ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایید این شرکت

Vahid1367
August 5th, 2013, 14:36
سلام دوستان عزیز که همدیگر رو میشناسید.من تازه وارد سایت شدم امروز دنبال سرور هاست دانلود بودم.یکی از دوستان سرویس های مناسبی ارایه کردن.
این سایت رو چطور ارزیابی میکنید؟
هاست , خرید هاست و ثبت دامنه , هاست لینوکس .: پردیس هاستینگ :. (http://www.pardishosting.com)

samsam
August 5th, 2013, 15:36
با سلام
برای شناخت یک شرکت خودب:
-داشتن ادرس محل و امکان مراجعه حضوری
- پاسخگویی به تلفن در ساعات اداری
-برخورد مناسب با مشتری
اگر مراحل بالا وجود داشت تلفنی تماس بگیرید، از خودشان راجب سرورها بپرسید و از گارانتی بازگشت وجه در صورت قطعی فراوان اطمینان حاصل فرمایید

samsam
August 5th, 2013, 15:37
با سلام
برای شناسایی یک شرکت خدمات دهنده
به شماره ثبت شرکت توجه نمایید
به آدرس شرکت
تلفن های درج شده
و برای تضمین هم به تلفن های شرکت تماس و درباره سرویس از انها سوال کنید . میزان اپ تایم را بپرسید . ایا در صورت مشکلات فراوان امکان عودت وجه برای شما دارند یا خیر

unforgiven747
August 5th, 2013, 16:39
سلام
مهمترین مورد نوع پشتیبانی و مدت زمان پاسخگویی و رفع مشکل هست که باید در نظر بگیرید . بعد مطالعه دقیق قوانین سایت هست .
حتما تلفن ثابت و ترجیحا نماد اعتماد هم داشته باشن.
راحت میتونی امتحان کنی و برای شرکت مورد نظرت تیکت ارسال کنی و مدت زمان و نحوه پشتیبانی رو چک کنی .

jazebeh
August 5th, 2013, 18:00
با سلام
برای شناخت یک شرکت خودب:
-داشتن ادرس محل و امکان مراجعه حضوری
- پاسخگویی به تلفن در ساعات اداری
-برخورد مناسب با مشتری
اگر مراحل بالا وجود داشت تلفنی تماس بگیرید، از خودشان راجب سرورها بپرسید و از گارانتی بازگشت وجه در صورت قطعی فراوان اطمینان حاصل فرمایید

ضمن احترام به نظر دوست خوبمون
اما داشتن آدرس الزامی برای کیفیت خوب نیست. هیچ موقع برای گرفتن سرویس از جایی نباید به داشتن آدرس توجه کرد. شاید کسانی هستند که به صورت دورکاری و در چند شهر مختلف در حال کار هستند و سرویس های خوبی رو ارایه می دهند. موضوع مکان بیشتر از این بابت بین کاربران شایع شده که بتونن برند و حضوری شکایت کنند یا پول رو پس بگیرند یعنی از نگاه منفی این جنبه بزرگ شده.

میزان سابقه و تعداد مشتریان
کیفیت سرویس ها (نمایندگی دارند یا خود سرویس دهنده هستند)
کیفیت پشتیبانی و متعهد بودن به زمان هایی که خودشان اعلام کرده اند
روش های ارتباطی
و در آخر جستجو و تحقیق در رابطه با سابقه عملکرد (با یک تاپیک یا تعریف نباید سریع اعتماد کرد و به همچنین با یک انتقاد یا شکایت هم نباید قضاوت اشتباه کرد)

موفق باشید

samsam
August 5th, 2013, 21:12
بله
من هم کاملا موافق شما هستم ، و کلا مطالب شما تکمیل کننده تر بود . چون نام شرکت بردند این نکات را گفتم.
در کل همه اول که شرکت ندارند به صورت شخصی کار می کنند بعد از مدتی که مشتریان زیاد شد شرکت می زنند.
دوما اگر صاحب سایت ( خریدار) همیشه از سایتش بک اپ بگیره و در سیستم خود داشته باشد و دامین به نام خودش ثبت باشد نباید نگران چیزی باشد زیرا در صورت هر گونه مشکل می تواند انتقال دهد.
البته قانون بازگشت وجه اگر ان شرکت ارائه دهد

Warez-Host.IR
August 5th, 2013, 21:25
سلام
متاسفانه در قوانین جدید انجمن اگر اشتباه نکنم کوروش گفته بود :
ارسال هرگونه پست مبنی بر تائید کردن فروشنده از جانب دیگران در تاپیک های فروش ممنوع می باشد.
ولی این تاپیک فروش نیست و مشکلی نداره

در نهایت پردیس هاستینگ از نظر بنده جزء بهترین سرویس دهندگان بسیار خوب و انگشت شمار بخش هاستینگ فعلی ایران هستند که تا امروز خداروشکر به خوبی فعالیت کردند
تعدادی از مشتریان و کاربران آنها نیز در این لینک قابل مشاهده است :
مشتریان پردیس - هاست , خرید هاست و ثبت دامنه , هاست لینوکس .: پردیس هاستینگ :. (http://www.pardishosting.com/about/%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%B3)

موفق باشید