ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجریه ی افتصاح کار با شرکت فراسو

nimah2o
August 5th, 2013, 15:35
بنده یک سالی هست که شرکت فراسو (faraso.org) را میشناسم و باهاشون کار میکردم . توی این چند ماه اخیر چیزهایی ازشون دیدم که خودم رو نفرین کردم چرا با این شرکتی اخلاق توشون جایگاهی نداره باید کار کنم . چند ماه پیش پنل دامنه ام رو بستن گفتن شما موقع ثبت نام پول نداده بودین و الان تاوقتی پول را واریز نکنید امکان دسترسی به دامنه هاتون رو ندارید در صورتی که توی یک سالی که باهاشون کار میکردم هیچ وقت نگفته بودن که پنل دامنه دایرکت آیشون پولیه !
جدیدا هم یه وی پی اس ازشون گرفته بودم که خودشون قبول داشتن مشکل داره و ولی یک ماه ما رو با تیکت ها سرگرم کرده بودن . آخرشم که ما سرورمون رو انتقال دادیم و یک ماه ما تموم شد تیکت دادن که ما مشکل رو برطرف کردین . البته فکر کنم توی خواب .
هر کدوم از دوستانی که تمایل داشته باشه قضیه رو جدی تر دنبال کنه بنده میتونم یوزر پسورد سامانه تیکت دهیشون رو بدم تا خودتون ببینید که چقدر شرکت غیر حرفه ای و ضعیفی هستن .

در کل فقط خواستم تجربه ام با این شرکت رو اینجا بنویسم یه وقتی دوستان دیگه هم به مشکل بنده دچار نشن .

jazebeh
August 5th, 2013, 18:10
سلام
مورد اول موضوع بی اطلاعی هست و طبیعتا ایراد فقط متوجه شرکت فراسو نیست.
در مورد سرور مجازی نظری ندارم.

بنده از خرداد سال 90 به صورت پیوسته دارم باهاشون کار میکنم و تاکنون هیچ مشکلی نداشتیم.

موفق باشید

Arna
August 5th, 2013, 18:15
من هم از سال 88 تا الان باهاشون کار میکنم و تا الان مشکلی نداشتیم.

nimah2o
August 5th, 2013, 18:30
سلام
مورد اول موضوع بی اطلاعی هست و طبیعتا ایراد فقط متوجه شرکت فراسو نیست.
در مورد سرور مجازی نظری ندارم.

بنده از خرداد سال 90 به صورت پیوسته دارم باهاشون کار میکنم و تاکنون هیچ مشکلی نداشتیم.

موفق باشید

اینکه موضوع بی اطلاعی باشه یا هر چیز دیگه مشکل اینجاست که چرا بنده که بیست سی دامنه تاحالا ازشون گرفته بودم بدون هیچ مشکلی یه دفعه شب خوابیدم و صبح از خواب بیدارشدم میبینم پنل مسدود شده و میگن باید پول بریزی تا پنل رو باز کنیم به این دلیل که ما نمی دونیم چرا برای شما پنل اولش پولی گرفته نشده !!!!

nimah2o
August 5th, 2013, 18:32
من هم از سال 88 تا الان باهاشون کار میکنم و تا الان مشکلی نداشتیم.

بنده هم تو ضمینه ی دامنه حدود دو سال باهاشون کار کردم و مشکل حادی پیش نیومد . ولی شما تا وقتی مشکل پیش نیاد نمی تونید در مورد افراد قضاوت کنید .

ali2k
August 5th, 2013, 18:40
تائید میشه :) حواستون به شرکت فراسو باشه !! اگر بلایی سرتون نیومده ممکنه بیاد !

دقیقا یک ماه نیم پیش یکی از مشتری ها یک وی پی اس ازشون گرفته بود یکروز امد گفت فراسو سرور رو کامل پاک کرده و مجدد ساخته تحویل داده !!
علت را هم گفتن سرور اصلی هاردش کرش کرده و همه وی پی اس ها اطلاعاتشان از بین رفته و برای همه وی پی اس جدید ساختیم !
در مورد بک اپ و اطلاعات هم گفتند که هیچی نیست که بهتون بدیم خیلی ناراحتید برید شکایت کنید !

به همین راحتی یک سرور با اطلاعاتش را پاک کردن و جوابشان هم برید شکایت کنید بود.

jazebeh
August 5th, 2013, 18:48
در مورد سرورهای مجازی اکثر سرویس دهنده ها که به صورت مدیریت نشده ارایه می دهند، تضمینی در جهت نگهداری اطلاعات نیست ولی اکثر قبل از پاک کردن و یا هر رویداد دیگری اطلاع می دهند.
احساس میکنم خیلی نمک حادثه رو زیاد می کنید :)

ali2k
August 5th, 2013, 18:52
در مورد سرورهای مجازی اکثر سرویس دهنده ها که به صورت مدیریت نشده ارایه می دهند، تضمینی در جهت نگهداری اطلاعات نیست ولی اکثر قبل از پاک کردن و یا هر رویداد دیگری اطلاع می دهند.
احساس میکنم خیلی نمک حادثه رو زیاد می کنید :)

عزیزم تضمینی نیست یعنی چی ؟ مگه ما گفتیم اطلاعات را نگهداری کنند ؟
یک سرور مجازی به ما اجاره دادن سرور داشته استفاده میشده و هزینه تمدیدش هم پرداخت شده صبح از خواب پا میشی می بینی سروری در کار نیست کلا پاکش کردن ! این یعنی چی ؟ چه ربطی به نگهداری اطلاعات داره ؟ این معنیش این هست که کل اطلاعات ارزشمند یک سایت که قطعا مهم بوده که روی سرور مجازی جداگانه هاست میشده توسط یک شرکت بی مسئولیت پاک شده ! و این شرکت انقدر توان نداشته یک سرور مجازی رو سرپا نگه داره !

توجیح میکنید واقعا ... هربلایی سر ایرانی جماعت بیاد حقش هست.