعد ؛ جواب دادن در پشتیبانی انلاین قبل از خرید و بعد از خرید و شاید این یک سیاست کاریشون باشه و جواب و مشکلات افرادی که مشتری خودشون نیستند بدن که فقط بیان تایید اش کنند یا ...
به هر حال تجربه خوبی شد و شرکتی که همه 100% تایید اش میکردن رو شناختیم

uefa
March 17th, 2010, 04:40
آقای محترم
من همیشه به موقعش از شما تشکر کردم خودت هم خوب میدونی !!!
امروز کل سرور قطع شده به من ایمیل زدی که شما attack می کنید دیتا سنتر بسته؟! و از این صحبت هائی که خیلی راحت مشکل رو بندازید گردن کس دیگری؟!

از بعد از ظهر هر قدر ایمیل ارسال کردم و تماس با موبایل شما گرفتم 1 باز هم جواب ندادی عزیز من، می تونستید 1 ایمیل بزنید و جریان رو شرح بدهید و یا 2 ماین گوشی رو جواب بدهید و توضیح بدهید!!

به هر حال متاسفم از وضع به وجود آمده هم از سرور امریکا و هم از سرور آلمان که فایلها معلوم نیست چی شده و هر چه در مورد VPS آلمان ایمیل زدم به شما که فایلهای ما چی شده جوابی ندادید؟!

همان روز که vps فرانسه رو تحویل دادید چند ساعت بعدش آلمان قطع شد و تا کنون فایلعای ما معلوم نیست که چه بلائی سرش آمده.

در ضمن ساپورت خوب به جائی می گویند که:
1. به ایمیل ها به صورت شفاف جواب بدهند
2. به تلفن پاسخگو باشند

من دوست داشتم با شما کار کنم اما متاسفانه امروز بهتر بگویم طی این چند روز اصلا" خوب با ما طا نکردید.
موفق و پیروز باشید در پناه حق !

---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------

آقای رحمانیان!
خودت هم خوب میدونی من هم خوب میدونم زمانی که سرور تحویل دادی قرار بود تا 48 ساعت سرور باز باشد تا من backup های خود را بردارم اما متاسفانه بهد از اینکه فرانسه را تحویل دادید ساعاتی بعد آلمان نیز قطع شد و هر چه ایمیل زدم در رابطه با سرور آلمان هیچ جوابی به من ندادید این رو هم انکار می کنید؟!

من همیشه برای شما و دیگران احترام قائل بوده ام اما روز گذشته چنان کار غیر حرفه ای انجام دادید که به کل از دست شما ناراحت و شاکی هستم و علت آن عدم پاسخ گوئی به تلفن و ایمیل می باشد.

اگر مشکلی داشتید خیلی راحت می توانستید بیان کنید که مشکل دارید نه اینکه بگوئید attack ارسال کرده اید؟!

---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:31 AM ----------

در ضمن اگر انکار می کنید بگوئید تا تمامی ایمیلهای ارسال شده برای شما را همینجا ارسال کنم به ساعت و تایم؟
کپی پرینت تماسهای گرفته شده هم اگر لازم است بگوئید تا فردا از مخابرات تهیه کنم و برایتان بفرستم؟!

1 سرویس دهنده باید پاسخگوی مشکلات بوجود آمده به یوزر خود باشد نه اینکه تفره رفته و به ایمیل و تلفنهای خود جواب ندهد، این مسئله احترام قائل نشدن به طرف مقابل می باشد و امر پسندیده ای نمی باشد.

امیدوارم از این به بعد چنین مسائلی نداشته باشید من روک و شفاف صحبتهای خود را بیان می کنم چنانچه روک و شفاف پاسخگوی تک تک کاربران حود هستم !

یا علی

AfraWeb.net
March 17th, 2010, 12:18
مسولیت بک اپ و گرفتن بک اپ با خود مشتری هست اگر اطلاعات روی سرور برای شما اهمیت داشته باشد مطمعنا سرور بک اپ خریداری میکنید و روزانه از اطلاعات خود بک اپ میگیرید ایشان توضیح دادند این دیتا سنتر قوانین بسیار سختگیرانه ای دارد و ای پی ها بلوک نموده و این مشکل بوجود امده و در مواقعی که سعی در حل مشکل هست جوابگویی به یوزر ها کار بسیار سخت و دشواری هست . پس باید صبر کنید تا مشکلات رفع شود .

iman_n21
March 17th, 2010, 13:12
بله، همانطور که گفتید سرور شما کاملا حذف شد. به دلیل استفاده کردن از کلمات رکیک و توهین به ما.
در صورت نیاز اگر لازم باشد تصاویر جهت اثبات پیوست خواهد شد. هر فردی بخواهد توهین کند ما سرویس انان بدون اخطار قبلی حذف خواهیم کرد.
شما گفتید به ویندوز تغییر سیستم عامل بدیم بعد اومدید میگید IBSng چرا نصب نیست ؟! :110:

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

استاد !
پرفسور !
دكتر !
علامه !
رفيق !
بنده اول از شما يه VPS لينوكس خواستم + IBSng، كه بعد از 27-28 ساعت كه در نوع خودش بى نظيره (خدا ميدونه چقدر PM دادم ميل زدم، يكى نبود بگه VPS شما مثلا يه هفته ديگه آماده ميشه، يه ماه ديگه، يه سال ديگه؛ آدم بدونه بايد چيكار كنه جواب مردم رو چى بده) اومدين يه IP و يه پسورد ميل كردين و به حساب خودتون تمام، رفتم نگاه كردم نگاه كردم ميبينم خدايا اينكه هيچى روش نيست !، قرار چيز ديگه اى بوده !
خبر دادم (به هر سه روش!) هيچ اتفاقى نيافتاد
32-33 ساعت گذشت
از دوباره درخواست دادم (به هر سه روش) كه بابا جون بيا VPS ت رو بردار پول ما رو بده؛ اينجورى هم شما راحتى هم من
كه اين دفعه معجزه ميشه و در يه چشم بهم زدن پى ام مياد كه پول پس داده نميشه مخصوصا شما كه دليل ندارى !!
من هم گفتم دليل تاخير + پشتيبانى ضعيف ( كه به شما برخورد و تهديد كرديد اگر يه بار ديگه اينجورى صحبت كنم آسمون و زمين رو به هم ميدوزيد :)) )
باز خوشحال شدم فهميدم اونور يه نفر هست :65:
بى سر و صدا (!) 24 ساعت منتظر مونديم خبرى نشد [-(
گفتم سرور ما رو عوض كنيد با WIN2003 و NTtac و ... (با ميل عرض كردم)
فرموديد تيكت بزن :-|
تيكت زديم (تو تيكت NTtac رو هم حذف كردم)
24 ساعت صبر كرديم
عصبانى شديم (ديوار كه نيستيم، آدميم، برعكس شما)
پيگيرى كرديم
چت
يكى من يكى شما
يكى من يكى شما (تو همين ميون هم گفتيد كه من گفتم WIN2003 + IBSng خواستم(!) و اين نميشه، بهمين دليل فلان و بهمان )
گفتم IBSng رو براى لينوكس گفته بودم، هنوز هم VPS لينوكس هست بدون IBS
درس آخلاق دادى
دانش آموز خوبى نبودم :))
گفتى سرورت مسدود شد
گفتم به جهنم (كلمه ركيك از ديد شما)
گفتى حذف شد
گفتم به درك، بهتر (كلمه ركيك)
گفتم پول
گفتى نميدم
گفتم پس ***يش (كلمه ركيك)
گفتم به اين ميگن ***ى، *** (كلمه ركيك)
گفتم كلاهبردار (كلمه ركيك)
هنوزم رو حرفم هستم :-*
پشيمون هم نيستم :))
هنوزم ناراضى ام
هنوزم ناراحتم
هنوزم عصبانيم
هنوزم كه فكرش رو ميكنم 5 روز وقت من رو هدر دادى آتيش ميگيرم
نه تنها پول من رو بالا كشيدى بكه وقت من رو هم ***يدى
15000 از من گرفتى بدون هيچ سرويسى يا خدماتى كه ارائه بدى، و اين يعنى كلاه بردارى، برو از هر كى ميخواى بپرس :65:
اگر هم جايى حرف زده شد كه به مذاقت خوش نيومد، حق ندارى جاش پول مردم رو بخورى، اينم از هر كى ميخواى بپرس

عكس هم دوس دارى بزار ولى همه چيز رو كامل بزار نه كه دو دره بازى دربيارى مثل VPS ت
(واى مامانش اينا، بازم توهين كردم، من چه پسر بدى شدم، آقاى رايانت بيا من ادب كن !!!)

خجالت داره به خدا
هر چيزى يه حدى داره
شما سرا پا كرامتى و ماها سراپا تقصير ؟؟؟!!!!

اصلا ميدونى چيه ؟!
تو راست ميگى، حق با توئه، فقط راحتم بزار كه روانى شدم تو اين 5 روز كه با شما در تماس بودم

rayannet
March 17th, 2010, 13:38
امروز کل سرور قطع شده به من ایمیل زدی که شما attack می کنید دیتا سنتر بسته؟! و از این صحبت هائی که خیلی راحت مشکل رو بندازید گردن کس دیگری؟!

شما هر طور راحتید میتونید فکر کنید. اما کسایی که با ovh کار کردند خواهند فهمید مشکل از کجاست.

از بعد از ظهر هر قدر ایمیل ارسال کردم و تماس با موبایل شما گرفتم 1 باز هم جواب ندادی عزیز من، می تونستید 1 ایمیل بزنید و جریان رو شرح بدهید و یا 2 ماین گوشی رو جواب بدهید و توضیح بدهید!!
موبایل شخصی بنده هست دوست ندارم جواب بدم. در ضمن راجب ایمیل یکبار گفتیم ip بلاک شده است ایا باز در هر ایمیل باید بگوییم ip بلاک شده است ؟

به هر حال متاسفم از وضع به وجود آمده هم از سرور امریکا و هم از سرور آلمان که فایلها معلوم نیست چی شده و هر چه در مورد vps آلمان ایمیل زدم به شما که فایلهای ما چی شده جوابی ندادید؟!

سرور آلمان تا 17-3-2010 اعتبار داشته است. و امروز بسته شده

در ضمن ساپورت خوب به جائی می گویند که:
1. به ایمیل ها به صورت شفاف جواب بدهند
2. به تلفن پاسخگو باشند
پس بهتر است برید جایی سرویس بگیرید که ساپورت خوبی ارایه کنند. و به تلفن پاسخگو باشند. سرویس شما2-3 روز دیگر هم اتمام خواهد شد پس بهتر است سرویس خود را جای بهتری تهیه کنید.

rayannet
March 17th, 2010, 13:55
استاد !
پرفسور !
دكتر !
علامه !
رفيق !

بنده اول از شما يه VPS لينوكس خواستم + IBSng، كه بعد از 27-28 ساعت كه در نوع خودش بى نظيره (خدا ميدونه چقدر PM دادم ميل زدم، يكى نبود بگه VPS شما مثلا يه هفته ديگه آماده ميشه، يه ماه ديگه، يه سال ديگه؛ آدم بدونه بايد چيكار كنه جواب مردم رو چى بده) اومدين يه IP و يه پسورد ميل كردين و به حساب خودتون تمام، رفتم نگاه كردم نگاه كردم ميبينم خدايا اينكه هيچى روش نيست !، قرار چيز ديگه اى بوده !
سرویس های ما معمولا بیت 24 الی 48 ساعت کامل تحویل خواهیم داد. شما یکبار درخواست تغییر سیستم عامل میکردید یکبار نصب IBSng /:) در ضمن کلا قبل از خرید برخورد شما کاملا معلوم بود که اول میگفتید سرور مجازی بده من بعدا پول میدم یا ...

كه اين دفعه معجزه ميشه و در يه چشم بهم زدن پى ام مياد كه پول پس داده نميشه مخصوصا شما كه دليل ندارى !!
جانم !؟

من هم گفتم دليل تاخير + پشتيبانى ضعيف

همانطور که به شما گفتم در Gmail جواب نخواهم داد و فقط جواب تیکت هاتون خواهم داد که این کار هم انجام دادیم. و شما توجه نمی کردید فقط به Gmail ارسال می کردید.

درس آخلاق دادى
من درس اخلاق بهت ندادم باید بابات بهت درس اخلاق میداد که معلومه درست ادبت نکرده که چطور صحبت کنید

گفتى سرورت مسدود شد
نگفتم مسدود شد ! گفتم کامل حذف شد :)

گفتى حذف شد
گفتم پول
گفتى نميدم

دوستان ببینید جمله دقیق در چت به این صورت بوده و بالا به چه صورت دیگه نوشتن :
3:23 PM iman: ticket konam key javab midin ?
1 hafte dige ?!
me: bale , 2 haftai diga
3:24 PM ensha allah hafta ayanda ok misha ticket konid
iman: به به
به به
چه زود
چه سريع
بابا پرفسور
شما حقه بازيد
3:25 PM گول مردم ميزنيد
حروم خورها
بريد به جهنم
me: aziz ro windows key ta hala ibs nasb misha ?
iman: قشنگ رو لينوكس بود
نه ويندوز
آخه چرا اينقدر اذيت ميكنى
3:26 PM چرا نميزاري با هم كار كنيم ؟

وقتی اینجور صحبت میکند چه انتظاری دارید ؟!

هنوزم عصبانيم

چون ادب نداری...

نه تنها پول من رو بالا كشيدى بكه وقت من رو هم ***يدى15000
پول شما بالا نکشیدیم خودتون باعث اینکار شدید

پاز من گرفتى بدون هيچ سرويسى يا خدماتى كه ارائه بدى، و اين يعنى كلاه بردارى، برو از هر كى ميخواى بپرس :65:
شما از هرجا سرویس بگیری و بهشون بی احترامی کنی سرویس شما متوقف خواهند کرد اینو مطمئن باشید.

(واى مامانش اينا، بازم توهين كردم، من چه پسر بدى شدم، آقاى رايانت بيا من ادب كن !!!)

من بابات نیستم که بخوام ادبت کنم. باید بابابت ادبت کنه

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

رايانت عزيز، اين استدلال اصلا درست نيست!
به نظر خيلی غير حرفه ای مياد!
پيشنهاد ميکنم اگر هم کسی رکاکی کرد، بهش بک اپ بديد و ديگه بهش سرويس نديد!
اما اينکه ميگيد حذف ميکنيد به نظر من اصلا کار درستی نيستش!

با تشکر
علی امیری

شاید از نظر شما مشکلی نباشد. اما هرکس به ما توهین کند و ادب صحبت کردن نداشته باشد ما تحمل ان نخواهیم داشت و سریعا سرویس اون را حذف خواهیم کرد. این قانون ماست اگر دوست داشت با ما کار کند نداشت به سلامت

rayannet
March 17th, 2010, 14:18
:-*
به نظر من اين حرف غير منطقی هستش و اگر هم واقعا قانون هستش بهتره تو سايت و در زمان خريد به مشتری اعلام بشه که:

خودتون هم قبول داريد منطقی نيست! پس روش اصرار نکنيد و از روی عصبانيت تصميم نگيريد.

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

الان مثلا شما ميگيد که چون مشتری توهين کرده سرويسش رو حذف کرديد.
به نظر شما منطقی هستش Hugeserver هم بياد بگه چون ازش انتقاد کرديد سرويستون رو بدون اخطار حذف ميکنه ؟
اگر کار خودتون رو منطقی ميدونيد، ديگران هم اگر اين رفتار رو کنن منطقی هستش!
به نظر من بهتره طرفین بحث به دور از رفتار های غير منطقی برای حل مشکلشون اقدام کنن!

من این رو در هنگام عصبانیت تصمیم نگرفتم. ئ ما همیشه اینکار میکنیم و خواهیم کرد که مشتری به ما توهین کند سرویس ان را بدون اطلاع قبلی حذف خواهیم کرد. بدون هیچ اخطاری !!!!!
من به Hugeserver توهین نکردم !! که بیاد سرویس ما رو حذف کنه :-*

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

در ضمن توهین و انتقال با هم زمین تا آسمون فرق داره جناب امیری

iman_n21
March 17th, 2010, 14:43
استاد !
پرفسور !
دكتر !
علامه !
رفيق !
بنده اول از شما يه vps لينوكس خواستم + ibsng، كه بعد از 27-28 ساعت كه در نوع خودش بى نظيره (خدا ميدونه چقدر pm دادم ميل زدم، يكى نبود بگه vps شما مثلا يه هفته ديگه آماده ميشه، يه ماه ديگه، يه سال ديگه؛ آدم بدونه بايد چيكار كنه جواب مردم رو چى بده) اومدين يه ip و يه پسورد ميل كردين و به حساب خودتون تمام، رفتم نگاه كردم نگاه كردم ميبينم خدايا اينكه هيچى روش نيست !، قرار چيز ديگه اى بوده !
خبر دادم (به هر سه روش!) هيچ اتفاقى نيافتاد
32-33 ساعت گذشت
از دوباره درخواست دادم (به هر سه روش) كه بابا جون بيا vps ت رو بردار پول ما رو بده؛ اينجورى هم شما راحتى هم من
من هم گفتم دليل تاخير + پشتيبانى ضعيف ( كه به شما برخورد و تهديد كرديد اگر يه بار ديگه اينجورى صحبت كنم آسمون و زمين رو به هم ميدوزيد :)) )
باز خوشحال شدم فهميدم اونور يه نفر هست :65:
بى سر و صدا (!) 24 ساعت منتظر مونديم خبرى نشد [-(
گفتم سرور ما رو عوض كنيد با win2003 و nttac و ... (با ميل عرض كردم)
فرموديد تيكت بزن :-|
تيكت زديم (تو تيكت nttac رو هم حذف كردم)
24 ساعت صبر كرديم
عصبانى شديم (ديوار كه نيستيم، آدميم، برعكس شما)
پيگيرى كرديم
چت
يكى من يكى شما
يكى من يكى شما (تو همين ميون هم گفتيد كه من گفتم win2003 + ibsng خواستم(!) و اين نميشه، بهمين دليل فلان و بهمان )
گفتم ibsng رو براى لينوكس گفته بودم، هنوز هم vps لينوكس هست بدون ibs
درس آخلاق دادى
دانش آموز خوبى نبودم :))
گفتى سرورت مسدود شد
گفتى حذف شد
گفتم پول
گفتى نميدم
هنوزم ناراضى ام
هنوزم ناراحتم
هنوزم عصبانيم
هنوزم كه فكرش رو ميكنم 5 روز وقت من رو هدر دادى آتيش ميگيرم
نه تنها پول من رو بالا كشيدى بكه وقت من رو هم ***يدى
15000 از من گرفتى بدون هيچ سرويسى يا خدماتى كه ارائه بدى، و اين يعنى كلاه بردارى، برو از هر كى ميخواى بپرس :65:
اگر هم جايى حرف زده شد كه به مذاقت خوش نيومد، حق ندارى جاش پول مردم رو بخورى، اينم از هر كى ميخواى بپرس

عكس هم دوس دارى بزار ولى همه چيز رو كامل بزار نه كه دو دره بازى دربيارى مثل vps ت

خجالت داره به خدا
هر چيزى يه حدى داره
شما سرا پا كرامتى و ماها سراپا تقصير ؟؟؟!!!!

اصلا ميدونى چيه ؟!
تو راست ميگى، حق با توئه، فقط راحتم بزار كه روانى شدم تو اين 5 روز كه با شما در تماس بودم

سرویس های ما معمولا بیت 24 الی 48 ساعت کامل تحویل خواهیم داد. شما یکبار درخواست تغییر سیستم عامل میکردید یکبار نصب ibsng /:) در ضمن کلا قبل از خرید برخورد شما کاملا معلوم بود که اول میگفتید سرور مجازی بده من بعدا پول میدم یا ...

جانم !؟

همانطور که به شما گفتم در gmail جواب نخواهم داد و فقط جواب تیکت هاتون خواهم داد که این کار هم انجام دادیم. و شما توجه نمی کردید فقط به gmail ارسال می کردید.

من درس اخلاق بهت ندادم باید بابات بهت درس اخلاق میداد که معلومه درست ادبت نکرده که چطور صحبت کنید

دوستان ببینید جمله دقیق در چت به این صورت بوده و بالا به چه صورت دیگه نوشتن :
3:23 pm iman: Ticket konam key javab midin ?
1 hafte dige ?!
Me: Bale , 2 haftai diga
3:24 pm ensha allah hafta ayanda ok misha ticket konid
iman: به به
به به
چه زود
چه سريع
بابا پرفسور
شما حقه بازيد
3:25 pm گول مردم ميزنيد
حروم خورها
بريد به جهنم
me: Aziz ro windows key ta hala ibs nasb misha ?
Iman: قشنگ رو لينوكس بود
نه ويندوز
آخه چرا اينقدر اذيت ميكنى
3:26 pm چرا نميزاري با هم كار كنيم ؟

چون ادب نداری...

15000

شما از هرجا سرویس بگیری و بهشون بی احترامی کنی سرویس شما متوقف خواهند کرد اینو مطمئن باشید.

من بابات نیستم که بخوام ادبت کنم. باید بابابت ادبت کنه

شاید از نظر شما مشکلی نباشد. اما هرکس به ما توهین کند و ادب صحبت کردن نداشته باشد ما تحمل ان نخواهیم داشت و سریعا سرویس اون را حذف خواهیم کرد. این قانون ماست اگر دوست داشت با ما کار کند نداشت به سلامت

اول میگفتید سرور مجازی بده من بعدا پول میدم
اون چه ربطى داره ؟!
همون موقع هم علتش رو گفتم، به دليل مكان كارى من هست، نگفتم بعدا ، گفتم اولين تايم ادارى
در ضمن شما هم تو سطر دوم پست اول تاپيك ادعاى سرويس تست كرديد، كه من روش حساب كردم و گفتم
بهتره يه نگاه به پست اولت بندازى

سرویس های ما معمولا بیت 24 الی 48 ساعت کامل تحویل خواهیم داد.
قبل از اينكه پول از مشترى بگيرى بهش بگو، نه بعدش
تو صفحه اول تاپيكت بزن
گذشته از اينها اينم يه نقصه بزرگه، واسه بعديها ميگم !

وقتى اينقدر ضعيف و پر نقص كار ميكنيد چه انتظارى داريد ؟!

جواب شما رو عصر نت داد !

به شما توهين نكرديم خودتون باعث اينكار شديد

همانطور که به شما گفتم در gmail جواب نخواهم داد و فقط جواب تیکت هاتون خواهم داد که این کار هم انجام دادیم. و شما توجه نمی کردید فقط به gmail ارسال می کردید.
1- اصلا منطقى نيست ، چرا موقع پول گرفت و جذب مشترى هم جواب pm ميديد هم ميل و هم يه عالمه وقت دارين ولى به محض اينكه پول رو گرفتين نه pm نه ايميل فقط تيكت و كمبود وقت و عدم پسخگويى و بداخلاقى :65:
2- اين كار رو انجام نداديد، جوب تيكت هاى من رو نداديد، هيچكدومش

هميشه همه جا حق با مشتريه (البته براى حرفه اى ها، يه وقت فكر نكنى روى حرفم با شماست، بعد بگى فهش داد، توهين كرد !)

اون قسمت از حرفهاى شما كه قرمز هست توهين به مشترى هست، همون علتى كه سرويس مشترى رو قطع مكنيد و پولشو بالا ميكشيد
جواب قسمت آبى رنگ رو هم قبلش داده بودم (در ضمن خوب شد گذاشتيش، يادم رفته بود كه پول ***ى حرومه و كسى كه ميخورش با يه استنتاج ساده بهش ميگن حروم خور !
انتظار دارى پول كسى رو بالا بكشى اونم برات برقصه !!
اون جواب شما هم اگر چند خط بالاترش رو بزارى معلوم ميشه كه به طعنه گفته شده
همونهايى كه درس اخلاق ميدادى !
همونهايى كه ميگفتم سرويستون ناقصه !
قسمت سبز رنگ هم به نوع خودش جالبه !

عدم پاسخگويى يا فاصله هاى زياد بين جواب دادنهاى شما، بزرگترين توهين به مشتريه آقاى محترم !
يه خورده در اين مورد فكر كن، ضرر نميكنى، سودش تو جيب تو ميره نه من

AfraWeb.net
March 17th, 2010, 15:49
دوستان لطفا سعی کنید صبر پیشه کنید مشکلات برای همه وجود دارد و با توجه به شناخت چند ساله اقای رحمانیان ایشون اینطور ادم نیستیند که بخواهند به خاطر مبلغ کمی....
مطمعنا مشکل از طرف ایشون نبوده و مشکلاتی از طرف دیتا سنتر بوجود امده که واقعا قابل پیش بینی نیست در اینگونه موارد واقعا سخت هست پاسخگویی و تمام توان و فکر مشغول حل کردن مشکل میشه و واقعا نمیشود به درستی به همه ایمیل ها و گفتگو های انلاین پاسخ داد .

goldstar
March 17th, 2010, 16:25
سلام
اگر توهین کردن باعث حذف سرویس میشه شما ملزم به آوردن در قوانینتون هستین!
شرایط و ضوابط (http://rayanvps.com/index.php?id=7)

M-Soltani.ir
March 17th, 2010, 16:52
تایپیک فروش رو خراب نکنید
یک تایپیک جدا بزنید و ....

aghaee
March 17th, 2010, 17:21
مثل اینکه معلومه زیاد آدم قابل اعتمادی نیست

آخه پرفسور شما به خاطر یه کلمه این کار رو میکنی! بعدش انتظار چی داری!

خوشم نیومد!

آقا اگه کسی اگه گرفت و پشیمون شد! نگه نگفتیم

M-Soltani.ir
March 17th, 2010, 17:24
مثل اینکه معلومه زیاد آدم قابل اعتمادی نیست

آخه پرفسور شما به خاطر یه کلمه این کار رو میکنی! بعدش انتظار چی داری!

خوشم نیومد!

آقا اگه کسی اگه گرفت و پشیمون شد! نگه نگفتیم

از توجه شما به تایپیک بالایی سپاسگزارم...

LoveLife
March 17th, 2010, 18:00
حتی اگه به شما فحش ها ناموسی بدند حق پاک کردن سرویس کسی رو ندارید !
فقط می تونید تمدید نکنید و از اون فرد شکایت کنید !
معذرت می خوام ولی نشانه ناپختگی شما هست

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

معذرت ، ولی من حتی اگه سرویس رایگان هم بدید هم حاظر نیستم از شما بگیرم ! به خاطر این سطح دید پایین شما !

webmaster78
March 17th, 2010, 18:17
منم ايشون را تاييد نميكنم !!
اين آقا يك اكانت تست به من دادند و گفتند پورت يك گيگ هست( البته بگذريم در سايتشون نوشتند 100 مگابايت هستند اما به من گفتند يك گيگابايت هست و كلي روش اصرار ورزيدند ! ) توي دانلود سرعتي كه ميداد بين 123 تا 700Kb/s بود. بهشون گفتم قضيه اينه گفتند نه امكان نداره! گفتم من قبلا سرويس داشتم با پرت يك گيگ با سرعت 90 تا 100 مگابايت دانلود ميكردم اما اين به يك مگابايت هم نميرسه سرعت گفتند بايد با دانلود منيجر دانلود كني ! گفتم روي اون سرويس قبليم بدون دانلود منيجر سرعتم 90 بود توي سرويس شما با دانلود منجير فقط شد دو مگابايت ! حتي عكس هم گرفتم براشون گذاشتم
ايشون زيربار نرفت گفت لينك بده تست كنم، گفتم كلي سايت دانلود هست شما دانلود كن تست كن ضمن اينكه عكس هم برات گذاشتم
جواب دادند :
Salam,

doste aziz shoma kharidar hastid ?!
Link bedid ma ham test konim ta bebinim 700 kb/s speed dara ,ma ta alan be har moshtari test dadim hanoz nagoftim variz karda va hanoz ham vaght ok kardan service hashon ham hata nakardim hanoz , pas aga 700 kb/s hast behtara az jai diag begirid ke ba port 100 mb/s download midan
Account shoma Disable shod.

حالا : 1- خوب سرويس شما اين سرعت را داشت تخسير منه ؟
2- حالا شما چرا براي بازارگرمي مياي دروغ ميگي كه هنوز نگفتي پول را واريز كردن ؟:68: كجاي دنيا هنوز يچي نشده پول به حسابت واريز ميكنن ؟
3- بدتر از اون اينكه شما با افتخار ميگي پول واريز كردن هنوز وقت نكردي اكانت رو فعال كني ! اگر واقعا راست بگي بايد باز هم تاسف خورد كه مشتري پول را واريز كرده شما اكانتش رو فعال نكردي، مثلا وقت داري به ايميلهاي من جواب بدي وقت نداري اكانت مشتري بيچاره رو فعال كني ؟! تازه افتخار هم ميكني ؟!
4- پورت سرويس 100 مگابايت هست كه حتي 10 مگ هم سرعت نميده به كاربر اما هي ميخواي به اسم پرت يك گيگ بفروشي و اگر كاربر ببينه سرعت كمه و زيربار نره ميگي شما خريدار نيستي و ديگه محلش نميدي !!!!
حالا جالب هست اين آقا هي اصرار ميكنه لينك بديد تست كنم ! اخه مگه لينك دانلود قحطه ؟ شما برو از هر سايتي دوست داري دانلود كن! شايد براي اين ميگن لينك بده تا سرعت پايين را بندازند گردن هاست اون سايت و بگن پورتش محدوده و سرعتش پايينه !

بهشون گفتم شايد بين كاربران زيادي تقسيم كرديد سرعت پايين اومده با اعتماد به نفس گفتند فعلا بين 12 نفر به اشتراك گذاشته و فعلا دو رقمي نشده !!!! ( يعني بيشتر هم ميخوان بذارن اما مشتري نيست. اگر مشتري باشه بين 20 نفرم به اشتراك ميگذارند!

آخر سر خودشون از يك سايت دانلود كردند و با افتخار عكس فرستادند كه ببينيد با سرعت 15 مگابايت دانلود شده !
اولا خوب كاري داره شما براي اينكه من را راضي كني سرويس را بالاببري و يك عكس با سرعت بالا بذاري ؟
دوما عكس به درد من نميخوره! من بايد وقتي خودم دانلود ميكنم اين سرعت را به من بده. اكانت تست هم براي همين هست و گرنه خوب فروشنده ميگه سرعت بالاي صد گيگا هست ! من دارم با سرعت 700 كيلوبايت دان ميكنم شما ميگي نه اينطور نيست و پورت يك گيگا هست
سوما آخر سر گفتيد اين سرويس ما هست اگر ميخواي در خدمت هستيم. يعني اخر خودشون هم نتونستند يك سرعت بالا بگيرند در صورتي كه عكسي كه گذاشتند با سرعت 39 مگابايت دانلود ميكنه و همچنين معمولا با پورت يك گيگ كاربران با سرعتي بين 80 تا 100 مگابايت در ثانيه دانلود ميكنند.

شما توي پرشين تولز هم تاپيك زدي اونجا هم به كاربران محل ندادي و از دستت ناراضي بودن . اصولا شما مياي تاپيك ميزني زود سرور رو بفروشي بري . ديگه بعدش چي ميشه و مشتري برات مهم نيستند تا وقتي كه سرويست فروش نرفته جواب قشنگ ميدي بعدش ديگه حتي جواب سلامشم نميدي ! همانطوري كه ديدم دوستانم ايميل دادم و يا جواب نداديد و يا برخورد ... كرديد . اگر اين دوستمون هم واقعا توهيني كردند بايد سرويس قطع بشه و پولشون رو نديد ؟ توي دنياي كوچيك شما اين قانون هست كه بايد قطع بشه . كسي كه مياد براي خودش قوانين فضايي وضع ميكنه نميشه ازش انتظار داشت فورشنده و پشتيبان خوبي باشه
اون به شما بد حرف زد ( بگذريم كه اگر درست كار كنيد مشتري ناراحت و عصباني نميشه و حرف بد نميزنه. احترام آدمها دست خودشون هست وقتي خودشون اينطوري برخورد ميكنند چه انتظاري دارند كه ادمها باهاشون خوب برخورد كنند ؟؟!!) حالا سرويسش رو قطع كرديد چرا پوش رو پس نميديد ؟!! حتما طبق قوانين شما پول براي جريمه گرفته ميشود. فتوي جديد هست ؟!

اين رو بدونيد حق الناس و پول حروم از توهين و .. بدتره، خداوند همه گناهان رو ميبخشه جز حق النس را پس اگر واقعا اخلاق مدار هستيد سعي نكنيد يك كالاي معيوب را با اسم چيزي ديگر و بالاتر به مردم غالب كنيد و در برابر پولي كه ميگيريد پشتيباني درستي داشته باشدي و پول كسي را نخوريد . همه چيز رو هم قبلا از خريد به مشتري بگيد تا بدونه. بعد از خريد قوانيني براي خودتان وضع كنيد صحيح نيست !

iman_n21
March 17th, 2010, 19:09
تایپیک فروش رو خراب نکنید
یک تایپیک جدا بزنید و ....

از توجه شما به تایپیک بالایی سپاسگزارم...

بزرگوار ، شما اگر رفتيد تو يك مغازه اى سرتون كلاه گذاشتن يا حقتونو خوردن ميرين تو مغازه بغلى حقتون رو بگيريد ؟! :65:

اين تاپيك حكم مغازه ايشون رو داره و اولين بار اينجا تبليغات ايشون رو ديدم (و احتمالا دوستان ديگه)

ممنون از توجهتون

rayannet
March 17th, 2010, 19:36
حتی اگه به شما فحش ها ناموسی بدند حق پاک کردن سرویس کسی رو ندارید !
فقط می تونید تمدید نکنید و از اون فرد شکایت کنید !
معذرت می خوام ولی نشانه ناپختگی شما هست

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

معذرت ، ولی من حتی اگه سرویس رایگان هم بدید هم حاظر نیستم از شما بگیرم ! به خاطر این سطح دید پایین شما !

ببینید شما در حدی نمی بینم بخوای واسه ما تعیین تکلیف کنید ! متوجه شدید ؟
ما همیشه این حق رو برای خودمون میزاریم که مشتری بی احترامی کنه ما سرویس اون رو می بندیم حالا میخوای هر کی هم باش !
در ضمن ما نیاز به مشتری هایی مثل شما که ادب و احتران نمی دونن چی هست نداریم و به اندازه خودمون مشتری داریم که بتونیم 2 برابر هزینه سرور + سود مون در بیاریم و لنگ مشتری نیستیم
شاید جالب باشه بدونید که چرا شرکت های بزرگ نمی یان تو WHT ? میدونستید چرا ؟ چرا Aria , ... نمی یان زیاد تو WHT چون نمی خوان خودشون با 4 تا بچه امثال شما قاطی کنن چون 95% شما ها زیر 18 سال سنتون هست !

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

منم ايشون را تاييد نميكنم !!
اين آقا يك اكانت تست به من دادند و گفتند پورت يك گيگ هست( البته بگذريم در سايتشون نوشتند 100 مگابايت هستند اما به من گفتند يك گيگابايت هست و كلي روش اصرار ورزيدند ! ) توي دانلود سرعتي كه ميداد بين 123 تا 700Kb/s بود. بهشون گفتم قضيه اينه گفتند نه امكان نداره! گفتم من قبلا سرويس داشتم با پرت يك گيگ با سرعت 90 تا 100 مگابايت دانلود ميكردم اما اين به يك مگابايت هم نميرسه سرعت گفتند بايد با دانلود منيجر دانلود كني ! گفتم روي اون سرويس قبليم بدون دانلود منيجر سرعتم 90 بود توي سرويس شما با دانلود منجير فقط شد دو مگابايت ! حتي عكس هم گرفتم براشون گذاشتم
ايشون زيربار نرفت گفت لينك بده تست كنم، گفتم كلي سايت دانلود هست شما دانلود كن تست كن ضمن اينكه عكس هم برات گذاشتم
جواب دادند :
Salam,

doste aziz shoma kharidar hastid ?!
Link bedid ma ham test konim ta bebinim 700 kb/s speed dara ,ma ta alan be har moshtari test dadim hanoz nagoftim variz karda va hanoz ham vaght ok kardan service hashon ham hata nakardim hanoz , pas aga 700 kb/s hast behtara az jai diag begirid ke ba port 100 mb/s download midan
Account shoma Disable shod.

حالا : 1- خوب سرويس شما اين سرعت را داشت تخسير منه ؟
2- حالا شما چرا براي بازارگرمي مياي دروغ ميگي كه هنوز نگفتي پول را واريز كردن ؟:68: كجاي دنيا هنوز يچي نشده پول به حسابت واريز ميكنن ؟
3- بدتر از اون اينكه شما با افتخار ميگي پول واريز كردن هنوز وقت نكردي اكانت رو فعال كني ! اگر واقعا راست بگي بايد باز هم تاسف خورد كه مشتري پول را واريز كرده شما اكانتش رو فعال نكردي، مثلا وقت داري به ايميلهاي من جواب بدي وقت نداري اكانت مشتري بيچاره رو فعال كني ؟! تازه افتخار هم ميكني ؟!
4- پورت سرويس 100 مگابايت هست كه حتي 10 مگ هم سرعت نميده به كاربر اما هي ميخواي به اسم پرت يك گيگ بفروشي و اگر كاربر ببينه سرعت كمه و زيربار نره ميگي شما خريدار نيستي و ديگه محلش نميدي !!!!
حالا جالب هست اين آقا هي اصرار ميكنه لينك بديد تست كنم ! اخه مگه لينك دانلود قحطه ؟ شما برو از هر سايتي دوست داري دانلود كن! شايد براي اين ميگن لينك بده تا سرعت پايين را بندازند گردن هاست اون سايت و بگن پورتش محدوده و سرعتش پايينه !

بهشون گفتم شايد بين كاربران زيادي تقسيم كرديد سرعت پايين اومده با اعتماد به نفس گفتند فعلا بين 12 نفر به اشتراك گذاشته و فعلا دو رقمي نشده !!!! ( يعني بيشتر هم ميخوان بذارن اما مشتري نيست. اگر مشتري باشه بين 20 نفرم به اشتراك ميگذارند!

آخر سر خودشون از يك سايت دانلود كردند و با افتخار عكس فرستادند كه ببينيد با سرعت 15 مگابايت دانلود شده !
اولا خوب كاري داره شما براي اينكه من را راضي كني سرويس را بالاببري و يك عكس با سرعت بالا بذاري ؟
دوما عكس به درد من نميخوره! من بايد وقتي خودم دانلود ميكنم اين سرعت را به من بده. اكانت تست هم براي همين هست و گرنه خوب فروشنده ميگه سرعت بالاي صد گيگا هست ! من دارم با سرعت 700 كيلوبايت دان ميكنم شما ميگي نه اينطور نيست و پورت يك گيگا هست
سوما آخر سر گفتيد اين سرويس ما هست اگر ميخواي در خدمت هستيم. يعني اخر خودشون هم نتونستند يك سرعت بالا بگيرند در صورتي كه عكسي كه گذاشتند با سرعت 39 مگابايت دانلود ميكنه و همچنين معمولا با پورت يك گيگ كاربران با سرعتي بين 80 تا 100 مگابايت در ثانيه دانلود ميكنند.

شما توي پرشين تولز هم تاپيك زدي اونجا هم به كاربران محل ندادي و از دستت ناراضي بودن . اصولا شما مياي تاپيك ميزني زود سرور رو بفروشي بري . ديگه بعدش چي ميشه و مشتري برات مهم نيستند تا وقتي كه سرويست فروش نرفته جواب قشنگ ميدي بعدش ديگه حتي جواب سلامشم نميدي ! همانطوري كه ديدم دوستانم ايميل دادم و يا جواب نداديد و يا برخورد ... كرديد . اگر اين دوستمون هم واقعا توهيني كردند بايد سرويس قطع بشه و پولشون رو نديد ؟ توي دنياي كوچيك شما اين قانون هست كه بايد قطع بشه . كسي كه مياد براي خودش قوانين فضايي وضع ميكنه نميشه ازش انتظار داشت فورشنده و پشتيبان خوبي باشه
اون به شما بد حرف زد ( بگذريم كه اگر درست كار كنيد مشتري ناراحت و عصباني نميشه و حرف بد نميزنه. احترام آدمها دست خودشون هست وقتي خودشون اينطوري برخورد ميكنند چه انتظاري دارند كه ادمها باهاشون خوب برخورد كنند ؟؟!!) حالا سرويسش رو قطع كرديد چرا پوش رو پس نميديد ؟!! حتما طبق قوانين شما پول براي جريمه گرفته ميشود. فتوي جديد هست ؟!

اين رو بدونيد حق الناس و پول حروم از توهين و .. بدتره، خداوند همه گناهان رو ميبخشه جز حق النس را پس اگر واقعا اخلاق مدار هستيد سعي نكنيد يك كالاي معيوب را با اسم چيزي ديگر و بالاتر به مردم غالب كنيد و در برابر پولي كه ميگيريد پشتيباني درستي داشته باشدي و پول كسي را نخوريد . همه چيز رو هم قبلا از خريد به مشتري بگيد تا بدونه. بعد از خريد قوانيني براي خودتان وضع كنيد صحيح نيست !

شما میگی پورت 100 است درسته ؟
میتونید به اییل support@hugeserver.com ایمیلی بزنید و بگید پورت سرور که برای ایشون خریداری کردید چند است در ضمن همان لینک که شما گفتید 700 kb سرعت دانلود میده بنده تست کردم با همون سرور مجازی تست 15 mb/s داشت دانلود میداد یعنی میخواید بگید با فتوشاب درست کردم ؟

---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------

در ضمن بیکارر نیستم بیام اینجا جواب شما رو بدم یا ایمیل بزنید یا همتون با هم پست بدید اخر شب میام جواب میدم :->

Ali-718
March 17th, 2010, 19:40
ما همیشه این حق رو برای خودمون میزاریم که مشتری بی احترامی کنه ما سرویس اون رو می بندیم حالا میخوای هر کی هم باش !
در ضمن ما نیاز به مشتری هایی مثل شما که ادب و احتران نمی دونن چی هست نداریم و به اندازه خودمون مشتری داریم که بتونیم 2 برابر هزینه سرور + سود مون در بیاریم و لنگ مشتری نیستیم
شاید جالب باشه بدونید که چرا شرکت های بزرگ نمی یان تو wht ? میدونستید چرا ؟ چرا aria , ... نمی یان زیاد تو wht چون نمی خوان خودشون با 4 تا بچه امثال شما قاطی کنن چون 95% شما ها زیر 18 سال سنتون هست !

من معمولا دخالت نمیکنم تو این بحث ها ، ولی شما با این جمله کل کابران وب هاستینگ تالک رو دارید زیر سوال میبرید ، شما خودت داری تو این انجمن کار میکنی ، فکر کنم خیلی دست بالا گرفتید خودتون رو ...
موفق باشید

database
March 17th, 2010, 19:45
با سلام

جناب رایان نت به بنده اعلام کردند که قصد انتقال به سرور فرانسه داریم و اگر کسی سرویس خام بخواد، 128 مگ رم و مقداری هارد (فکر کنم 15 گیگ بود) بهش اضافه تعلق میگیره. بنده هم قبول کردم و سرویس خام تحویل شد البته این مقادیر افزوده نشد ولی مشکلی نبود چون حتما بعدا اضافه میکردند، اما . . .

بنده از داخل وی پی اس فرانسه (همین جدیده) شروع به دانلود فایل های وی پی اس قبلی کردم اما مشکل اینجا بود که سرعت انتقال تنها 10KB/s بود @-) که این رقم پس از چند ساعت به 2KB/s :105: کاهش پیدا کرد

حتی از داخل خود vps آلمان اقدام به آپلود فایل ها در یک هاست پرسرعت از طریق ftp کردم اا باز هم سرعت همین بود و بس !

توی این فاصله هم هر تیکتی زدم پاسخی نیومد

بعد از چند ساعت سرور آلمان بسته شد و ما موندیم و سرور فرانسه که اونم فردا صبحش قطع شد و هنوز هم البته قطع هست. البته جناب مدیر فرمودند که مشکلی در ویندوزتون بوجود آوردین که بالا نمیاد البته کاری نکرده بودم ولی بهر حال درخواست ریبیلد دادم ولی جوابی دریافت نشد

حالا اینجا مهمترین مساله ای که برای بنده مطرحه اینه که :

چرا آقای مدیر سایت که اقدام به فروش میکنه در حالیکه آنلاین هست (چراغ گوگل تاک ایشان روشن هست و گاهی idle میشه و مجدد روشن میشه گاهی دوباره خاموش میشه و ... در یاهو هم آنلاین هستند ولی کلا پاسخ نمیدهند) ، پاسخ تیکت،ایمیل،پیام،تلفن و موبایل را نمیدهند

بله همه میدانیم که هیچ سرویسی بدون مشکل نیست اما، باید من مشتری تکلیفم رو بدونم نه اینکه در بلاتکلیفی و ابهام قرار بگیرم

هر سرویس دهنده ای که موفق شده، در کنار تمام اهداف دیگرش رضایت مشتری رو قرار داده و به اون احترام گذاشته و دلیل اینکه خیلی از سرویس دهنده های اینترنتی با شکست مواجه میشوند، صرفنظر از کمبود اطلاعات، عدم رعایت همین مورد است

در پایان من برای ایشون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که در آینده ارتباط با مشتری رو سامان بدن و دوباره بتونیم از سرویسشون استفاده کنیم

rayannet
March 17th, 2010, 20:05
من معمولا دخالت نمیکنم تو این بحث ها ، ولی شما با این جمله کل کابران وب هاستینگ تالک رو دارید زیر سوال میبرید ، شما خودت داری تو این انجمن کار میکنی ، فکر کنم خیلی دست بالا گرفتید خودتون رو ...
موفق باشید

دوست عزیز خودمم دست کم نمی گیرم؛ چون از شما و امثال شما خیلی بزرگ تر هستیم و اگر نیاز باشه به موقعه اش اثبات خواهم کرد.
هر کس تشریف اورد جهرم با بنده تماس بگیره تا دفتر کاری که بنده داریم ببینن شاید متوجه شوید :-* در صورت نیاز هم تصاویری از اون قرار خواهم داد و مطمئن باشید از 250 نفر که در انجمن اینجا فعالیت میکنن فقط 1 نفر دفتر دارند. چند نفر مثل Afraweb.net , عصر نت اقای امیری , parspack که دیگه فعالیت نمی کنن دفتر دارن و شماها با یک ریسلر ماهی 10 تومان دادید اومدید مطمئن باش کسی که 3-4 میلیون سرمایه گذاری میکنه واسه اینکار عمرا بیاد تو این انجمن ها ! :-| همانطور که الان شاهد این قضیه هستیم.

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

بنده از داخل وی پی اس فرانسه (همین جدیده) شروع به دانلود فایل های وی پی اس قبلی کردم اما مشکل اینجا بود که سرعت انتقال تنها 10KB/s بود @-) که این رقم پس از چند ساعت به 2KB/s :105: کاهش پیدا کرد
متاسفانه دیتاسنتر گیگا پورت ما به 10 mb/s محدود کرده بود و کاری از دست ما ساخته نبود !

حالا اینجا مهمترین مساله ای که برای بنده مطرحه اینه که :

چرا آقای مدیر سایت که اقدام به فروش میکنه در حالیکه آنلاین هست (چراغ گوگل تاک ایشان روشن هست و گاهی idle میشه و مجدد روشن میشه گاهی دوباره خاموش میشه و ... در یاهو هم آنلاین هستند ولی کلا پاسخ نمیدهند) ، پاسخ تیکت،ایمیل،پیام،تلفن و موبایل را نمیدهند
چون از طریق چت مشکلی حل نمیشه, شما تیکت کنید در اسرع وقت انجام خواهد شد. چون در این مدت و مشکلات به وجود امده واقعا حجم تیکت ها بالاست

در پایان من برای ایشون آرزوی موفقیت میکنم
متشکرم, انشا الله شما هم در تمام مراحل زندگی قطار ارزوهایتان بر ریل خوشبختی در حال حرکت باشد

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

موفق باشید

در ضمن خداوکیلی شما با چقدر سرمایه این کار رو شروع کردید ؟! Maximum = 50 toman
درسته ؟ 2 خط ایرانسل = 5000 تومان ریسلر = 5000 تومان برای شروع فرض بگیر 1 گیگ
ثبت سایت = 9500 تومان :113:
در ضمن منتظر جواب شما هستم چون اگر نیاز بشه باید چیزی های رو ضمیمه کنم که یکم ...

LoveLife
March 17th, 2010, 20:21
شاید جالب باشه بدونید که چرا شرکت های بزرگ نمی یان تو wht ? میدونستید چرا ؟ چرا aria , ... نمی یان زیاد تو wht چون نمی خوان خودشون با 4 تا بچه امثال شما قاطی کنن چون 95% شما ها زیر 18 سال سنتون هست !

فهم و شعور هر انسانی تو لفظ صحبت کردنش هست !
دوستانی که قرار هست بنده رو بشناسند می شناسند ، پس نیاز نیست جواب شما رو کامل بدم !
درک و فهم شما در این اندازه هست که جواب منطقی رو با فحش و تهمت جواب بدید ، بنده هاست فروش نیستم ، ولی این صحبت شما برای مشتری هاتون خیلی ارزش داره !
در ضمن پیرمرد داریم اندازه بچه 2 ساله فهم نداره !

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

شما با 50 میلیون شروع کردید ! ولی فهم و شعور کاری شما اندازه کسی هست که یه ریسللر 5 هزار تومانی داره ! پس فایده نداره !

rayannet
March 17th, 2010, 20:24
فهم و شعور هر انسانی تو لفظ صحبت کردنش هست !
بله, اون دوستتون هم فهم و شعورش در لفظ اش معلوم شد.

دوستانی که قرار هست بنده رو بشناسند می شناسند ، پس نیاز نیست جواب شما رو کامل بدم !
...

درک و فهم شما در این اندازه هست که جواب منطقی رو با فحش و تهمت جواب بدید ، بنده هاست فروش نیستم ، ولی این صحبت شما برای مشتری هاتون خیلی ارزش داره !

فحش و تهمت !؟

بنده هاست فروش نیستم
شما هم یک ریسلر بگیر هاست بفروش, 5000 تومان ماهانه که بیشتر نیست 8-}

منتظر شما StartHost هستم...

goldstar
March 17th, 2010, 20:25
در تکمیل صحبتهای دوست عزیز باید بگم که متانت و ادب در برخورد با مشتری و همکاران به 250 هکتار دفتر و شرکت می ارزه!
اگر دوست ندارین میتونین توی انجمن هم شرکت نکنید! نه اینکه بیاین آفر بدین و مشکل هم پیش بیاد انتظار سکوت مشتریان رو داشته باشین
من برای شما احترام زیادی قائل بودم و هستم اما این طرز برخورد با مشتری نیست! و مخصوصا lovelife که از بهترینهای انجمن هستند و خود آقای آریا هم که میگین تاییدش میکنه!

baghebahar
March 17th, 2010, 20:25
چون نمی خوان خودشون با 4 تا بچه امثال شما قاطی کنن چون 95% شما ها زیر 18 سال سنتون هست

ببخشيدا اقاي بزرگ اگر من يكي از يوزرهاي شما بودم الان سرورت خواب بود و حالا ها داشتي زور ميزدي اپ كني اما ....
ادب شما در حدي نيست كه بياين در wht سرويس ارائه بدين.
بازم ببخشيد كه روك گو هستم.

rayannet
March 17th, 2010, 20:32
شما با 50 میلیون شروع کردید ! !
من واسه همچین کاری که با 4 تا بچه امثال شما بخوام سر و کار داشته باشم همچین سرمایه ای نمی زارم ;)

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

[ببخشيدا اقاي بزرگ اگر من يكي از يوزرهاي شما بودم الان سرورت خواب بود و حالا ها داشتي زور ميزدي اپ كني اما ....
در اون حد شما رو نمی بینم

نباید به بچه هم سرویس داد چون Range سنی شماها بین 14 تا 18 سال هست

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

در تکمیل صحبتهای دوست عزیز باید بگم که متانت و ادب در برخورد با مشتری و همکاران به 250 هکتار دفتر و شرکت می ارزه!
تا وقتی که 2 طرف این رابطه و ادب رو رعایت کنند !

AfraWeb.net
March 17th, 2010, 20:39
دوستان عزیز لطفا سعی کنید احترام یکدیگر را رعایت بکنید و به هم احترام بزارید . مشکلات برای دیتا سنتر های بزرگ و شرکت های بزرگ هم پیش میاد که مطمعنا قابل حل هستند مثلا یکی از دامین ها ما در شرکت دایرکت ای مشکل پیدا کرده بود در حدود 1 هفته داشتیم باهاوشن مکاتبه میکردیم در صورتی که مشکل در حد خیلی پایینی و .... حتی جواب تیکت ها را بعد از 48 ساعت یا بیشتر میدادن .
حالا مشکلی بوجود امده و حل این مشکل سخت و طالقت فرسا هست و نیازمند صرف وقت و انرژی زیاد هست . پس این دلیل بر این نمیشه که فردی که بالای 3 سال تجربه مفید در زمینه هاستینگ دارد یک دفعه مورد انتقاد اینگونه قرار بگیرید و کسانی که اصلا هیچ ارتباطی به این مشکل ندارند و از نزدیک با این مشکلات اشنایی نداشتند بیان و نظرات منفی و سوء ارائه کنند و یکطرفه قضاوت کنند در حالی که نمیدونن اصل مشکل از کجاست و چرا این مشکل پیش اومده است و مقصر اصلی کی هست و ......

پیشنهاد میکنم دوستان مقداری صبر کنند و مطمعنا روزهای از دست رفته بهشون برخواهد گشت درباره اطلاعات روی سرور هم دیتا سنتر های بزرگ هم تضمینی روی اطلاعات رو سرور ندارند و بقول ادمین فروم بک اپ لازمه یک هاستینگ موفق هست و کسی که رسیلر یا سرور مجازی خریداری میکند و سرور بک اپ ندارد اشتباه بزرگی را انجام میدهد در صورتی که با پرداخت ماهانه فقط 3.99 دلار میتواند 100 گیگ بک اپ خریداری نمیاید و موقعی که مشکلی برای سزرور و اطلاعات پیش اومد به سرعت اطلاعات خود را جابجا کند

rayannet
March 17th, 2010, 20:40

شما نیاز نیست واسه من معلم ادب بشید !
اونقدر ادب دارم که بتونم امثال شماها رو هم ادب کنم

LoveLife
March 17th, 2010, 20:46
دوستان عزیز لطفا سعی کنید احترام یکدیگر را رعایت بکنید و به هم احترام بزارید . مشکلات برای دیتا سنتر های بزرگ و شرکت های بزرگ هم پیش میاد که مطمعنا قابل حل هستند مثلا یکی از دامین ها ما در شرکت دایرکت ای مشکل پیدا کرده بود در حدود 1 هفته داشتیم باهاوشن مکاتبه میکردیم در صورتی که مشکل در حد خیلی پایینی و .... حتی جواب تیکت ها را بعد از 48 ساعت یا بیشتر میدادن .
حالا مشکلی بوجود امده و حل این مشکل سخت و طالقت فرسا هست و نیازمند صرف وقت و انرژی زیاد هست . پس این دلیل بر این نمیشه که فردی که بالای 3 سال تجربه مفید در زمینه هاستینگ دارد یک دفعه مورد انتقاد اینگونه قرار بگیرید و کسانی که اصلا هیچ ارتباطی به این مشکل ندارند و از نزدیک با این مشکلات اشنایی نداشتند بیان و نظرات منفی و سوء ارائه کنند و یکطرفه قضاوت کنند در حالی که نمیدونن اصل مشکل از کجاست و چرا این مشکل پیش اومده است و مقصر اصلی کی هست و ......

پیشنهاد میکنم دوستان مقداری صبر کنند و مطمعنا روزهای از دست رفته بهشون برخواهد گشت درباره اطلاعات روی سرور هم دیتا سنتر های بزرگ هم تضمینی روی اطلاعات رو سرور ندارند و بقول ادمین فروم بک اپ لازمه یک هاستینگ موفق هست و کسی که رسیلر یا سرور مجازی خریداری میکند و سرور بک اپ ندارد اشتباه بزرگی را انجام میدهد در صورتی که با پرداخت ماهانه فقط 3.99 دلار میتواند 100 گیگ بک اپ خریداری نمیاید و موقعی که مشکلی برای سزرور و اطلاعات پیش اومد به سرعت اطلاعات خود را جابجا کند

افراوب جان ، شما خودت پیش خودت قضاوت کن طرز صحبت این عزیز رو !
غرور و ... بی جا !

rayannet
March 17th, 2010, 20:51
افراوب جان ، شما خودت پیش خودت قضاوت کن طرز صحبت این عزیز رو !
غرور و ... بی جا !

اول من جواب ندادم دیدم هرکس داره همینجور تو wht 10 بار 10 بار عضو میشه و انتقاد میکنه و به قول معروف داشتند پر رو میشدن و مجبور شدم جواب بدم و تا اخرشم ایستادم و جواب تک تک شما رو خواهم داد.

Talahost.Com
March 17th, 2010, 21:05
صلوات بفرستید

persian.developer
March 17th, 2010, 21:06
اول من جواب ندادم دیدم هرکس داره همینجور تو wht 10 بار 10 بار عضو میشه و انتقاد میکنه و به قول معروف داشتند پر رو میشدن و مجبور شدم جواب بدم و تا اخرشم ایستادم و جواب تک تک شما رو خواهم داد.

دوست عزیز
کاربرانی که چند شناسه دارند را برای من بصورت پیغام خصوصی معرفی کنید تا رسیدگی کنم شما در این مورد هیچ گونه گزارش پست خلافی نداشته اید ولی مخالفان شما گزارش داده اند.
اینجا میدان جنگ نیست.

science
March 17th, 2010, 21:09
سلام

یکی از دوستان از احترام به مشتری گقت ولی در جوابش باید بگم که این شرکت ها (کسانی که درست سرویس نمیدن به درست و حسابی ها بر نخوره) کل در آمدشون از فروش وی پی اس و ... به هر شخص در ماه اول است چرا که شخص در ماه های بعد هرگز چیزی از اون ها نخواهد خرید بخاطر کیفیت پایین سرویس و عدم پشتیبانی. پس کلا بیخیـــال کیفیت و پشتیبانی میشوند و با خیال راحت روی جذب مشتری جدید ماه اولی ;;) تمرکز می کنند . اینطوری هم دغدغه پشتیبانی رو ندارن هم اینکه درآمد بیشتر و کار کمتر
همین تفکره که باعث میشه شرکت ها و افراد ارائه دهنده ی اینگونه سرویس ها به کیفیت نیندیشند و مشتری سرگردان به سمت سایر سرویس دهندگان (احتمالا تله ها) هدایت بشه

تیکت ها زیاد بود بیخیال شدیم (Ctrl+A & Shift+Del)

خوب عزیز جان شما نباید مشتریتو توی بلاتکلیفی و بدبختی ولش کنی، لا اقل میتونی یک ایمیل به تمام اعضا بفرستی و موضوع رو در میون بگذاری نه اینکه غایم بشین (البته قبول داریم که در چنین مواقعی ممکنه حجم زیاد تیکت آزارتون بده ولی اگر کسی میخواد راحت باشه و اذیت نشه نباید کلا سرویس بده)

LoveLife
March 17th, 2010, 21:10
کاربران در حال دیدن موضوع: 14 نفر (11 عضو و 3 مهمان) در حال قضاوت هستند ! در آینده مشخص خواهد شد ، شما درست می گید یا بقیه

rayannet
March 17th, 2010, 21:23
یکی از دوستان از احترام به مشتری گقت ولی در جوابش باید بگم که این شرکت ها (کسانی که درست سرویس نمیدن به درست و حسابی ها بر نخوره) کل در آمدشون از فروش وی پی اس و ... به هر شخص در ماه اول است چرا که شخص در ماه های بعد هرگز چیزی از اون ها نخواهد خرید بخاطر کیفیت پایین سرویس و عدم پشتیبانی
این تصور شما کاملا اشتباه است دوست عزیز؛ اگر ماه اول فروش ما بود پس چرا 2 سال داریم کار میکنیم ؟! :76: /:) در ضمن اینو میتونم بهت تضمین بدم بنده تا یکسال هم فروش نداشته باشم قادر هستم تا یکسال هزینه سرور را پرداخت کنم. در ضمن درامد 5 ماه شما گردش حساب یکروز بنده است ;)
همانطور که عرض کردم این یک شغل دوم من هست و شغل اصلی بنده اینکار نیست که بخوام تمام وقتم روی اینکار بزارم.

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

کاربران در حال دیدن موضوع: 14 نفر (11 عضو و 3 مهمان) در حال قضاوت هستند ! در آینده مشخص خواهد شد ، شما درست می گید یا بقیه

اولا شما مشتری ما نیستید پس این موضوع اصلا به شما مربوط نمی شود !
بنده هم قبول دارم سرور مشکل داشت و هنوز هم کمی مشکل دارد و در حال رفع ان هستیم, و با توجه به قوانین OVH که بسیار حساس به Spam , Attack هستند برخی ها این موضوع و بسته شدن ای پی انان توسط دیتاسنتر خودشان را با این موضوع داخل کرده اند.

takweb.ir
March 17th, 2010, 21:24
رایان نت عزیز
گرچه می دونم رو تک وب عقده داری
ولی بهتر در رفتارت تجدید نظر کنی در غیر این صورت به اعتبارت ضربه شدیدی میزنی
مشتری اگر صداقت ببینه با بد ترین چیز ها کنار میاد و درک میکنه
ولی ناسزا گفتن و پیچوندن و عدم پاسخ گویی مشتری و کلافه میکنه و انتظار همکاری ازشون نداشته باش

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

رایان نت عزیز
ولی ناسزا گفتن و پیچوندن و عدم پاسخ گویی مشتری و کلافه میکنه و انتظار همکاری ازشون نداشته باش

rayannet
March 17th, 2010, 21:28
خودت میدونی با من چیکار کردی 2 سال پیش !

من به اندازه کافی مشتری دارم. نیازی به مشتری جدید ندارم.

وقتی به مشتری میگی اقا جون از سرور شما Spam , Atack شده IP شما دیتاسنتر بسته mac ان تغییر داده میگه سرور مشکل داره و داری بهانه میاری ! به نظر شما باید چطور جواب این مشتری داد !؟

omidreza
March 17th, 2010, 21:36
سلام!!!

قصد خرید پیشنهاد ویژه 3 از سرور فرانسه رو دارم!!!

چند سوال داشتم:

1- پورت بین چند نفر شیر هست؟؟

2- سرعت دانلود از سرور چقدر هست؟؟

3- امکان نصب تورنت وجود داره؟؟؟

takweb.ir
March 17th, 2010, 21:40

وقتی به مشتری میگی اقا جون از سرور شما spam , atack شده ip شما دیتاسنتر بسته mac ان تغییر داده میگه سرور مشکل داره و داری بهانه میاری ! به نظر شما باید چطور جواب این مشتری داد !؟

دو سال پیش شما تازه کار بودید و اطلاعات کافی نداشتید و بنده هم چون اوایل دانشگام بود وقت کافی نداشتم

مشتری های قبلیتو هم از دست میدی
من دارم از رو همکاری میگم نه چیز دیگه ای

چون با دیتاسنتر شما کار نکردم نظری نمی دم

یه چیزایی هم در مورد سن گفتی
خودت که شروع کردی سنت چقدر بود ؟
یعنی من باید می گفتم رضایت نامه والدین بیار ؟ (شوخی)
شما به عنوان به شرکت
باید سرویسی رو که اعلام کردی به همه متقاضیان بدی
مگر این که در سایتت اعلام کرده باشد فقط از این سن به بالا

ولی هر شرکتی
هرچی داره
از مشتریش داره
پس با مشتری بساز و بساز و بساز
که هر چی داری از مشتریه

rayannet
March 17th, 2010, 21:46
دو سال پیش شما تازه کار بودید و اطلاعات کافی نداشتید و بنده هم چون اوایل دانشگام بود وقت کافی نداشتم
شما هم با تجربه و دارای 6 سرور حتما , درسته ؟!
یادتون هست چقدر خیالپردازی میکردید ؟! یادم نمی یاد مشکل چی بود که میگفتی باید با مدیر شرکت صحبت کنی :)) گفتم شمارش بده بعد گفتی خارج هست گفتم بازم بده مشکلی نیست بعد گفتی خانم هست :)) تو 1 ساعت 3 تا مدیر عوض شد و اخرش گفتی خودمم =))
بزار تلخی های گذشته رو بیان نکنم و موضوع رو منحرف نکن لطفا

شما به عنوان به شرکت
باید سرویسی رو که اعلام کردی به همه متقاضیان بدی
مگر این که در سایتت اعلام کرده باشد فقط از این سن به بالا
ما سرویس رو دادیم من فقط سرویس یکنفر رو بستم اونم به دلیل توهین به بنده بوده !

ولی هر شرکتی
هرچی داره
از مشتریش داره
پس با مشتری بساز و بساز و بساز
که هر چی داری از مشتریه
بنده اینجور مشتری ها رو نیاز ندارم ;)

persian.developer
March 17th, 2010, 21:48

وقتی به مشتری میگی اقا جون از سرور شما spam , atack شده ip شما دیتاسنتر بسته mac ان تغییر داده میگه سرور مشکل داره و داری بهانه میاری ! به نظر شما باید چطور جواب این مشتری داد !؟

دوست عزیز
قرار بود شما مشخصات کسانی که با چند شناسه وارد شده اند را بفرستید.

takweb.ir
March 17th, 2010, 22:24
شما هم با تجربه و دارای 6 سرور حتما , درسته ؟!
یادتون هست چقدر خیالپردازی میکردید ؟! یادم نمی یاد مشکل چی بود که میگفتی باید با مدیر شرکت صحبت کنی :)) گفتم شمارش بده بعد گفتی خارج هست گفتم بازم بده مشکلی نیست بعد گفتی خانم هست :)) تو 1 ساعت 3 تا مدیر عوض شد و اخرش گفتی خودمم =))
بزار تلخی های گذشته رو بیان نکنم و موضوع رو منحرف نکن لطفا

مدیر عامل ما خانم هستند
به استناد روزنامه رسمی شماره ۱۸۱۴۵ (http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=930219747773983)
اون زمان هم ایران نبودن
بنده هم گفتم کاری دارید به بنده بگید

zoghal
March 17th, 2010, 22:45
من 6-7 ماهی هست که از آقای رحیمیان چندین سرویس تهیه کردم. تا این چند روزه مشکلی نداشتم.

صحبتم بیشتر با اون کسانی هست . که شکایت دارند. من طرف هیچ کسی نیستم. خودم هم جز کسانی هستم. که وی پی اس هام دان هست.

در نظر داشته باشید بارها برای ما هم پیش اومده که مشکلی ایجاد شده. که روح و روانمون بهم ریخته و رفتاری می کنیم. که نباید...

دوستان(هر دو طرف) صبر داشته باشند. همه چیز درست میشه. هیچی با کل کل درست نشده و نمیشه.

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

من 6-7 ماهی هست که از آقای رحیمیان چندین سرویس تهیه کردم. تا این چند روزه مشکلی نداشتم.

صحبتم بیشتر با اون کسانی هست . که شکایت دارند. من طرف هیچ کسی نیستم. خودم هم جز کسانی هستم. که وی پی اس هام دان هست.

در نظر داشته باشید بارها برای ما هم پیش اومده که مشکلی ایجاد شده. که روح و روانمون بهم ریخته و رفتاری می کنیم. که نباید...

دوستان(هر دو طرف) صبر داشته باشند. همه چیز درست میشه. هیچی با کل کل درست نشده و نمیشه.

LoveLife
March 17th, 2010, 22:46
rayannet خوبه جای پارس دیتا نیستید ! والا تو فکر تاسیس یک کشور جدید می افتادید!

persian.developer
March 17th, 2010, 23:21
من سعی می کنم وارد اینجور بحث ها نشم ولی این حرف ها منو مجبور کرد

شاید جالب باشه بدونید که چرا شرکت های بزرگ نمی یان تو WHT ? میدونستید چرا ؟ چرا Aria , ... نمی یان زیاد تو WHT چون نمی خوان خودشون با 4 تا بچه امثال شما قاطی کنن چون 95% شما ها زیر 18 سال سنتون هست !
اول اینکه این کاربرانی که شما گفتید فکر می کنم هنوز هم اینجا فعالیت می کنند در مورد سن هم آیا WHT.com حداقل سن برای کاربراش گذاشته؟ و چه اشکالی داره افراد کم سن و سال اینجا باشن؟ (با وجود اینکه فکر می کنم میانگین سن کاربران انجمن بیشتر از این حرفها هست!)
هر کاربری با هر سنی آزاد هست که عضو انجمن بشه با این حرفها نباید خستگی کسانی که فعالیت می کنن و مدیرا رو بیشتر کنیم
همه قابل احترام هستند 12 ساله یا 40 ساله چه فرقی می کنه؟
در مورد مشکلات شما و مشتریانتون هم من هیچ نظری ندارم و امیدوارم مشکل شما و مشتریانتون حل بشه

Arte
March 17th, 2010, 23:28
من سعی می کنم وارد اینجور بحث ها نشم ولی این حرف ها منو مجبور کرد

اول اینکه این کاربرانی که شما گفتید فکر می کنم هنوز هم اینجا فعالیت می کنند در مورد سن هم آیا wht.com حداقل سن برای کاربراش گذاشته؟ و چه اشکالی داره افراد کم سن و سال اینجا باشن؟ (با وجود اینکه فکر می کنم میانگین سن کاربران انجمن بیشتر از این حرفها هست!)
هر کاربری با هر سنی آزاد هست که عضو انجمن بشه با این حرفها نباید خستگی کسانی که فعالیت می کنن و مدیرا رو بیشتر کنیم
همه قابل احترام هستند 12 ساله یا 40 ساله چه فرقی می کنه؟
در مورد مشکلات شما و مشتریانتون هم من هیچ نظری ندارم و امیدوارم مشکل شما و مشتریانتون حل بشه

احسند
خیلی می خوامت ;;)

delta
March 17th, 2010, 23:42
احسند
خیلی می خوامت ;;)

بازگشت یک قهرمان!! :106:

-------------------------------------------
والا منم نمیخواستم شرکت کنم تو تاپیک اما انگار داره به همه هاستینگای دیگر توهین میشه اینجا.مدیران عزیز و کلانتر هم که نمیدونم چیکار دارند میکنند.اما این تاپیک رو از اول خوندم و دیدم داره به همه توهین میشه.موضوع تاپیک از شاکی بودن چند مشتری رسید به توهین به دوستان.:-|

persian.developer
March 18th, 2010, 00:20
تاپیک قفل و با متخلف برخورد شد.