ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *مهم* نیاز به یک cms جهت مدیریت سایت های html

almapanel
August 6th, 2013, 18:44
سلام دوستان عزیز
من طراحی سایت انجام میدم
منتها طراحی ها همه html هست و از سی ام اس استفاده نمیکنم !

میخوام سایت اچ تی ام الی رو که واسه مشتری راه میندازم یه پنل کدیریتم بهش بدم !
و اینکه جوملا و وردپرس و.. یکم یخته واسه مشتری و نمیتونن بعضیا کار کنن باهاش !
یه سی ام اس میخوامن که قالب اچ تی ام ال رو بهش بدیم و ازین به بعد سایت رو با اون مدیریت کنیم !
طراحی ثالب و یا تبدیل نداشته باشه یا اگرم داشت آسون باشه چون نمیخوام دیگه واسه اینم وقت بزارم ! همون اچ تی ام ال خودش کلی دردسر داره

حالا شما پیشنهادتون چیه ؟

خلاصه : من قالب html طراحی میکنم . میخوام رو یه cms پیاده سازیش کنم که مدیریت واسه مشتری آسون باشه . جوملا و وردپرس هم نباشه !! پیشنهادات ...؟

mil4ni
August 6th, 2013, 18:59
امری که شما میفرمایید میشه همون سیستم مدیریت محتوا یا cms !

تنها راهی که میتونم پیشنهاد کنم این هست که از سیستم های آسونتر استفاده کنید

parsianweb
August 6th, 2013, 19:00
شما با وردپرس بهش تحویل بدید و با دسترسی نویسنده.
اینجوری هم کار مشتری راحته هم کار شما

almapanel
August 6th, 2013, 20:31
شما با وردپرس بهش تحویل بدید و با دسترسی نویسنده.
اینجوری هم کار مشتری راحته هم کار شما

بله قربان
منتها چیزی که اینجا مد نظره اینه که نمیخوام اسم یه سیستم معروف باشه مثل وردپرس و... !
چون قراره با شرکتای بزرگ کار کنیم
نمیخوام اسم وردپرس بیاد وسط که طرف فکر کنه قالب زدم و آماده هست و... !!
طرف که نمیدونه قالب چیه اختصاصی چیه بعضیا میان میگن من سایت میخوام !! حالا هی توضیح بده ! همچین شخصی اگه پس فردا سایتی که زده شده رو به یه طراح نشون بده طراح واسه اینکه کارو هم خراب کنه میگه آماده هست و هزار تا حرف !
نمیخوام با وردپرس باشه بجاش یه سیستم ساده تر که کارای اون مدیر شرکتو راه بندازه
واسه من ک مشکلی ایجاد نمیکنه من با اچ تی ام ال راحت تر از همه ام !!

نکته دیگه که مهمه اینه که میخوام تا جایی که ممکنه تبدیل قالب نخواد ! یجا شنیده بودم که قالب اچ تی ام ال میشه نصب کرد رو سیستم !
راستیشتش به وردپرس تبدیل نکردم ! چجوریه دردسر داره ؟ اگه آموزش مفیدی بود پیام کنید

تشکر . منتنظر نظرات بقیه دوستان هم هستم !

Taryan4
August 6th, 2013, 21:02
بله قربان
منتها چیزی که اینجا مد نظره اینه که نمیخوام اسم یه سیستم معروف باشه مثل وردپرس و... !
چون قراره با شرکتای بزرگ کار کنیم
نمیخوام اسم وردپرس بیاد وسط که طرف فکر کنه قالب زدم و آماده هست و... !!
طرف که نمیدونه قالب چیه اختصاصی چیه بعضیا میان میگن من سایت میخوام !! حالا هی توضیح بده ! همچین شخصی اگه پس فردا سایتی که زده شده رو به یه طراح نشون بده طراح واسه اینکه کارو هم خراب کنه میگه آماده هست و هزار تا حرف !
نمیخوام با وردپرس باشه بجاش یه سیستم ساده تر که کارای اون مدیر شرکتو راه بندازه
واسه من ک مشکلی ایجاد نمیکنه من با اچ تی ام ال راحت تر از همه ام !!

نکته دیگه که مهمه اینه که میخوام تا جایی که ممکنه تبدیل قالب نخواد ! یجا شنیده بودم که قالب اچ تی ام ال میشه نصب کرد رو سیستم !
راستیشتش به وردپرس تبدیل نکردم ! چجوریه دردسر داره ؟ اگه آموزش مفیدی بود پیام کنید

تشکر . منتنظر نظرات بقیه دوستان هم هستم !

سلام
قالب های html استاتیک هستند و شما نمی تونید پنل مدیریتی برای آنها قرار بدید. شرکت های بزرگی از cms وردپرس استفاده می کنند.
علاوه بر وردپرس به نیوک تبدیل کنید هم مشتری زیادی پیدا می کنید.
اگر بخواید برای قالب های خودتون سی ام اس اختصاصی ایجاد کنید باید با استفاده از زبان های پویا مانند php و Asp ,... کار کنید.

ahmad.m3710
August 7th, 2013, 00:15
دوست گرامی
تخصص اصلی "گروه تخصصی وبنا" تهیه سیستم های مدیریت محتواست.
نمونه های تهیه شده توسط ما را در سایت ملاحظه فرمایید.

با ما مکاتبه کنید
info@webna.net

shivahost
August 7th, 2013, 00:29
تقریبا 19% وب را وردپرس تشکیل داده و با نسخه های جدید 3.5 و 3.6 رسد خوبی پیدا کرده و به 30% هم خواهد رسید. طراحی قالب برای وردپرس خودش هنر و علم است و کسی نمی تواند به قالبی که خودتان طراحی کرده اید انگی بچسباند.

همچنین افزودن امکانات به سیستم در آینده برای شما بسیار ساده تر خواهد بود تا اینکه خود را گیر یک cms اختصاصی بیاندازید که فردا نویسنده آن برای هر چیزی از شما طلب پول کند....

ahmad.m3710
August 7th, 2013, 00:34
تقریبا 19% وب را وردپرس تشکیل داده و با نسخه های جدید 3.5 و 3.6 رسد خوبی پیدا کرده و به 30% هم خواهد رسید. طراحی قالب برای وردپرس خودش هنر و علم است و کسی نمی تواند به قالبی که خودتان طراحی کرده اید انگی بچسباند.

همچنین افزودن امکانات به سیستم در آینده برای شما بسیار ساده تر خواهد بود تا اینکه خود را گیر یک cms اختصاصی بیاندازید که فردا نویسنده آن برای هر چیزی از شما طلب پول کند....

درست می فرمایید، اما این را هم در نظر بگیرید که یک مشتری وقتی تنها نیاز به 10درصد امکانات جوملا یا وردپرس دارد، کار کردن در آن محیط سنگین برایش عذاب آور است.
بسیاری از مشتریان ما همیشه خواسته اند برایشان طوری برنامه نویسی کنیم که دچار سردرگمی نشوند.
در ضمن سرعت لود، بهینگی کد و طراحی با دستِ باز از مزیت های سیستم مدیریت محتوای اختصاصی است که البته هزینه های مربوط به خودش را نیز دارد

با سپاس

shivahost
August 7th, 2013, 00:38
درست می فرمایید، اما این را هم در نظر بگیرید که یک مشتری وقتی تنها نیاز به 10درصد امکانات جوملا یا وردپرس دارد، کار کردن در آن محیط سنگین برایش عذاب آور است.
بسیاری از مشتریان ما همیشه خواسته اند برایشان طوری برنامه نویسی کنیم که دچار سردرگمی نشوند.
در ضمن سرعت لود، بهینگی کد و طراحی با دستِ باز از مزیت های سیستم مدیریت محتوای اختصاصی است که البته هزینه های مربوط به خودش را نیز دارد

با سپاس

از وردپرس ساده تر؟ جوملا یک مقدار پیچیده تر هست ولی وردپرس در حد مدیریت یک وبلاگ ساده است....

ahmad.m3710
August 7th, 2013, 00:42
از وردپرس ساده تر؟ جوملا یک مقدار پیچیده تر هست ولی وردپرس در حد مدیریت یک وبلاگ ساده است....

بله، کاربری که هیچ از مدیریت سایت نمی داند در محیط وردپرس گیج و سردرگم می شود .... تجربه چندین ساله این را به من ثابت کرده است ...

wolfsaman
September 24th, 2013, 17:20
چیزی که میخوای wolf cms یا get simple

tarenoco
February 4th, 2014, 16:24
سلام میشه درباره wolf cms یا get simple توضیح بدید

porya8738
February 4th, 2014, 21:45
از wolf cms استفاده کنید

almapanel
February 8th, 2014, 01:31
ممنون دوستان الان دیگه خودمون سی ام اس مینویسیم !!

mhiizadi
February 8th, 2014, 02:00
ممنون دوستان الان دیگه خودمون سی ام اس مینویسیم !!

حالا چی مینویسید ؟ نمونه کاری هم دارید بعد زا چند ماه که گذشته از این تایپیک ؟

tikweb.ir
February 8th, 2014, 08:17
هم وردپرس هم جوملا هم خیلی از Cms های مطرح رو اگه یکم به برنامه نویسیش مسلط باشید هر کاری میتونید روش بکنید ، از اختصاصی کردن پنل مدیریت (زمین تا اسمون میشه تغییرات داد که اصلا کسی نفهمه این جوملاست...) تا تغییرات در هسته !

و مزیت این cms ها اینه که بعدا اگر بخواید امکانی چیزی اضافه کنید اگر حتی خودتون هم بلد نباشید خیلیای دیگه هستن که به اون سیستم (به دلیل مطرح بودن cms) مسلط هستن و با هزینه یا بدون هزینه کمکتون میکنن

;)

almapanel
February 8th, 2014, 18:15
حالا چی مینویسید ؟ نمونه کاری هم دارید بعد زا چند ماه که گذشته از این تایپیک ؟
با asp
بله داریم
ولی منتظر باشید که یک دفعه یک کار قویمونو نشونتون بدیم
تا یک ماه دیگه لانچ میشه
در زمینه همین هاستینگ و مجازی سازی هست

Amirhossein shahosseini | امیرحسین شاه حسینی (http://www.shahosseini.com)

arianmahdavi78
February 8th, 2014, 18:30
چرا از آپادانا استفاده نمي كنيد ؟ اموزش تبديل قالب هم در انجمنشون هست !! محيط ساده اي داره اما هم براي شما به صرفه است هم براي مشترياتون
لينك سايت : apadanacms.ir

tarenoco
February 9th, 2014, 16:47
چرا وقتی تو جوملا اپدیت انجام میدیم یه سری چیز ها بهم میریزه و لی تو وردپرس نه

wolfsaman
February 10th, 2014, 07:58
سلام میشه درباره wolf cms یا get simple توضیح بدید
یه cms که شبیه بلاگفا هست مدریتش روی قالب ولی با پلاگین های بیشتر و حرفه ای تر
frog cms هم هست

alaviyoon
February 10th, 2014, 10:47
از وردپرس یا جوملا استفاده کنید بهتره ! یا از سیستم هایی که زیاد معروف نیستند .
در ضمن مگه سایتی که میگید چقدر مهم و معروف است ؟ از سایت رهبر هم مهمتر هست ؟
نسخه ی انگلیسی سایت حضرت آقا از جوملا استفاده میکنه !!