PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز مبرم به اسکریت هویز دامنه ir.

alisc
March 9th, 2010, 13:16
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز .
نیاز مبرم به اسکریت هویز دامنه ir.
لطفا اگر کسی داره حتما برای دانلود قرار بده ( یعنی ممنون میشم اگر برای دانلود قرار بده )

من نزدیک 5 ماهه دنبال این اسکریپت میگردم ، تمام سایت های اسکریپت اعم از پی سی ول ، وب آلفا ، پرشین اسکریپت و . . . . . . رو چرخیدم و تمام اسکریپت های اونها رو تست کردم اما خرابه و کار نمی کنه !

آخر سر زنگ زدم به یکی از نمایندگی های اصلی نیک ، گفتم اگر داری بده ! گفت نیک پورت هویز رو بسته و فلان و فلان و . . . فهمیدم که خوش هم نداره !

حالا لطفا اگر کسی داره برای دانلود قرار بده تاما هم استفاده کنیم !

با تشکر فراوان از همه همکاران گرامی

RT72
March 9th, 2010, 13:35
سلام ببین این کارت رو راه میندازه
اسکریپت جستجوی دامنه ایجکس | وب آلفا (http://www.webalfa.ir/29-php-ajax-whois-farsi.html)

mohsen1
March 9th, 2010, 16:52
واسه ir از این استفاده کن:
تو همون اسکرسپت:
$
this->serverList[14]['tld'] = 'ir';
$this->serverList[14]['server'] = 'whois.nic.ir';
$this->serverList[14]['response'] = 'no entries found';
$this->serverList[14]['check'] = false;
این تاپیک رو بخون.
http://www.webhostingtalk.ir/f148/whois-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-ir-8349/

alisc
March 9th, 2010, 17:51
از هر دوی شما ممنون ، من اون اون اسکریپت رو داشتم منتها دات آی آرش کار نمی کرد که با لطف دوست خوبمون Mohsen1 اون هم درست شد .
آقا خیلی ممنون ،
فقط اگه یکی بگه چه جوری میشه whois رو هم در این اسکریپت به کار انداخت ( یعنی اطلاعات مالک دامنه ) دیگه عالی میشه عالی .

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

یعنی تو اون تایپیکی که دوست عزیزمون فرمودند هست اما یه خورده مبهم .
نوشته شده تو لینوکس کار میکنه رو ویندوز کار نمیکنه باید دستور بدی از نیک هویز کنه .

mohsen1
March 9th, 2010, 18:10
اگه شما بخوای از این اسکریپت تو هاست لینوکس استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد و هویز دامنه اشغال شده را کامل نشون میده.