توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : او وی اچ فرانسه یا هتزنر آلمان ؟
eneah
August 7th, 2013, 04:29
با سلام
کدوم دیتاسنتر از لجاظ پورت کیفیت بهتری دارن ؟
بطور کلی کدوم از سرعت بیشتری برخوردارن ؟
چون میخوام هاست برای چت روم و جامعه مجازی بدم سرعت خیلی برام مهمه !
Fiche serveur dédié Mini SP SSD - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/mini-sp-ssd.xml)
Hetzner Online AG: Root Server EX40-SSD (http://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/ex40ssd)
این دو سرورو میخوام مقایسه کنم !
جفتشونپورت 200 کارانتی شده دارن و 1000 هم شیر شده ! حالا کدوم کیفیت بهتری داره دوستانی که تجربه دارن اعلام کنن
hassan5099
August 7th, 2013, 04:48
این سرویس هتزنر جدیده قبلا ارئه نمی کردند
Hetzner Online AG: Root Server EX40-SSD (http://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/ex40ssd)
واسه هاست عالیه
eneah
August 7th, 2013, 04:50
این سرویس هتزنر جدیده قبلا ارئه نمی کردند
واسه هاست عالیه
اگه بدون ستاپ پیدا کنم به سرعت میخرم
ضمنا من که نمیخوام به اون سورت هاست بدم
دایرکت آدمین نصب میکنم 15-20 تا هاستم ایجاد میکنم !
من بیشتر دونبتل سرعت هستم !
rashed.rafiee
August 7th, 2013, 05:35
ovh به ابیوز زیاد گیر میده ولی سرعت قابل قبولی نسبت به هتزنر داره
Mihan-Server
August 7th, 2013, 07:50
دوستان با اجازه استارتر یک سوال بپرسم
آیا ovh برای هاستینگ کلا مناسبه ؟
rashed.rafiee
August 7th, 2013, 08:04
دوستان با اجازه استارتر یک سوال بپرسم
آیا ovh برای هاستینگ کلا مناسبه ؟
بله خوبه برای هاستینگ
پیشنهاد میکنم برای هاستینگ از کیم سوفی استفاده کنی در صورتی که تعداد کم است چون هم قیمت مناسبی دارد و برای هاستینگ گزینه مناسبین
Azarin Web
August 7th, 2013, 10:11
ovh برای هاستینگ خوبه فقط نیاز به دانش داره. اگه زیاد حرفه ای نیستید hetzner خوبه
eneah
August 7th, 2013, 11:21
بله خوبه برای هاستینگ
پیشنهاد میکنم برای هاستینگ از کیم سوفی استفاده کنی در صورتی که تعداد کم است چون هم قیمت مناسبی دارد و برای هاستینگ گزینه مناسبین
آی پی از گیم سوفی دارین من ی تست بزنم ؟
eneah
August 7th, 2013, 11:24
ovh برای هاستینگ خوبه فقط نیاز به دانش داره. اگه زیاد حرفه ای نیستید hetzner خوبه
با سلام
دانش به اندازه استفاده خودم دارم مشکلی از این بابت وجود نداره !!!
تنها مشکلم انتخاب بهتر از لحاظ پورت و سرعت عست
چون پلن های مورد نظر جفتشون پورت 200 گارانتی شده دارن و 1000 هم شیر دارن حالا کدوم بهتره این دیگه به تجربه دوستان مونده !
از لحاظ پینگ هم که جنوب فرانسه نصبت به هتزنر بهتر هست !
Azarin Web
August 7th, 2013, 13:22
با سلام
دانش به اندازه استفاده خودم دارم مشکلی از این بابت وجود نداره !!!
تنها مشکلم انتخاب بهتر از لحاظ پورت و سرعت عست
چون پلن های مورد نظر جفتشون پورت 200 گارانتی شده دارن و 1000 هم شیر دارن حالا کدوم بهتره این دیگه به تجربه دوستان مونده !
از لحاظ پینگ هم که جنوب فرانسه نصبت به هتزنر بهتر هست !
عزیز، دارم میگم ovh رو باید دانش داشته باشی و مدیریت داشته باشی، چون اگه نداشته باشی هر روز اخطار میاد آخرش هم بسته میشی. کاری ندارم که دانش رو دارید یا نه ، میگم که بدونید hetzner اندازه ovh نیاز به دانش حرفه ای و مدیریت نداره، چون سخت گیر نیستن!
- و اینم بگم، اگر واقعا دارید از نظر کیفیت و... مقایسه میکنید، بدونید که ovh مثل بنز هست و هتزنر مثل سمند! (چون دقیقا مثل سمند یه روز سرور میگیری خوب از آب در میاد ، یه روز سرور میگیری فرداش هارد میسوزه)
- پیشنهاد بنده همیشه برای همه دوستان عزیز دیتاسنتر Leaseweb بوده و هست، به شما هم پیشنهاد میکنم. هم آلمان داره هم هلند هم آمریکا!
موفق باشید :53:
eneah
August 7th, 2013, 16:07
عزیز، دارم میگم ovh رو باید دانش داشته باشی و مدیریت داشته باشی، چون اگه نداشته باشی هر روز اخطار میاد آخرش هم بسته میشی. کاری ندارم که دانش رو دارید یا نه ، میگم که بدونید hetzner اندازه ovh نیاز به دانش حرفه ای و مدیریت نداره، چون سخت گیر نیستن!
- و اینم بگم، اگر واقعا دارید از نظر کیفیت و... مقایسه میکنید، بدونید که ovh مثل بنز هست و هتزنر مثل سمند! (چون دقیقا مثل سمند یه روز سرور میگیری خوب از آب در میاد ، یه روز سرور میگیری فرداش هارد میسوزه)
- پیشنهاد بنده همیشه برای همه دوستان عزیز دیتاسنتر Leaseweb بوده و هست، به شما هم پیشنهاد میکنم. هم آلمان داره هم هلند هم آمریکا!
موفق باشید :53:
100% لیزوب بهتره اینو خودم تجربه کردم تفاوتش با سایر دیتاسنتر ها کاملا آشکارو مشخصه !!!
اما خوب هزینه هاشم خیلی بالاست و سروری ک من نیاز دارم اگه بخوام از لزوب تهیه کنم باید 5برابر هزینه کنم ک پولشو ندارم !!!
پس همون او وی اچ رو میگیرم