ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سیستم عامل از طریق kvm

Esi
August 6th, 2013, 18:00
با سلام

از یکی از دیتاسنترهای داخلی یک سرور اختصاصی گرفتم . الان بهم اطلاعات kvm دادن و میگن نصب سیستم عامل بر عهده خودته . من میخوام سیستم عامل ویندوز سرور 2008 نصب کنم حالا نمیدونم چطوری باید این کار رو بکنم یعنی در واقع چطوری به سرور وصل بشم . اطلاعاتی که به من دادن فقط یک Ip و یک یوزر و پسورد هست .

با تشکر

Esi
August 6th, 2013, 18:04
الان من با ssh وصل شدم . ولی کامنت هام اجرا نمیشه . فقط این لیست help هست

help Display overview of commands
history Display the current session's command line history
listports List accessible ports
logout Logout of the current CLI session
top Return to the root menu
userlist List active user sessions

safeith
August 6th, 2013, 18:09
از کدوم دیتا سنتر گرفته اید ؟
اما تا جایی که تو این سال ها دیدم kvm یه چیز دیگری است ، در صورت نیاز با من توی یاهو در ارتباط باشید تا موضوع را بررسی کنیم

Esi
August 6th, 2013, 18:13
از دیتاسنتر پارس آنلاین .

آلان هم صحبت کردم میگم من دسترسی به جایی ندارم فایل ایزو چیزی لازم دارم برای ستاپ جواب دادن :
"طبق درخواست شما ایزوی سیستم عامل مربوطه داخل سرور قرار گرفت می توانید پروسه نصب را طی نمائید ."

Tak-Reseller
August 7th, 2013, 00:18
از دیتاسنتر پارس آنلاین . آلان هم صحبت کردم میگم من دسترسی به جایی ندارم فایل ایزو چیزی لازم دارم برای ستاپ جواب دادن : "طبق درخواست شما ایزوی سیستم عامل مربوطه داخل سرور قرار گرفت می توانید پروسه نصب را طی نمائید ." آموزش کار کردن با kvm های مختلف در اینترنت موجود هست. آی پی که بهتون دادن وارد مرورگر وب تون کنید و یوزر و پسوردد بزنید وارد شید. باقی موارد کاملا واضح هست در صورتی که متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم.

ali_yas19
November 22nd, 2013, 19:03
2 نوع kvm داریم یکی برای مجازی سازی یکی رابط بین چند کامپیوتر که بهش میگن kvm switch شما Kvm switch رو دارید که باید از طریق مرورگر و جاوا به سیستم متصل بشید و سیستم عامل مورد نظر خودترو نصب کنی

taghi.karimi
November 22nd, 2013, 20:42
از دیتاسنتر پارس آنلاین .

آلان هم صحبت کردم میگم من دسترسی به جایی ندارم فایل ایزو چیزی لازم دارم برای ستاپ جواب دادن :
"طبق درخواست شما ایزوی سیستم عامل مربوطه داخل سرور قرار گرفت می توانید پروسه نصب را طی نمائید ."

ایپی که دادند ،یوزر پس هم همینطور.
روش استفاده هم به این صورت هست که داخل مرورگر میزنید ایپی رو و به kvm وصل میشید.
فقط باید روی سیستمتون جاوا نصب باشه تا کنسول kvm لود بشه.