ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vds تا 200 هزار تومان در ماه ...

dreams-boy
August 6th, 2013, 21:35
با سلام، من یک vds قدرتمند میخوام، در پایین مواردی که بولد کردم و با دقت بخونید و اگر این موارد رو داشتین پیام بدین

رم : رم پایه که مد نظرم هست 4 گیگ هست، ولی سعی کنید بیشتر از 4 گیگ باشه، ولی در کل +4 گیگ
سی پی یو : سی پی یو هم به صورت پایه 4 هسته ای میخوام، ولی سعی کنید +4 باشه
هارد : 200 گیگ فعلا خوبه

کلیه موارد طوری باشه هرموقع خواستم با سیستم بالاتر بدون داوون کرد سرور ارتقا بدم

قیمت سرور 150 هزار تومان + 50 هزار تومان سی پنل که میشه جمعا 200 هزار در ماه

فقط و فقط شرکت و تیم هایی پیشنهاد بدن که واقعا اینکاره هستن و پشتیبانیشون در حد پارس پک باشه نه در حد پرشین هویز که الکی یوزر جمع میکنن و 2 روز یه بار جواب میدن !!!!!
همکاری ما به صورت طولانی مدت خواهد بود، پس دانش فنی و پشتیبانی و از همه مهمتر پایند بودن به تعهدات شرکت برام خیلی مهمه. حوصله انتقال سرور رو تند تند ندارم، با شرکتی که کار میکنم طولانی مدت میشه پس اگر این شرایط رو دارید پیام بذارید
معرفی چند مشتری در خصوصی هم الزامیه

شرکت ها و تیم هایی که حدمات ارائه میدن و اگر کارمون باهاشون جدی باشه توسط تیم هکری خودمون امنیتشون چک خواهد شد تا بعدها به مشکل امنیت از سمت سرور نخوریم

alidini
August 6th, 2013, 21:41
سلام سرور نیمه اختصاصی یا مجازی با منابع کاملا اختصاصی و رزو شده در سرور
رم 4 گیگ
4 هسته با قدرت 3000Mhz
هارد 200 گیگ
پهنای 2 ترابایت (درصورت تموم نشدن پهنای باند سرور ما مشکلی نیست و بیشتر میدیم)
با ارائه کنسول وی ام وار برای کنترل سرور و دیدن مشخصات اصلی سرور
ماهانه فقط 120 هزار تومان لایسنس هم دور و بر 50 هست از دوستان براتون تهیه میکنیم
تحویل زیر 3 ساعت

i-whost
August 6th, 2013, 21:44
اگر برای هاستینگ نیاز دارید با هزینه 170.000 ماهانه قابل ارائه هست ( قدرت پردازنده ذکر نکردید برای همین هزینه که اطلاع دادیم حداقل نیاز برای سرویس هاستینگ شما هست)

برای اطلاع از هزینه کانفیگ با واحد مالی در تماس باشید.

amirizadi
August 6th, 2013, 21:45
در خدمتم
پشتیبانی 24 ساعته و شرکت رسمی
8 سال سابقه فعالیت
تحویل 1 ساعت پس از پرداخت
پهنای باند نامحدود

mr.ahmad
August 6th, 2013, 21:47
4 گیگابایت حافظه رم DDR3
پردازنده 5Core @ 2Ghz
هارد دیسک SATA 3 با ظرفیت 200 گیگابایت
پورت 1 گیگابیت با پهنای باند نامحدود
لوکیشن IP از کشور آمریکا
دیتاسنتر Continuum شیکاگو

ماهیانه 63900 تومان
سبد خرید (http://www.faraz-data.ir/cart.php?a=add&pid=24)

dreams-boy
August 6th, 2013, 21:49
اگر برای هاستینگ نیاز دارید با هزینه 170.000 ماهانه قابل ارائه هست ( قدرت پردازنده ذکر نکردید برای همین هزینه که اطلاع دادیم حداقل نیاز برای سرویس هاستینگ شما هست)

برای اطلاع از هزینه کانفیگ با واحد مالی در تماس باشید.

برای یک سایت میخوام، در مورد موبایل و ...
اطلاعات سخت افزاری خودتون رو کاملا ذکر کنید
170.000 کلا هست یا فقط سرور ؟!

در خدمتم
پشتیبانی 24 ساعته و شرکت رسمی
8 سال سابقه فعالیت
تحویل 1 ساعت پس از پرداخت
پهنای باند نامحدود

دوست عزیز اطلاعات سرورتون کو پس؟

mizbanaval
August 6th, 2013, 21:58
با سلام خدمت شما
24 تست کتید سپس در صورت رضایت پرداخت بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/87804/
ارادتمند

Milad-H
August 6th, 2013, 22:02
با سلام، از آلمان با پینگ عالی حدود 130 در خدمت هستیم
جهان پارس اسپادان - سرور مجازی آلمان (http://www.parsworld.net/vps_germany.php)

amirizadi
August 6th, 2013, 22:02
4 گیگ رم
200 گیگ هارد
سی پی یو 3 هسته xeon 3430 intel

softlayer
August 6th, 2013, 22:11
ا سلام
تضمین کیفیت - آپتایم و برگشت وجه در صورت نارضایتی
تمامی سخت افزار ها از قبیل رم-سی پی یو-هارد اختصاصی هستند و تفاوت رو احساس خواهید کرد
تعرفه هارو از لینک زیر ملاحظه کنید
مهتاآنلاین - سبد خرید (http://client.mahtaonline.ir/cart.php?gid=4)
تمامی پلان ها 30% رم رایگان ارائه میشه
پلان های vps-3 به بالا شامل 30% تخفیف دائمی در قیمت هم میشن

4Gb Ram
HDD 200Gb
Cpu 4core 6Ghz

با احتساب تخفیف 30% دائم. ماهیانه 140تومان درخدمتیم

i-whost
August 6th, 2013, 22:15
برای یک سایت میخوام، در مورد موبایل و ...
اطلاعات سخت افزاری خودتون رو کاملا ذکر کنید
170.000 کلا هست یا فقط سرور ؟!

دوست عزیز اطلاعات سرورتون کو پس؟

فقط سرور بوده

از پشتیبانی نمونه سایت ها میزبانی شده پیگیری کنید و در مورد قدرت پردازش و منابع اختصاصی که ارائه می شود مطلع بشوید

جهت اطلاع بیشتر هارد ها ساس رید10 هستند

www.denaserver.com
August 6th, 2013, 22:45
سلام
از هلند
پورت 1 گیگ
پینگ پایین به ایران
رم 4 گیگ اختصاصی
سی پی یو یک هسته 2000 هرتز (تا 6 هسته سی پی یو و 12 هزار هرتز قابل ارتقا است)
هارد اختصاصی و پر سرعت 200 گیگ
ماهیانه 119 هزار تومان

لایسنس سی پنل هم ماهیانه 27 هزار تومان قابل ارائه می باشد

novinline
August 6th, 2013, 22:48
سلام

از هلند در خدمتیم
با قیمت مناسب و کیفیت بالا

تضمین کیفیت ,آپ تایم بالا ,منابع اختصاصی
گارانتی برگشت پول در صورت عدم رضایت

برای ارتباط با ما
یاهو آیدی: novinline2 , w2m7
ایمیل:sales@novinline.com
تلفن:09121818809 - 021 33328201
ادرس سایت: NovinLine.com

mosili
August 7th, 2013, 01:51
HDD 1.5TB
RAM 8GB
CPU : Intel® Core™ i7-4770
Quad-Core Haswell
inkl. Hyper-Threading-Technologie
سی پی یو تقسیم شده فقط بین 2 سرور مجازی
Bandwidth : Unlimited
1Dedicated IP
ماهیانه 150 هزار تومان .
نصب و کانفیگ امنیتی Cpanel رایگان انجام خواهد شد .
پشتیبانی از طریق تلفن های ذکر شده در امضا و از طریق سامانه مشتریان VPSData.

novinvps.com
August 7th, 2013, 02:06
با سلام، من یک vds قدرتمند میخوام، در پایین مواردی که بولد کردم و با دقت بخونید و اگر این موارد رو داشتین پیام بدین

رم : رم پایه که مد نظرم هست 4 گیگ هست، ولی سعی کنید بیشتر از 4 گیگ باشه، ولی در کل +4 گیگ

کلیه موارد طوری باشه هرموقع خواستم با سیستم بالاتر بدون داوون کرد سرور ارتقا بدم

فقط و فقط شرکت و تیم هایی پیشنهاد بدن که واقعا اینکاره هستن و پشتیبانیشون در حد پارس پک باشه نه در حد پرشین هویز که الکی یوزر جمع میکنن و 2 روز یه بار جواب میدن !!!!!
همکاری ما به صورت طولانی مدت خواهد بود، پس دانش فنی و پشتیبانی و از همه مهمتر پایند بودن به تعهدات شرکت برام خیلی مهمه. حوصله انتقال سرور رو تند تند ندارم، با شرکتی که کار میکنم طولانی مدت میشه پس اگر این شرایط رو دارید پیام بذارید

شرکت ها و تیم هایی که حدمات ارائه میدن و اگر کارمون باهاشون جدی باشه توسط تیم هکری خودمون امنیتشون چک خواهد شد تا بعدها به مشکل امنیت از سمت سرور نخوریم

سلام و خسته نباشید
در مورد انتخاب قیمت قیمت معقولی در نظر گرفتید برعکس بعضی از افراد. که میتونیم به صورت رم اختصاصی بر روی بستر هارد های پرسرعت RAID 10 که در هلند قرار دارند با پهنای باند نامحدود بهتون سرویس بدیم
سابقه ی ما در انجمن مشخصه که میتونید جستجو کنید
با قیمتی که خواستید میتونیم سرویس بدیم بهتون.

سوالی بود در خدمتم

http://www.webhostingtalk.ir/f15/82109/index10.html?highlight=

bepad
August 7th, 2013, 02:07

سلام

این افر رو میتونم بدم خدمتتان

هارد:200 گیگ
رم:5 گیگ
سی پی یو:3 هسته اختصاصی حدود 8 هزار مگا هرتز قدرت
ای پی یک عدد
لوکیشن امریکا شیکاگو
هارد های پر سرعت با سرعت رایت:400 مگابایت
پورت 1 گیگ

قیمت با لایسنس: 185 هزار تومان

نمونه سایت هایی که در این دیتاسنتر میزبانی میکنیم جوامع مجازی میتونیم اعلام کنیم با انلاین 500 نفر و دیتابس حدود 5 گیگابایت که در حال فعالیت هستند

هاست نتورک شرکت ثبت شده و دارای بیش از 2500 مشترک فعال

چند نکته:
1- برایتان سی پنل بعد از تهیه لایسنس توسط خودتان رایگان نصب میشود اما تنظیمات و کانفینگ هزینه جدا دارد و مواردی مانند هک نیز کاملا به کانفینگ سرور خودتان مربوط است.

این افر است و برای خرید به بخش فروش تیکت بزنید و لینک این پست را در توضیحات تیکت ذکر کنید

http://hostnetwork.ir/cp

در پناه حق

ULTRAWEB
August 7th, 2013, 02:50
مجازی ساز زن
5گیگ رم
سی پی یو5هسته
هارد 200گیگ
کانفیگ سروررایگان بصورت کاملا حرفه ای
و هزینه سی پنل جمعا180تومن

aligoli
August 7th, 2013, 03:29

آلمان

Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 4 Core 8000 Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%

ماهانه 100 هزار تومان

Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 4 Core 8000 Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%

ماهانه 200 هزار تومان

در پرتال کاربران هزارنویس تیکت (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php) ارسال نمایید.

rashed.rafiee
August 7th, 2013, 05:10
سرور اختصاصی
CPU : Intel Atom 230/D425
Cores / Threads : 1 / 2
فرکانس : 1.6GHz
رم : 4 Gb DDR
هارد : 1TB SATA 2
پورت : 100Mb
پهنای باند: 5TB

بدون هزینه ی لایسنس سی پنل 90 تومان ماهیانه

تماس
09178819626

Mihan-Server
August 7th, 2013, 07:56
در صورتی که مایل بودید
4 گیگ رم اختصاصی
4 گیگاهرتز سی پی یو اختصاصی
200 گیگ هارد
100 تومان .
لایسنس هم حدود 50 تومان

dreams-boy
August 7th, 2013, 13:04
دوستان سروری که لازم هست باید وارز باشه و مشکلی بابت کپی رایت نداشته باشه.
اگر دوستان رک داشته باشن توی یکی از کشورهای فکر نکنم مشکل داشته باشه ولی اگه مستقیموی پیاس رو خریداری می کنن فکر کنم از نظر کپی رایت مشکل ساز بشه

بله دوستان این مورد خیلی مهمه، پس کسانی که این رو هم روی سرورهای خودشنون دارن دوباره بگن تا بررسی های نهایی رو انجام بدیم

sarinoo
August 7th, 2013, 13:09

سوالی که برای من بوجود آمده است :
با اینکه از پارس پک راضی هستی و تقریبا همینجا هم مبلغ پیشنهادیت بسیار نزدیک به پارس پک هست.چرا از آنها تهیه نمی کنید؟

Arna
August 7th, 2013, 13:28
سلام
از آلمان - هتزنر
رم 4 گیگ اختصاصی
سی پی یو 4 هسته 1200اختصاصی
هارد 200 گیگ
اف تی پی رایگان جهت گرفتن بک آپ
دستی به کنسول سرور مجازی و پنل ریبوت در سایت
نصب و کانفیگ لینوکس سنت اوس6 .4 64 بیتی و کانفیگ وب سرور ، آپاچی و فایروال
به همراه لایسنس سی پنل ، ماهانه 190

dreams-boy
August 7th, 2013, 13:29
سوالی که برای من بوجود آمده است :
با اینکه از پارس پک راضی هستی و تقریبا همینجا هم مبلغ پیشنهادیت بسیار نزدیک به پارس پک هست.چرا از آنها تهیه نمی کنید؟

ما با پارس پک همکاری داشتیم و واقعا ازشون راضی هستم و کارشون اصلا حرف نداره، ولی این سروری که من میخوام باید از قسمت هایبرد سرور تهیه کنم که تقریبا 300 تومن در ماه در میاد، در اول کار 300 تومن هزینه کردن بدون منبع درآمد کمی سخته دوست عزیز

ULTRAWEB
August 7th, 2013, 18:11
با تمامی موارد گفته شده مشکلی نداریم حتی کپی رایت اپتایم سرور 100درصد درماه رو تضمیم میکنیم

dreams-boy
August 8th, 2013, 12:58
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارن؟!!!
البته به این مورد هم باید توجه ویژه ای بشه :

دوستان چند نکته رو لازمه یادآور بشم

حجم دیتابیس این سایت بالاست و همزمان از 70 جدول باید اطلاعات فراخوانی بشه
روی این سایت شبکه ی اجتماعی قرار داره و فکرکنم دوستان بدونن چه فشاری رو وارد میاره شبکه اجتماعی
تایم اوت سرور فوق العاده باید پایین باشه.

مورد بعد اینکه لطفاً سایتهای مهمی که میزبانی می کنید هم نام ببرید. من سایتهای دوستان رو بررسی کردم ولی چیزی پیدا نکردم. یه سری از دوستانم فقط سیستم اینویس و بیلینگ داشتن و صرفاً سایتشون بیلینگ بود.

اگر semi vds هم دارید معرفی کنید
ممنون

ULTRAWEB
August 8th, 2013, 17:07
لطفاً آدرس سایت خودتون رو قرار بدید.
از مشتریانی که ساپورت می کنید چند مورد رو بفرمایید
تمامی اطلاعات خواسته شده براتون ارسال شد موفق باشید